Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yumurtlama gunlerini vs herseyi anlat ve tes falan yapıyorsan da o bilmesin. Ne zaman olursa olsun de ona planli birliktelik oldugunu dusununce erkekler se isteksizlik oluyor. Artk masajlar vs ugrad ugradabildign kadar adamla 😂😂
İşte ben hatayi ona herseyi anlatmakla yaptim😀 keske hicbirsey bilmeseydi...ama stres olacağını hiç dusunemedim..o biseyleri bildikce daha cok geriliyor ya olmazsa bende bisey varsa diye kuruyor sanırım. ..ama karar verdim artik bisey anlatmicam ve pik günlerini söylemicem..ama şu pik test görüntüsü bile öylebi sevincki insan paylasmadan edemiyor...😍
Ben herseyde bi Hayır var dusuncesindeyimdir her zaman..tüm bunlarda bile hayir vardir elbet

İşte ben hatayi ona herseyi anlatmakla yaptim😀 keske hicbirsey bilmeseydi...ama stres olacağını hiç dusunemedim..o biseyleri bildikce daha cok geriliyor ya olmazsa bende bisey varsa diye kuruyor sanırım. ..ama karar verdim artik bisey anlatmicam ve pik günlerini söylemicem..ama şu pik test görüntüsü bile öylebi sevincki insan paylasmadan edemiyor...😍
Ben herseyde bi Hayır var dusuncesindeyimdir her zaman..tüm bunlarda bile hayir vardir elbet
Iste o resimlerini bizimle paylas ama kocan bilmesin hic birini :KK48: yapmadığını sansin emin ol yavas yavas kendine gelir :KK39:

Iste o resimlerini bizimle paylas ama kocan bilmesin hic birini :KK48: yapmadığını sansin emin ol yavas yavas kendine gelir :KK39:
Evet artik öyle yapicam..bu işi salmış oluruna bırakmış gibi..bakalim fark olucak mi☺ bu arada desteğin için çok sağol canım😘

Evet artik öyle yapicam..bu işi salmış oluruna bırakmış gibi..bakalim fark olucak mi☺ bu arada desteğin için çok sağol canım😘
Kendim yaşadığım için biliyorm canm. Bi krre esim hadi yapalım bitsin dedi yapmadm kizdm ona boyle gorev gibi algilayacaksan olmaz dedim o saatten sonra bisey demedim ona kafamız rahat ikimizinde. :KK48:Ne demek topigin amaci bu yardimlasmak :KK68: :KK68:

Kendim yaşadığım için biliyorm canm. Bi krre esim hadi yapalım bitsin dedi yapmadm kizdm ona boyle gorev gibi algilayacaksan olmaz dedim o saatten sonra bisey demedim ona kafamız rahat ikimizinde. :KK48:Ne demek topigin amaci bu yardimlasmak :KK68: :KK68:
Canımsın😘 Rabbim kolaylaştırsın hayırlı sonuçlar nasip eylesin hepimize insallah:anneadayı:

Bu stress bnm eşimde de var galiba o konuda isteksiz değil ama çok hevesli ve olmayınca çok üzülüyor yolda hamile gorse uzuluyor😔 bnde herşey hakkında bilgilendirince oda panik oluyo ne oldu ne bitti vs.. ne zor süreç bu hayırlısıyla isteyen herkesin olsun inşaAllah

Bu stress bnm eşimde de var galiba o konuda isteksiz değil ama çok hevesli ve olmayınca çok üzülüyor yolda hamile gorse uzuluyor😔 bnde herşey hakkında bilgilendirince oda panik oluyo ne oldu ne bitti vs.. ne zor süreç bu hayırlısıyla isteyen herkesin olsun inşaAllah
Demekki erkekler ne kadar güçlü gorunselerde bizden daha hassaslar..esimin bu kadar stres olacağını hic dusunmezdim mesela..ama bende bi zaman sonra alışacaklarını düşünüyorum..

Merhabalar bende bugun aldim ilaci doktorum yazdı, ilk defa kullanacağım, adet duzensizligi icin. İlac hakkında bilgi verir msniz yan etki yapti mi bu ilac hamilelik ihtimalini arttiriyor mu🤔
merhabaa hormonlari duzene soktugu icin hamile kalmayi kolaylastirma ozelligi varmis hatta komsumuz menapoz donemine erken giriyor diye dr. vermis suanda cocugu var.. bende kilo alimi yapiyor ac gezdigim halde gram gram artiyorum birazda tuylerde hizli uzama yapti baska sorunum olmadi

Arkada

Tebrik ederim benimde ilk hamileliğimde çok silik çıkmıştı, benimde doktorum aynı şeyi demişti, pozitif genelde yanılmaz, negatif yanılabilir ama pozitifte pek rastlanmaz demişti, bir de silik çizgi gören arkadaşlar bazen emin olamıyor ama zaten ilk testlerde genelde silik çıkıyo, yine ilk gebeliğimde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim yani silikte olsa çizgi vaarsa yüksek ihtimal hamilelik oluyo, aklıma gelince tecrübemi paylaşmak istedim, şimdiden tebrikler canım:KK200:
Bnmde silik çıkıyor 3 gün 4 gün 2 gün önce yaptıklarım yarın bat günüm inşallah olmam ve inşallah testler yanilmiyordur 😊

Merhaba kizlar...ben dun regl olmaliydim olmadim...bugun sabah peceteye silindim az kan geldi dedim regl oldum sonra duse girdim hic bi sey yokty kac saat gecdi bi şey yok😣bende regl hemen olur kan geldimi...anlamadim bu neydiki...yerlesme kanamasida olamaz kizlar dedi o reglden 4 5gun once geliyor...ondanda subhem yok🤷🏻‍♀️

merhabaa hormonlari duzene soktugu icin hamile kalmayi kolaylastirma ozelligi varmis hatta komsumuz menapoz donemine erken giriyor diye dr. vermis suanda cocugu var.. bende kilo alimi yapiyor ac gezdigim halde gram gram artiyorum birazda tuylerde hizli uzama yapti baska sorunum olmadi
Teşekkür ederim cevabınız için inşallah güzel haberleri alırız yakında 🙏

Merhaba kizlar...ben dun regl olmaliydim olmadim...bugun sabah peceteye silindim az kan geldi dedim regl oldum sonra duse girdim hic bi sey yokty kac saat gecdi bi şey yok😣bende regl hemen olur kan geldimi...anlamadim bu neydiki...yerlesme kanamasida olamaz kizlar dedi o reglden 4 5gun once geliyor...ondanda subhem yok🤷🏻‍♀️

benim de bat 7 hazirandı
4 haziranda peçeteyle sildim silik kan geldi
aradan 4-5 saat sonra koyu kan geldi 1 parmak kadar
bir bucuk gün gelmedi, dün reglim geldi maalesef :/

Bat geçtikten sonra yapmadım kan testini. Bat a daha 5 gün vardı silik çizgi gördüm hassas testte. Sonra bi arkadaşım kan testi yaptırmamı idrarda bu kadar erken çıktıysa kanda kesin çıkar dedi verdim kanı 18.2 çıktı değer. Belirtilerimi söylemem gerekirse sadece alt karnımda regl olcakmışım gibi sızı oldu hala da devam ediyo. Arada bir de böyle saplantı gibi oldu 1-2 saniye sürdğ geçti.Çok az da iç kıyılması oldu Son 2 sabah. Başka bişi yoktu. Benim ilk denememdi ovülasyon takibi yaptım. 26 nisanda karar verdim ama ne yapılcağıno bilmşyodum takvime uydum yakalayamadım günü. Eşim sadece keçi boynuzu ve l-arginin içti. Allah İsteyen herkese Sağlıkla nasip etsin Bir an önce 🙏🏻 sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum çok yeni olsam da. Bu arada dün 5 gün vardı çizgi silikti bugün daha da netleşti her gün iyice koyulaşacakmış zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X