Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık

Hadi hayırlısı bakalım bana gebelik var gibi geliyor, bu kadar test hepsi birden yanlış olamaz bence,kanda çıkmamış olmaması da tuhaf.

Yumurtlama döneminde akıntısı olan ve şu an hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak ama.yumurtlama geçtikten sonra akıntı kesiliyor ya hani. Hamile kalındığında yumurtlamadan sonra da akıntı oluyor mu acaba.adete 2 gün kalaya kadar akıntım gelmez normalde de merak ettim yaşayan var mıdır diye.

Ya evet bulunduğum ilde devlet hastanesi sıkıntılı özele gittik bir dünya para gitti. Ya devlet ya tüp bebek artık

Aynen canım çizgi var ama neden kanda çıkmadı ki, bekle bakalım gelmez inşallah

Aa çok erken değil mi ya tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra hatta 9 gün sonra o zaman

Dunden beri cook sicaklik geliyor bana sanki sicakdan olucem altdan altdan sizce regl yaklaştığı icin ola bilirmi normalde bende reglde boyle olmaz agrilar gelir en cok simdi o yok sicaklik bunalma halsizlik uykusuzluk var...ki hamileliyin olacağına inanmim yok6sini bekleyeyim

Yaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahi

Yaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahi
Bana bugün kadının biri çocuk var mı dedi yok dedim ha yeni evlisiniz o zaman dedi hayır dedim 4 sene oldu hıııııı diye tepki verdi. Anladı yani kendince

Benim de geçen ay bebetime marka testim pozitifti. Ertesi gün yeniden yaptım çıkmadı sonra zaten regl oldum. Ama bir günlük muazzam bir keyif yaşadım kanda çıkmadıysa çok zor bir ihtimal. Yok farz et canım. Çünkü çok kötü hissediyor insan beklediği gerçekleşmeyince.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…