Yani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık20 sinde pik olduysa bugün adet olman lazım canım, bebiş yoksa.varsada çıkması gerekirdi kanda aslında.bu kadar pozitif testte hepsini yanlış pek sanmıyorum.adet olmazsan tekrar başka yerde kan ver canim.yada her gün test yap bakalım koyulasman olcak mi.
İlk 5 dakika içinde sonra akşam baktım yine teste bi tık daha iyi görünüyor duNe kadar sürede çıktı canım çizgi?
Yarın sabah yine yapcm bakalımTekrar ettin mi testi
Hadi hayırlısı bakalım bana gebelik var gibi geliyor, bu kadar test hepsi birden yanlış olamaz bence,kanda çıkmamış olmaması da tuhaf.Yani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık
Bende hamile gibi hissediyorum kendimi nedense. Hayırlısını diliyorum RabbimdenHadi hayırlısı bakalım bana gebelik var gibi geliyor, bu kadar test hepsi birden yanlış olamaz bence,kanda çıkmamış olmaması da tuhaf.
Hadi inşallah vardır canımmİlk 5 dakika içinde sonra akşam baktım yine teste bi tık daha iyi görünüyor du
İnşallah canım benim isteyen herkese Rabbım nasip etsin hayırlı bi şekilde bizleri de içinden ayırmasınHadi inşallah vardır canımm
Amin canım aminBende hamile gibi hissediyorum kendimi nedense. Hayırlısını diliyorum Rabbimden
Ya evet bulunduğum ilde devlet hastanesi sıkıntılı özele gittik bir dünya para gitti. Ya devlet ya tüp bebek artıkCanım ünlülerin genelde yaşı 35 üstü oluyor o yüzden beklemiyolar bence
Oo canım çokmuş ya aşılama ücreti
Ben de aşılama yaptırdım ama daha yaptırırken gitmediğini düşündüm spermlerin tüplere olumsuz sonuçlandı zaten
Yani ona o parayı verene kadar tüp bebek çok daha mantıklı geldi bana da canımYa evet bulunduğum ilde devlet hastanesi sıkıntılı özele gittik bir dünya para gitti. Ya devlet ya tüp bebek artık
Aynen canım çizgi var ama neden kanda çıkmadı ki, bekle bakalım gelmez inşallahKafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık
Aa çok erken değil mi ya tahmini yumurtlamadan 10 gün sonra hatta 9 gün sonra o zaman7 asır gibiben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim sizce de çıkar mı
Yaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahiAl benden de o kadar yol yasağı kalkınca memlete geldim. Herkes de Bi kilo almışsın hamile misin lafı bıktım ya. Bilerek düşünmüyoruz daha virüs var diyorum yaşın geçiyor çocuğun olmaz diyorlar bu seferde ya size ne size neeeee
Bana bugün kadının biri çocuk var mı dedi yok dedim ha yeni evlisiniz o zaman dedi hayır dedim 4 sene oldu hıııııı diye tepki verdi. Anladı yani kendinceYaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahi
Benim de geçen ay bebetime marka testim pozitifti. Ertesi gün yeniden yaptım çıkmadı sonra zaten regl oldum. Ama bir günlük muazzam bir keyif yaşadımYani farklı marka testle yaptım hepsini ilk kana geçmesi lazım hcg nin. Dediğin gibi hergün test yapayım en iyisi ben. P.tesi gününe kadar adet olmazsam başka yerde kan vereyim canım çünkü aklım bulandı artık
Ben de 2ay sonra 32 olacağım. Başkalarının söylemesi artık koymuyor valla ben de yaşım geçti gibi hissediyorum.Yaaa banada oyle diyorlar yaşın geçiyor neden istemiyosunuz hic olmuyacak sonra falan filan gina geldi vallahi
Biz 6ay olduk daha ama insanlar sanki 6yilmis gibi davranıyorBana bugün kadının biri çocuk var mı dedi yok dedim ha yeni evlisiniz o zaman dedi hayır dedim 4 sene oldu hıııııı diye tepki verdi. Anladı yani kendince
Bendede 26 sanki 30a kadar doğurdum doğurdum doguramadim bi daha olmuyacakBen de 2ay sonra 32 olacağım. Başkalarının söylemesi artık koymuyor valla ben de yaşım geçti gibi hissediyorum.