Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç gün kala çıktı?

Günaydın kızlar bugün benim bat günüm sabah ilk idrarla normal kaset test yaptım malesef tek çizgi çıktı kırmızıları görmezsem bi kaç gün sonra tekrarlıycam testi

Evet yaa zaten biz kendimiz dusunmuyorduk 2 aydir istiyoruz oda bende vajinumus gibi bir şeydi onuda atlatdim belkide olur artik
Canım ben 2 yıl evliliğin tadını çıkartmak için düşünmedim bebek, senin de pek tabi öyle olabilir bence laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar.
cevap olarak daha durun bir evliliğimiz otursun Çok erken daha de bence, ya da eşim istemiyor de

D dengtev tatlım hiç takılma yaşına en olgun yaştasın, bana geçende biri yaşlı anne olcaksın bak diye tehtid etti aklınca hala bebek istemediğimi düşünüyordu.
Herkesin yardımsız çocuğu olmayacak diye bir durum yok. Tüp bebek artık çok yaygın ve aynı derdi yaşayan çok kadın var. Biz de yardımla gebe kalırız inşallah

Eveet yaaa oyle.... eşimde diyor de eşim istemiyor....bakalim artik umudum temmuza

Aaay insallah benim umudum yok bu aydan bakalim inşallah sende olur
Insallah rabbim kucagimizi bos birakmaz canim ama bende umutlari tuketiyorum bu lekelenmeler adet habercisi olabilir ama 4 gun onceden baslamasi kafami karistirdi ² gun sonra anliycam bakalim ya da erkenden adet olucam bu gidisle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…