Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de varım dicem ben mayis annelerine gidiyorum galiba ama haziranda öğrendim ☺

Kızlar selam uzun zamandır yazmadım çünkü hep burda hamilelik haberi okuyunca aşırı stres oluyorum geçen ay inofolic combi kullanmıştım reglimde muayene oldum ilk kez sekiz folikül saydılar. Çikolata kisti yüzünden hep bir ya da iki sayıyorlardı. Bu ay testere dişli Aslan pençesi ve civanperçemi kaynatıp içtim.Yumurtlamaya kadar içilmesi gerekiyormuş 17 ya da 18de yumurtluyordum ilk Kez hem 13 hem 14.gün yumurtladım ovulasyon testi yapıyorum. Bugün 15.gün bir saate tekrar test yapacağım bugün çatlar heralde yine değerlendiririz.
onun dışında temmuzda tüp bebeğe başlamak için randevu aldık.Eğer Haziran suya düşerse temmuzda tüp bebek başlayacağız artık

Kızlarr kan testi yaptırdım ve negatif çıktı kendimi çok kötü hissediyorum idrar testlerinde silik de olsa çizgi çıkyor ama kanda yok
Yaaa üzülmeyin hayırlısı olsun peki gününüz geçmişmiydi bnmde 4 gün var bata çok silik bir çizgi belirince umutlandım

Yaaa üzülmeyin hayırlısı olsun peki gününüz geçmişmiydi bnmde 4 gün var bata çok silik bir çizgi belirince umutlandım
Günüm 1 gün geçti sadece biraz bekliycem kırmızılar gelmezse tekrar kan testi yaptırıcam insan üzülüyor elinde değil ki sizin belki vardır testi tekrarlayın koyulaşırsa kan testine gidin inşallah siz güzel haberler alırsınız

Evet cnm belki çok yeni olduğu için kanda çıkmamıştır umutsuzluk yok inşallah bebisin seninledir.. Çok teşekkür ederim inşallah bu ay artık olur

Kuruma çizgisi olabilir mi ? Yarin tekrarla canm inşallah hamilesindir

Evet aşılamada da ilac veriyorlarmıs, ünlüler falan hiç ugrasmıyor ya direk tüp bebek, acaba yumurtlama agunu falan bılıyor lar mıdır
Canım ünlülerin genelde yaşı 35 üstü oluyor o yüzden beklemiyolar bence
Oo canım çokmuş ya aşılama ücreti
Ben de aşılama yaptırdım ama daha yaptırırken gitmediğini düşündüm spermlerin tüplere olumsuz sonuçlandı zaten

Ya tüm kurallara sıvı alımına vs dikkat ederek yapıyorum ovulasyon testini. Üç gündür yumurtluyor muyum yani? Bi bakar mısınız kafam karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…