Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabaa bende icim icimi yiyor uzun zamandir cocuk istiyoruz adet duzensizligimden (asiri duzensiz aylar geciyor ) cyclo progynova verdi doktor 6 ay kullan dedi bu ilk ayim adet gunum geldi ama peceteye cok hafif pembe renk bulasti silerken hasta oldum sandim.oruc da tutmadim ama geceden beri ne.gelen var ne.giden damla yok bu neden olabilir 🙄
Merhabalar bende bugun aldim ilaci doktorum yazdı, ilk defa kullanacağım, adet duzensizligi icin. İlac hakkında bilgi verir msniz yan etki yapti mi bu ilac hamilelik ihtimalini arttiriyor mu🤔

Kızlar ne durumdasınız.🧡
Benim son 7 günn nasıl gecicek bilmiyorum🤦🏻‍♀️
7 asır gibi 😂 ben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş🙏🏻 Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim 😂 sizce de çıkar mı

7 asır gibi 😂 ben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş🙏🏻 Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim 😂 sizce de çıkar mı
Aynenn canımmm katılıyorumm Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..bekleyenlerin yüzünü gülsürsün inşallah bizümle beraber 💜💜

Canım bazılarında 12.günden sonra bile çıkıyor. Her bünye o kadar farklı ki.. bazılarındada adet 1 hafta geçiyor silik falan çıkıyor geç döllenmeden. Ama 24. Gün Adete 3-4 gün kala bence çıkar büyük ihtimalle 🙏🙏 inşallah çifti görürsün senden sonra ben görürüm🙏🙏

Kafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık :KK43:

Eklentiler

• IMG20200604192641-01.jpeg
    IMG20200604192641-01.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 55
Kafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık :KK43:
Negatif derken değer kaç cikdi acaba tam olarak.

Evet canım testle takip ettim ve ayın 20 sinde pik oldu
20 sinde pik olduysa bugün adet olman lazım canım, bebiş yoksa.varsada çıkması gerekirdi kanda aslında.bu kadar pozitif testte hepsini yanlış pek sanmıyorum.adet olmazsan tekrar başka yerde kan ver canim.yada her gün test yap bakalım koyulasman olcak mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X