Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar bende bugun aldim ilaci doktorum yazdı, ilk defa kullanacağım, adet duzensizligi icin. İlac hakkında bilgi verir msniz yan etki yapti mi bu ilac hamilelik ihtimalini arttiriyor mu

Evet cnm belki çok yeni olduğu için kanda çıkmamıştır umutsuzluk yok inşallah bebisin seninledir.. Çok teşekkür ederim inşallah bu ay artık olur
İnşallah çok yenidir ve güzel haberlerle gelirim tekrar buraya kırmızaları görene kadar umudum var

Kızlar ne durumdasınız.
Benim son 7 günn nasıl gecicek bilmiyorum
7 asır gibi ben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim sizce de çıkar mı

Aynenn canımmm katılıyorumm Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..bekleyenlerin yüzünü gülsürsün inşallah bizümle beraber

Canım bazılarında 12.günden sonra bile çıkıyor. Her bünye o kadar farklı ki.. bazılarındada adet 1 hafta geçiyor silik falan çıkıyor geç döllenmeden. Ama 24. Gün Adete 3-4 gün kala bence çıkar büyük ihtimalle inşallah çifti görürsün senden sonra ben görürüm

Kafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık

Eklentiler

• IMG20200604192641-01.jpeg
    76,7 KB · Görüntüleme: 55
Negatif derken değer kaç cikdi acaba tam olarak.

Evet canım testle takip ettim ve ayın 20 sinde pik oldu
20 sinde pik olduysa bugün adet olman lazım canım, bebiş yoksa.varsada çıkması gerekirdi kanda aslında.bu kadar pozitif testte hepsini yanlış pek sanmıyorum.adet olmazsan tekrar başka yerde kan ver canim.yada her gün test yap bakalım koyulasman olcak mi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…