Olabilir de evet bilemiyorum ki umut işte inşallahKuruma çizgisi olabilir mi ? Yarin tekrarla canm inşallah hamilesindir
Olabilir canım üç güne kadar sürebiliyor ama ben kendi testlerimden de çok bişey anlamadım o yüzden bilenler cevaplasınYa tüm kurallara sıvı alımına vs dikkat ederek yapıyorum ovulasyon testini. Üç gündür yumurtluyor muyum yani? Bi bakar mısınız kafam karıştı Eki Görüntüle 2644430
Ewet cnm saracoglu sıcaktan ılıga donerken diyor, koku mahvediyor benı bayılacak gıbı oluyorumIlik olması lazm canm ben tat almadan yudum yudum içiyordum bebek icin hersey mubah yine olsa yine icerim
Merhabalar bende bugun aldim ilaci doktorum yazdı, ilk defa kullanacağım, adet duzensizligi icin. İlac hakkında bilgi verir msniz yan etki yapti mi bu ilac hamilelik ihtimalini arttiriyor mumerhabaa bende icim icimi yiyor uzun zamandir cocuk istiyoruz adet duzensizligimden (asiri duzensiz aylar geciyor ) cyclo progynova verdi doktor 6 ay kullan dedi bu ilk ayim adet gunum geldi ama peceteye cok hafif pembe renk bulasti silerken hasta oldum sandim.oruc da tutmadim ama geceden beri ne.gelen var ne.giden damla yok bu neden olabilir
İnşallah çok yenidir ve güzel haberlerle gelirim tekrar buraya kırmızaları görene kadar umudum varEvet cnm belki çok yeni olduğu için kanda çıkmamıştır umutsuzluk yok inşallah bebisin seninledir.. Çok teşekkür ederim inşallah bu ay artık olur
7 asır gibiKızlar ne durumdasınız.
Benim son 7 günn nasıl gecicek bilmiyorum
Aynenn canımmm katılıyorumm Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..bekleyenlerin yüzünü gülsürsün inşallah bizümle beraber7 asır gibiben bu süreçte çok yeniyim ama aylardır bekleyenlere Allah ne güzel sabır vermiş Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah Kızlar bu arada banu çiftçinin uygulamasında Son bat tarihinin ilk gününden itibaren 23. Günde idrar testinde çıkar diyo. Ben de pazar günü 24. Gün predictor erken gebelikle yapayım diyorum bi tane ilk defa test yapıcam bence çok bile bekledim sizce de çıkar mı
Tekrar ettin mi testiCanım foto çektim ama çok belli olmuyor
İnsallah, takipteyim bende.. güzel haberlerini bekliyorumİnşallah çok yenidir ve güzel haberlerle gelirim tekrar buraya kırmızaları görene kadar umudum var
Eve gelince normal gebelik testi yaptım onda da silik çizgi bariz var canım ben anlamadım bir türlüİnsallah, takipteyim bende.. güzel haberlerini bekliyorum
Negatif derken değer kaç cikdi acaba tam olarak.Kafayı yicem galiba. Dün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kanda test yaptırdım negatif çıktı işten eve geldim farklı marka normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi tekrar silik pembe. Ve ben folik asit dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum. Ne yapıcam ve ne düşüneceğimi bilemiyorum artık
0.2 dedi telefonla öğrendimNegatif derken değer kaç cikdi acaba tam olarak.
Ne kadar sürede çıktı canım çizgi?Olabilir de evet bilemiyorum ki umut işte inşallah
Peki yumurtlama günunden eminmisin canım test falan yapmismiydin hangi gündü yumurtlama.0.2 dedi telefonla öğrendim
Evet canım testle takip ettim ve ayın 20 sinde pik olduPeki yumurtlama günunden eminmisin canım test falan yapmismiydin hangi gündü yumurtlama.
20 sinde pik olduysa bugün adet olman lazım canım, bebiş yoksa.varsada çıkması gerekirdi kanda aslında.bu kadar pozitif testte hepsini yanlış pek sanmıyorum.adet olmazsan tekrar başka yerde kan ver canim.yada her gün test yap bakalım koyulasman olcak mi.Evet canım testle takip ettim ve ayın 20 sinde pik oldu