Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 2ay sonra 32 olacağım. Başkalarının söylemesi artık koymuyor valla ben de yaşım geçti gibi hissediyorum.
Yaşınız geçmiş bile olsa bu yalnız sizi ve eşinizi ilgilendirir. Kimsenin kimseye böyle bir konuda söz söylemeye hakkı olamaz. Hadsiz insanlara haddini bildirmek lazım. Bazen kötü niyeti olmadan soranlar da oluyor, düşünemeyip soruyorlar. Onu anlıyor insan zaten. Ama acıtmak için ya da münasebetsizliğinden soranlara kesinlikle haddini bildirmek şart. Kendi özel hayatı olmayan insanlar başkalarının özel hayatlarıyla uğraşır.

Merhaba benimde gogusler şiş hassasiyet yok bel agrisi var hic yasamadim regl oncesi akinti var ara dira rengi degisiyor anlamadim test yaptim negatif cikti 1gunde gecti reglim neyapsam bilemedim yarin kan mi versem acaba nediyosunuz😞
Yumurtlama takip ettiniz mi bn takvimle ettim dört gün daha bekleyin derim

Yumurtlama takip ettiniz mi bn takvimle ettim dört gün daha bekleyin derim
Evet ettim pik oldugunda degerlendirdik 3gun gecti hala gelmedi reglim akintim baya baya var hatta acaba regl mi olfunm diye gifip bakiyorum ama yok bel agrisi hala var tam kafayi yemelik hic bisi anlamadim ben bu aydan bekliyorum🤷‍♀️

Yaşınız geçmiş bile olsa bu yalnız sizi ve eşinizi ilgilendirir. Kimsenin kimseye böyle bir konuda söz söylemeye hakkı olamaz. Hadsiz insanlara haddini bildirmek lazım. Bazen kötü niyeti olmadan soranlar da oluyor, düşünemeyip soruyorlar. Onu anlıyor insan zaten. Ama acıtmak için ya da münasebetsizliğinden soranlara kesinlikle haddini bildirmek şart. Kendi özel hayatı olmayan insanlar başkalarının özel hayatlarıyla uğraşır.
Kötü niyetli değil soranlar biliyorum ama kötü hissettiriyorlar. Devamlı bu yıl çocuğum olsa okula başladığında şu yaşta olacağım diye üzülüyorum. Yavaş yavaş delirecegim herhalde 😂 o yüzden etraftakilerden çok iç sesim beni yoruyor.

Kötü niyetli değil soranlar biliyorum ama kötü hissettiriyorlar. Devamlı bu yıl çocuğum olsa okula başladığında şu yaşta olacağım diye üzülüyorum. Yavaş yavaş delirecegim herhalde 😂 o yüzden etraftakilerden çok iç sesim beni yoruyor.
Demekki daha oncesi doğru zaman değilmiş öyle düşünün hayatta doğada herşeyin bir doğru zamanı var bence hiç kafanıza takmayın hayırlı olan şey doğru zamanda muhakkak gelecektir yeni evliyim ama ben 36 yaşındayım benimde çoğu arkadaşımın ikinci üçüncü çocukları var büyüdüler ama dediğim gibi herkesin hayatındaki doğru zamanlar farklı oluyor benim ki böyleymiş geç anne olmak lütfen kendinizi asla kötü hissetmeyin

Demekki daha oncesi doğru zaman değilmiş öyle düşünün hayatta doğada herşeyin bir doğru zamanı var bence hiç kafanıza takmayın hayırlı olan şey doğru zamanda muhakkak gelecektir yeni evliyim ama ben 36 yaşındayım benimde çoğu arkadaşımın ikinci üçüncü çocukları var büyüdüler ama dediğim gibi herkesin hayatındaki doğru zamanlar farklı oluyor benim ki böyleymiş geç anne olmak lütfen kendinizi asla kötü hissetmeyin
Kesinlikle katılıyorum buna herkes icin doğru zaman başkadır.. en doğru zamanda gelecektir insallah

Benim de geçen ay bebetime marka testim pozitifti. Ertesi gün yeniden yaptım çıkmadı sonra zaten regl oldum. Ama bir günlük muazzam bir keyif yaşadım 😁 kanda çıkmadıysa çok zor bir ihtimal. Yok farz et canım. Çünkü çok kötü hissediyor insan beklediği gerçekleşmeyince.
Benimkisi çok farklı bat günümde erken gebelik testimde silik çizgi çıktı ertesi gün sabahında kan testi verdim negatif çıktı akşam eve gelince farklı marka ucuz testlerden yaptım yine çizgi çıktı bugün tekrarlıycam bakalım ne olacak 🤷

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X