Bayanlar var mı ilk yaptığımda gölge gibi çıktı 1 sonradan pembeleşti artık kafayı yicem adet olmadım da böyle bi durum yaşayan oldu mu cuma günü kan testi yaptırcam
Anladım çok teşekkür ederimCanım böyle olunca test bozuk oluyordu sanki.kutusunda da yazar hatta. Dağılmadan tek çizgi olması lazım.istersen test alıp tekrarla
Ya ben aşılama da yaptırdım ama bana çok manasız geldi. Bir daha yaptırmam. Hem ücreti fazla hem de başarı şansı düşük. Bence direkt tüp bebek.O zaman beklemeye değerben cıddı ciddi düşünmeye basladım, önce aşılama diyordum ama tüp bebek de şans daha fazla oldugu için daha mantıklı gelıyor
Ben yardımcı olabilirimBen de çalışıyorum çok fazla ilgilenmem imkansız, yok mu aramızda bunu üstlenecek biri ☺☺
Ben yardımcı olabilirim
Öyle mi koyulaşmasını bekleyeyim bugün tekrar yapacağım, hayırlısı artıkSanırım t çizgisi c den çok daha koyu olursa hamilelik oluyor ama siz yine de adet gününüzü bekleyip gebelik testi yapın
Tamam canımkonu açtığında linkini paylaşır mısın o zaman biz de takipte kalalım ☺
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adınaYaaa ben galiba hala inanamıyoruminşallah kanda da çıkar. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın çok garip oldum
Benim de 4 günüm var bekliyorum canımGünaydın kızlar.. 4 gün önce testte çıkar mi ki? En iyisi beklemek gibi
Evet aşılamada da ilac veriyorlarmıs, ünlüler falan hiç ugrasmıyor ya direk tüp bebek, acaba yumurtlama agunu falan bılıyor lar mıdırAslında öyle canım gerçekten, aşılama yaptırsan doktor diyecek 3 aşılama yaptır. Onun da fiyatı az buz tutmuyor aldığın ilaçlar da cabası, bari tüp bebekle şansımız daha yüksek, ben de direk tüp bebek yaparım heralde. Suat bey ne diyecek bilmiyorum tabi.
Bi kac kişiyle karsılastım asılama da İlk sefer de tutan, cogu kısı olumsuz yazıyo, çok okumasam mı diyorum topıklerı bazenYa ben aşılama da yaptırdım ama bana çok manasız geldi. Bir daha yaptırmam. Hem ücreti fazla hem de başarı şansı düşük. Bence direkt tüp bebek.
Aynen hayırlısı insallah hakkimizdaBenim de 4 günüm var bekliyorum canımhemen çıkmaz bence bekleyelim
İnşallah senden de güzel haberler alırız canımTebrik ederim canım çok sevindim senin adınaBenimde bat yarın sabahtan test yapıcam çok heycanlıyım
Yaa Bn dayanamayıp yaptım sanki gölge gibi bir çizgi gördüm ama yanılıyor da olabilirim bnmde 4 gün varAynen hayırlısı insallah hakkimizda
Benim yumurtlamamın 13. Günü sizin kaçıncı gününde oldu bu hayali çizgiYaa Bn dayanamayıp yaptım sanki gölge gibi bir çizgi gördüm ama yanılıyor da olabilirim bnmde 4 gün var
Bıtkıntı geldi o herkezlerdenMerhaba bata 3gun kaldi ama hic bi belirtim yok regl belirtimde yok anlamadim gittigecen ay hamilelik belirtileri hiss ediyordum ama olmadi simdi yok hic bişey hem inanmiyorum bu ay olsun çünkü değerlendirme olmadı çokta olsa mucize olur ama yumurtalamadan sonra kendimde değişiklik hiss etdim oda psikolojikdir diye düşünüyorum...her kes yaziyor resmimi gorunce hamilemisin kilo almissin diye...ama hic bi şey yok anlamiyorlar olmasinada inanmıyorum bu ay