Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayanlar var mı ilk yaptığımda gölge gibi çıktı 1 sonradan pembeleşti artık kafayı yicem adet olmadım da böyle bi durum yaşayan oldu mu cuma günü kan testi yaptırcam

Canım böyle olunca test bozuk oluyordu sanki.kutusunda da yazar hatta. Dağılmadan tek çizgi olması lazım.istersen test alıp tekrarla

O zaman beklemeye değer ben cıddı ciddi düşünmeye basladım, önce aşılama diyordum ama tüp bebek de şans daha fazla oldugu için daha mantıklı gelıyor
Ya ben aşılama da yaptırdım ama bana çok manasız geldi. Bir daha yaptırmam. Hem ücreti fazla hem de başarı şansı düşük. Bence direkt tüp bebek.

Kızlar idrar parlaklığı diye birswy duymuştum neyle ilgili bilen var mi? Benim son günlerde parlak ve farklı gibi

Evet aşılamada da ilac veriyorlarmıs, ünlüler falan hiç ugrasmıyor ya direk tüp bebek, acaba yumurtlama agunu falan bılıyor lar mıdır

Ya ben aşılama da yaptırdım ama bana çok manasız geldi. Bir daha yaptırmam. Hem ücreti fazla hem de başarı şansı düşük. Bence direkt tüp bebek.
Bi kac kişiyle karsılastım asılama da İlk sefer de tutan, cogu kısı olumsuz yazıyo, çok okumasam mı diyorum topıklerı bazen

Bıtkıntı geldi o herkezlerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…