Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yorum bekliyorum yumurtlama olmamış ama yaklaşmış sanki üstteki dün 4te yaptım alttaki az önce yaptım saat 5buçukta. Bir de farklı su gibi ama beyaz akıntım vardı 🤔

bu resimdeki pembe çubuklar hangi markaya ait arkadaşlar? hangi ovülasyon testi bu

Bi kac kişiyle karsılastım asılama da İlk sefer de tutan, cogu kısı olumsuz yazıyo, çok okumasam mı diyorum topıklerı bazen 😔
Ben de engel olamıyorum tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alanları okuyordum dün gece. Güya bu ay çok olumlu hissediyordum dayanamadım ağlamaya başladım. Ya ben de o aşamaya gelip yine de sonuç almazsam diye. Niye tüm kötü şeyler bizim başımıza da gelecek gibi hissediyoruz ki?
Ben aşılamayı da özel de denedim ilaç muayene takviye derken 5bin gitti. Eğer devlette düşünüyorsan bence olabilir ama özelde aşılamayla uğraşma derim. Hulusi hoca aşılama deneyelim derse kötü tecrübeme rağmen deneyebilirim. Ama artık önceliğim tüp bebek.

Ben de engel olamıyorum tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alanları okuyordum dün gece. Güya bu ay çok olumlu hissediyordum dayanamadım ağlamaya başladım. Ya ben de o aşamaya gelip yine de sonuç almazsam diye. Niye tüm kötü şeyler bizim başımıza da gelecek gibi hissediyoruz ki?
Ben aşılamayı da özel de denedim ilaç muayene takviye derken 5bin gitti. Eğer devlette düşünüyorsan bence olabilir ama özelde aşılamayla uğraşma derim. Hulusi hoca aşılama deneyelim derse kötü tecrübeme rağmen deneyebilirim. Ama artık önceliğim tüp bebek.
Kesınlıkle doktora guvenıp ıananmak da cok mühim ❤️ Ben de bu doktordan cok umutluyum, inşallahh gerek kalmadan hamıle kalabılırız, son cırpınışlarım artık.. Agustos ta tayın olduktan sonra hemen basvurcam artık ne zamana baslar bılmıyorum 🤷‍♀️

Dun jnci de 1 temmuz dedi ekliyorm ama istersen temmuz topigi acabilirsin canm sizin ikinizin yakin diye ekliyorm ama temmuz topigi de iyi olur
Aslında sen de mi topik ismini mi değiştirsen canım boyle ordan oraya tasınmayız, burdan devam ederız hep, ovulasyon testi, gebeliğe dair herşey gibi genel Bi başlık adı alıp

Aslında sen de mi topik ismini mi değiştirsen canım boyle ordan oraya tasınmayız, burdan devam ederız hep, ovulasyon testi, gebeliğe dair herşey gibi genel Bi başlık adı alıp
Başlığı değiştiremem canm kaldi ki her daim topikde olamam işlerim oluyor. Her ay farklo topikler aciliyor öbür gebelikle ilgili birçok topik var gereksiz bence

Soğan kürü yapıyorum cnm yumurtalamaya bi kaç gün kaldı,durumlar böyle ha bi de ınofolıc kullanıyorum bu ay
Sogani 15 gun sabah aksam taze yapman lazm canm biliyorsundur. Aradan 6 ay gecmeden asla tekrarlama. Insallah guzel sonuc alırsın canm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X