Kusura bakma arada kaynamış bildirimlerde goremedim ekliyorm
Evet 5-6 dk içinde çıktı biraz otursun diye bekledim 10 dk sonra da fotoğraf çektim. Ağzından bal damlıyor inşallah hamileyimdir
Benilritleriniz melerdiEvet 5-6 dk içinde çıktı biraz otursun diye bekledim 10 dk sonra da fotoğraf çektim. Ağzından bal damlıyor inşallah hamileyimdir
Canım pazartesi ben de sipariş verdim daha gelmedi benim ki inşallah bu ay net görürüzKızlar bu innovita ovulasyon testini çok beğendim ne kadar net çıkıyor, laboquıckte hep dağılıyordu çizgiler, tavsiyemdir
Dayanılmayacak derecede adet ağrınız oluyor muydu benim adet ağrım çok olur şimdide öyle ya olacak gibi oluyorumMerhaba canım bu belirtiler ne zaman oldu sende adetten önce mi yaşadın
Bende bazen pıhtı oluyor yoğunlukda aşırı değil normal oluyorKızlar merak ettiğim bişey var regl dönemleriniz nasıl geçiyor pıhtı oluyor mu, yoğunluğu nasıl yaşıyorsunuz?
Benim normalde pıhtılı olurdu ama sadece yoğun günümde 1 2 kere pıhtı düşerdi kimyasaldan sonra 2 ay aşırı pıhtılı geçirdim bu ayda bugün en yoğun günüm yine pıhtı geldi bakalım devamı gelecek miBende bazen pıhtı oluyor yoğunlukda aşırı değil normal oluyor
Geçmiş olsun canım inşallah düzgün çıkar değerlerin fakat sağlık ocağı sonuçlarında sıkıntı çıkarsa hastanede de mutlaka baktır tekrar benim sağlık ocağında haşimato gibi çıktı değerlerim karalar bağladım sonra büyük bi hastanede tekrar kan verdim değerlerim gayet normal çıktı doktor hiç bişey yok gayet normal dedi o değerlere kalsa ilaca başlayacaktımKızlar 2 gündür çok kötüydüm sağlık ocağına gittim adete 1 hafta var henüz doktor gebelik için kan aldı ama kansızlıkda olabilir dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu aydan hiç umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah düzgün çıkar değerlerin fakat sağlık ocağı sonuçlarında sıkıntı çıkarsa hastanede de mutlaka baktır tekrar benim sağlık ocağında haşimato gibi çıktı değerlerim karalar bağladım sonra büyük bi hastanede tekrar kan verdim değerlerim gayet normal çıktı doktor hiç bişey yok gayet normal dedi o değerlere kalsa ilaca başlayacaktım
Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın canımBenim normalde pıhtılı olurdu ama sadece yoğun günümde 1 2 kere pıhtı düşerdi kimyasaldan sonra 2 ay aşırı pıhtılı geçirdim bu ayda bugün en yoğun günüm yine pıhtı geldi bakalım devamı gelecek mi
Hayır benim adet ağrım çok olmaz normal geçiririmDayanılmayacak derecede adet ağrınız oluyor muydu benim adet ağrım çok olur şimdide öyle ya olacak gibi oluyorum
Şubatta oldu benim canım battan bi gün önce idrar testinde pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı fakat 5 gün sonra kanama başladı tekrar kan verdiğimde beta düşmüştüKimyasal gebelik olduğunu nasıl anladın canım
Anladımm kuzum geçmiş olsun allah inşallah tekrar sana sağlıklı bir gebelik nasip ederŞubatta oldu benim canım battan bi gün önce idrar testinde pozitif çıktı kanda da pozitif çıktı fakat 5 gün sonra kanama başladı tekrar kan verdiğimde beta düşmüştü
Amin canım inşallahAnladımm kuzum geçmiş olsun allah inşallah tekrar sana sağlıklı bir gebelik nasip eder
Sabah yaptım canım telefonumun kamerası çok iyi çekmiyor ama bugün pembe çizgiyi gördüm inşallah yanılma payı yokturRica ederim yaz mutlaka yapınca.. hadi insallah
Kizlar dün arada kaynadı heralde bu test yumurtlama midir aynı koyulukta olup daha koyulasmadan siliklesen var miKizlar bu yumurtlama mi ya lütfen olmasın edim şehir dışında Perşembe gelecek
Valla benim şuan göğsüm şiş kahverengi olan yer baya büyüdü akıntım var ve kasık ve karın ağrım var. Adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki inşallah hamileyimdirBenilritleriniz melerdi
Bende gordumSabah yaptım canım telefonumun kamerası çok iyi çekmiyor ama bugün pembe çizgiyi gördüm inşallah yanılma payı yoktur