2-3 gün kala bile yapıp sonuç almayanlar daha sonra bat tarihi 1 gün geçince pozitif çıkanlar varSizce sonuc alirmiyim var mi sonuc alan hic
Yanılıyor olamazsın çizgi hafif çıkmışsa bile vardır.. yarını bekle bir daha yaparsın.. beklemek cok zor değil miZaten çok belli olmuyor resimde hafif çizgi gibi gördüm ama belki bende yanılıyorumdur istediğim için
Ttlim hayali bi çizgi gördüm ama gebelik var mıdır yokmudur bilemedimMerhaba bayanlar ben yeni katıldım aranıza benim adet günüm 31mayıstı olmadı bugün bebetime gebelik testi yaptım böyle gölge gibi çıktı doğru mudur Eki Görüntüle 2643340 Eki Görüntüle 2643341
Dur bakalm belki adet olmazsn canmBenim bat yarin bugun hcg baktirdim 2 cikti maalesef bu ayda gebelik olmadi bidahaki aya inşallah herkes guzel haberler alir
İnşallah hamilesindir canm ama kafana takiyosan bunlar yumurtlama değerlendirdiğin icin olan belirtilerDaha olmadım canım.
Birkaç gündür mide bulantım kasık batmam var
Afedersin kabız oldum
Haftasonu da göğüs sızlaması ile uyandım. Ben böyle bir acı hissetmedim.
Ya regl belirtisi ya da hamilelik
Umarım hamileliktir
Kafama aslında takmıyorum gibi ama nasıl gider insanın aklındanİnşallah hamilesindir canm ama kafana takiyosan bunlar yumurtlama değerlendirdiğin icin olan belirtiler
Zennetmiyorum canm cunku 21nde catlatma ignesi oldum gebelik olsa simdiye yukselme olurduDur bakalm belki adet olmazsn canm
Himm tesekkur ederim cevabiniz icin2-3 gün kala bile yapıp sonuç almayanlar daha sonra bat tarihi 1 gün geçince pozitif çıkanlar var ☺ Negatif görmek sizi sadece üzer belki de gebeyseniz en iyisi beklemek çizgi görseniz de bişi farketmicek doktor da bat tarihi ilerleyince gel dicek ☺ En azından 3 gün daha beklemelsiniz tabi en güzel batı 2 gün geçmesi yani 17. Gün ☺
Hem de nasıl zor anlatamam yarın regl olmazsam tekrarlıycam.. teşekkür ederim yanıt içinYanılıyor olamazsın çizgi hafif çıkmışsa bile vardır.. yarını bekle bir daha yaparsın.. beklemek cok zor değil mi
Ilk 5 dk içinde varsa hamilelik var gibi gözüküyoKızlar bugün yaptım testi ben hafif gölge gibi bir çizgi gördüm ama siz de yorum yapar mısınız BAT yarınEki Görüntüle 2643598
Evet 5-6 dk içinde çıktı biraz otursun diye bekledim 10 dk sonra da fotoğraf çektim. Ağzından bal damlıyor inşallah hamileyimdirIlk 5 dk içinde varsa hamilelik var gibi gözüküyo
Bende tıpkı anlattığınız gibi oluyorum maalesef özellikle mayıs ayında çok kötü geçti reglim bir önceki ayda ilk günü kustum çok afedersin ishal oldum ilk günden sonra geçti evlenmeden öncede vardı da ama bukadar değildiSanırım hormonlarimiz degistigi icinağrılı derken ayrıntı verebilir misin? Mesela ben cırcır oluyorum kusuyorum ama bu sadece reglinin 1.günü oluyor sonra rahatliyorum. Ama sadece mayıs ayinda regli oncesi 3 gun ve reglimde 2 gun hem karin agrisi bel agrisi bacak agrisi felaket bir sekilde cektim buda endiselendirdi dr ye gitmem gerekiyor sanirim bilmiyorum
Şimdi albi diye Bi markayla denedim onda da gölge çıktıTtlim hayali bi çizgi gördüm ama gebelik var mıdır yokmudur bilemedim
Göndersene bakalımŞimdi albi diye Bi markayla denedim onda da gölge çıktı
Tebrik ederim ne güzel çıkmış çizgiler benim bat’a iki gün var bunları görünce test yapasım geliyorCanım benim bat bugün. Adet olmadım ve merakımdan her gün test yapıyorum kimyasal mi değil mi diye. Daha önceden almıştım fazla fazla. Bugün iki kez yaptım. Testler bu şekilde. İnşallah adet olmazsam cumaya randevu aldım doktora gidicem. İnşallah her şey yolundadır❤
Kesinlikle bence de bekleKafama aslında takmıyorum gibi ama nasıl gider insanın aklından
O yüzden cumaya kadar bekleyeceğim test yapmayacağım. Negatif yerine kırmızıları görmeyi tercih ederim
Hayırlısı olsun inşallahZennetmiyorum canm cunku 21nde catlatma ignesi oldum gebelik olsa simdiye yukselme olurdu
Göndersene bakalım
Amiin amiin inşallahh hepimiz icinHayırlısı olsun inşallah