Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 2 gündür çok kötüydüm sağlık ocağına gittim adete 1 hafta var henüz doktor gebelik için kan aldı ama kansızlıkda olabilir dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu aydan hiç umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda 😌
Insallah hamilesindir insallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar bir şey sorabılır mıyım? Bileniniz yada başına geleniniz varsa eğer benim vajinal enfeksiyonum çok oluyor bu aralarda doktora gidemiyoruz malum adetimde yeni bitti mixovul fitil vermişti önceden bana doktor onu kullanmamıştm antibiyotik içmiştm geçmişti.. dün de ilk fitili kullandm bugün açık sarı akıntım oldu çamaşır değiştirecek kadar geldi gün içinde bu iyi bir Şey mi yani enfeksiyon var da temizleniyor mu demek oluyor acaba devam edeym mi bu tedaviye hemde yumurtlama gelene kadar tahim temizlenmiş olur mu fitilin pek zararı olmadığı yazıyor internette de.?
Canim vallah bende kullanmistim subat ayinda bana 3 tane verdi uc gece kullandim afedersin cok ozur dilerek yaziyorum uc sabahta fitil eriyip pecete koymustum pecetenin ustunde akmisti ben cok akintim var diye gitmistim doktora

Bat bugün canım off çok heyecanlıyım 😇😇 😍 inşallah vardır benimledir 🤲
Testi ne zaman yaptin bende yapicam da benimde 4 gun var ama sanirim yarin yapicam eger sabredebilirsem adetten sonra yapmak istiyorum
Rabbim heyecanini bosa cikarmasin insallah canim cikmazsa umidsizlige kapilma illa bir gun bizde pozitif gorecez ve bebislerimiz bizimle olacak 😍🤲🏻🥰

Akşamüstü 5 gibi yapıyorum canım çok moralim bozuldu hiç bir işe yaramicak şimdi. En son pazar degerlendirmistik çünkü😔
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde sağlık çalışanı 2 aydır ya pik ya çatlama nöbetine denk geldi hep ilk kez bu ay denk gelmeyecek görünüyor 🤷‍♀️ ama dün olduysa pik belki tutunan sperm olmuştur 2 gün yaşıyor ya vücutta spermler inşallah olmuştur 🙏 sen yarın eşin gelirse yine mutlaka değerlendir pikten sonra 4 gün ilişki istiyor doktorlar önemli olan çatlamadan ilişki olması

Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde sağlık çalışanı 2 aydır ya pik ya çatlama nöbetine denk geldi hep ilk kez bu ay denk gelmeyecek görünüyor 🤷‍♀️ ama dün olduysa pik belki tutunan sperm olmuştur 2 gün yaşıyor ya vücutta spermler inşallah olmuştur 🙏 sen yarın eşin gelirse yine mutlaka değerlendir pikten sonra 4 gün ilişki istiyor doktorlar önemli olan çatlamadan ilişki olması
Sagol canım pazar olmuştu malesef bakalim nolucak

Kızlar lütfen yardım edin. 2gün önce ultrasona gittim yumurtamın büyüklüğü iyiydi herşey normaldi ama bugün gittiğimde yumurtamın fazla büyüdüğünü (32x27) ve bu ay çatlamayacağını söyledi yani ovulyasiya olmadı. böyle birşey yaşayan oldumu nedenleri nelerdir napmalıyımm

Kızlar lütfen yardım edin. 2gün önce ultrasona gittim yumurtamın büyüklüğü iyiydi herşey normaldi ama bugün gittiğimde yumurtamın fazla büyüdüğünü (32x27) ve bu ay çatlamayacağını söyledi yani ovulyasiya olmadı. böyle birşey yaşayan oldumu nedenleri nelerdir napmalıyımm
Herhangi bir ilaç kullandınız mı klomen tarzi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X