Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde adet döneminde hiçbir belirti yaşamazdım ama geçen ay hiç yaşamadığım kadar çok göğüs hassasiyeti ve gaz sancısı ara ara baş dönmeler yaşayıp hamile olabileceğime yordum tabiki değilmişim bu ay hiçbir belirtiyi yormucam😂 hamile kalmak istediğim için önceden farkında olamadığım şeyler şimdi daha çok ilgimi çekiyor sonrası kocaman hayal kırıklığıydı bakalım bata 12 gün kaldı🤭
Aynıı ben... daha önce yaşamışsamda farketmeyip suan hamileliğe yoruyorum sürekli.
Benim yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyetim başladı. Belki normaldir ama yinede bir umut🌼

Kızlar bir şey sorabılır mıyım? Bileniniz yada başına geleniniz varsa eğer benim vajinal enfeksiyonum çok oluyor bu aralarda doktora gidemiyoruz malum adetimde yeni bitti mixovul fitil vermişti önceden bana doktor onu kullanmamıştm antibiyotik içmiştm geçmişti.. dün de ilk fitili kullandm bugün açık sarı akıntım oldu çamaşır değiştirecek kadar geldi gün içinde bu iyi bir Şey mi yani enfeksiyon var da temizleniyor mu demek oluyor acaba devam edeym mi bu tedaviye hemde yumurtlama gelene kadar tahim temizlenmiş olur mu fitilin pek zararı olmadığı yazıyor internette de.?

Kesinlikle bence de bekle :dua: bende takmamaya çalışıyormuş kendimi dinlememeye belirti aramamaya gayret ediyorm kendimi yemeğe verdim agzim bos durmuyor 😂 mesgale ariyorm ve test almadm bu ay adet olmazsam alırım cunku temiz bir tek çizgi görmeye alıştım
Bende almadım alsam bugün yaparım diye. Allahtan işe tekrar gitmeye başladım. Kafam dağılıyor. Eve gelince yemek yap ortalığı topla falan zamanı anlamıyorum umarım gelmez regl...

Kızlar bir şey sorabılır mıyım? Bileniniz yada başına geleniniz varsa eğer benim vajinal enfeksiyonum çok oluyor bu aralarda doktora gidemiyoruz malum adetimde yeni bitti mixovul fitil vermişti önceden bana doktor onu kullanmamıştm antibiyotik içmiştm geçmişti.. dün de ilk fitili kullandm bugün açık sarı akıntım oldu çamaşır değiştirecek kadar geldi gün içinde bu iyi bir Şey mi yani enfeksiyon var da temizleniyor mu demek oluyor acaba devam edeym mi bu tedaviye hemde yumurtlama gelene kadar tahim temizlenmiş olur mu fitilin pek zararı olmadığı yazıyor internette de.?
Fitili kesinlikle kullanmaya devam et. O akanlar fitilin vücut tarafından emilmeyen kısmı. Gebelik için hiçbir zararı yok hatta gebeyken de kullanılabilir. Ama enfeksiyon gebelik oluştuktan sonra riskli. O yüzden şimdiden problemini halletmeni tavsiye ederim. Lokal ilaçlar sistemikten daha etkili oluyor vajinal enfeksiyonlarda bence. Çok geçmiş olsun.

Soğan kürünü deneyebilirsiniz

Fitili kesinlikle kullanmaya devam et. O akanlar fitilin vücut tarafından emilmeyen kısmı. Gebelik için hiçbir zararı yok hatta gebeyken de kullanılabilir. Ama enfeksiyon gebelik oluştuktan sonra riskli. O yüzden şimdiden problemini halletmeni tavsiye ederim. Lokal ilaçlar sistemikten daha etkili oluyor vajinal enfeksiyonlarda bence. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım dediğin gbi yapacağım

Benim ilk hamileligimde bıçak batması gibi keskin agrım oluyordu aksam ları aşırı üşüme uyku hali ve vok cabuk acıkma bakalim bu seferkinde nasil olacak
Benim de birebir aynı belirtim var. Özellikle aşırı acıkma. Sanki bir şey yememiş gibi oluyorum sofradan kalktıktan 1 saat sonra. 2 gün geciktim ama test negatif. Hayırlısı olsun bakalım

Eklentiler

• 5AD17D5D-5088-44EA-8887-4191000C2545.jpeg
    5AD17D5D-5088-44EA-8887-4191000C2545.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X