Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır. ama küçük bir ameliyat geçirdim oyüzden ağır antibiotik ve aşırı vitamin kullandım. ondan olabilirmi
Antibiyotik değil ama vitamin aşırı büyütmüş olabilir. Belki yine de düşük bir ihtimal de olsa xatlayabilir. Ovulasyon testi ile takip edebilirsiniz.

Yaa tatlımm senin topik uğurlu geldi bana yarın gitsem çıkar değil mi kanda? İnşallah sağlıklı olur inşallahh
Çıkar ama yeni olduğu icin düşük cikar hcg zaten takip yaptırır doktor tekrar gidip baktirirsin. Insallah hepimize ugurlu gelir

29.07.2020

Merhaba bata 3gun kaldi ama hic bi belirtim yok regl belirtimde yok anlamadim gittigecen ay hamilelik belirtileri hiss ediyordum ama olmadi simdi yok hic bişey hem inanmiyorum bu ay olsun çünkü değerlendirme olmadı çokta olsa mucize olurama yumurtalamadan sonra kendimde değişiklik hiss etdim oda psikolojikdir diye düşünüyorum...her kes yaziyor resmimi gorunce hamilemisin kilo almissin diye...ama hic bi şey yok anlamiyorlarolmasinada inanmıyorum bu ay

Merhabalar, benim yaklaşık 5 gündür göğüslerimde özellikle dokununca ağrım var normalde hiç böyle bi durum yaşamamıştım adet öncesinde ama kendi kendime hamileliğe de yormak istemiyorum sonra kırmızıları görünce çok üzülüyorum. Testi de dayanabilirsem ve adetim gelmezse 8inde yaparım diye düşünüyorum inşallah ayın 7si bize ve Haziran da hepimize uğurlu gelir
@KediMelegiii @dlay_32 @LEYLA BABAJANOVA B bgmtnk merhabalar kizlar batimiza 4 gun var sizde suan herhangi bi belirti yada agri var mi ve test yapan var mi ☺

Amin insallah canim bende oyle ama benim oluyordu goguslerde hassiyeti hep oyuzden ayird edemiyorum sadece su var 2 3 gun oldu bende hassasiyet genellikle batta 10 gun kala oluyordu ama dedigin gibi bende hamilelige yormak istemiyorum sonra uzuluyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…