Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah hamilesindir insallahhh

Canim vallah bende kullanmistim subat ayinda bana 3 tane verdi uc gece kullandim afedersin cok ozur dilerek yaziyorum uc sabahta fitil eriyip pecete koymustum pecetenin ustunde akmisti ben cok akintim var diye gitmistim doktora

Bat bugün canım off çok heyecanlıyım inşallah vardır benimledir
Testi ne zaman yaptin bende yapicam da benimde 4 gun var ama sanirim yarin yapicam eger sabredebilirsem adetten sonra yapmak istiyorum
Rabbim heyecanini bosa cikarmasin insallah canim cikmazsa umidsizlige kapilma illa bir gun bizde pozitif gorecez ve bebislerimiz bizimle olacak

Akşamüstü 5 gibi yapıyorum canım çok moralim bozuldu hiç bir işe yaramicak şimdi. En son pazar degerlendirmistik çünkü
Seni çok iyi anlıyorum benim eşimde sağlık çalışanı 2 aydır ya pik ya çatlama nöbetine denk geldi hep ilk kez bu ay denk gelmeyecek görünüyor ama dün olduysa pik belki tutunan sperm olmuştur 2 gün yaşıyor ya vücutta spermler inşallah olmuştur sen yarın eşin gelirse yine mutlaka değerlendir pikten sonra 4 gün ilişki istiyor doktorlar önemli olan çatlamadan ilişki olması

Sagol canım pazar olmuştu malesef bakalim nolucak

Kızlar lütfen yardım edin. 2gün önce ultrasona gittim yumurtamın büyüklüğü iyiydi herşey normaldi ama bugün gittiğimde yumurtamın fazla büyüdüğünü (32x27) ve bu ay çatlamayacağını söyledi yani ovulyasiya olmadı. böyle birşey yaşayan oldumu nedenleri nelerdir napmalıyımm

Herhangi bir ilaç kullandınız mı klomen tarzi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…