Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baska kurle kullansak olur mu acaba

Selam ben de gelirim heralde buraya geçen çarşamba pikti benim dusukte yaşadığım için geçen ay ne zaman regl olur bilmiyorum

Herhangi bir kür yada hormon takviyesi alındığında en az 1ay ara verin deniliyor rahim duvarı incelebilirmiş buda farklı rahatsızlıklara yol açabiliomuş herkesin kendi tercihi tabi ama bence her ay birşey denemek sakıncalı gbi

Kesinlikle haklisin canim

Çin takvimine göre haziranda hamile kalırsam erkekmiş . Şu an 20 mayısı bekliyorum olmazsa benimde yazın 18 hazirana

Kesinlikle haklisin canim
Ben geçen mart ayında soğan Kürü denedim nisanda adet olmadım 17gün geçti hamileyim sandım ama değilmişim arkadaşım bukadar attıysa rahim çocuk arıyordur bişe kullanma bidaki ay kalırsın dedi buaydanda hiç umudum yok cuma randevum var bütün hormon testlerimi yaptırayım.
Umarım allahım herkese hayırlı evlatlar nasip eder hepiniz en kısa zamanda bebelerinize kavuşursunuz

Ben nisan ayinda yaptım soğanı ve 3 gun erkenden adet oldum baya agir gecti bende endometriozis var.. sonra martta ara verdim je ovu. Testi ne de kur kullanmadm izin verdim kendime kafam rahatladi ve dun adet olur olmaz bu sayfayi actim birbirimize umut olup kafa dagitmak için. Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirli salih evlatlar nasip etsin

Amin canım cümlemize Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın şu mübarek aylarda ettiğiniz dualar kabul olsun:)
Valla ben benim sorunum ne onu bile bilmiyorum muhtemelen ploraktin im yüksek sol göğsümde akıntı var oda hamile kalmayı engelleyebilirmiş öğrencez bakalım. Şimdide adetim biteli 1 hafta oldu normalde adet öncesi göğs hassasiyetim olurdu olduda ama şimdi yine başladı artık bende bişe anlamadım cumayı bekliorum

Ben gecen hafta sag gogsum için gittim doktora kendiliginden almazdı kontrol edinve baktm küçük bir sıvı geldi başından doktor adet öncesi vucut kendini gebelige hazırlıyor normal dedi ugrasma göğsünle. Hormonlarım iyi benim. Senin kendiliğinden mi akiyo ?

Yok benimkide kontrol edersem yada eşimden sebep akıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…