- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
Tamamdir ben zaten kafama gore karistirdiydim hala da var icinde dursun bu ay olmazsa diyer aya kullanilir )))Fazla kullanma birak artk. Zaten tarif anca yetiyor o kadarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdir ben zaten kafama gore karistirdiydim hala da var icinde dursun bu ay olmazsa diyer aya kullanilir )))Fazla kullanma birak artk. Zaten tarif anca yetiyor o kadarina
Orasi oyle de canm taze yapip yesen daha iyi baharat sonucta durdukça guzel olmaz erkisi gider.Tamamdir ben zaten kafama gore karistirdiydim hala da var icinde dursun bu ay olmazsa diyer aya kullanilir )))
Yok canim ya yapmadim beklemek istiyorum..hala olmadim ama bakalim yarin ne olucakCanim testin noldu yaptinmi
Sabah yapicaktim sonra bunlar senin çoğu ay yaşadığın belirtiler testini ziyan etme dedim yapmadımevrem92 kiz nerelerdesin bugun test yapacadin aklima geldin merak ettim huhuuu
Insallah adet olmazsin da positifi gorursunSabah yapicaktim sonra bunlar senin çoğu ay yaşadığın belirtiler testini ziyan etme dedim yapmadım
Hayirlisiyla Insallah canım ya Hepimiz❤Insallah adet olmazsin da positifi gorursun
Tabikide hosgeldin canm
Tabikide rabbim tekrar nasip etsin inşallahMerhaba dusuk kurtaj sonrasi ilk adetini oldum pek umutlu değilim ama Allahtan umut kesilmez beni de eklermisiniz bat 7 haziran.
Ovulasyonu hiç bilmiyorum çık bir bilgim yok bu konuda canım. Evet gittim ben doktor çok sağlıklı yumurtaların var herşey çok temiz dedi bakalım rabbşm hepimize en kısa zamanda verir inşallahAlirim tabi simdi. Burda cogu kisi senin gibi canm bende 9 ay olcak olmuyoe ovulasyon testi kullan önerim. Doktor muayenesi oldun mu hiç sen veya esin
Çok bilgili değilim canım ya ama adetim çok düzenli olduğu için öyle tahmin etmiştim haklısın belkide kullanmam lazımUygulamadan takip ediyorsun onu anladım canım tuttuğunu nerden biliyom cnm o ara yumurtladımi çatladımı felan bnde bu yumurtlama mayisin 12 sı dedi ama bn 11 inde yumurtladım takvim bna göre doğru göstermiyor herzamsn cnm
İnsallah canm. Test alip her gun bana atabilirsin yardimci olurum ben. Amaç yumurtlamayi yakalayıp şansı arttirmak. Youtube da ebru ceylan ve gulbahar olcu videolari var ovulasyon için bi bak izleOvulasyonu hiç bilmiyorum çık bir bilgim yok bu konuda canım. Evet gittim ben doktor çok sağlıklı yumurtaların var herşey çok temiz dedi bakalım rabbşm hepimize en kısa zamanda verir inşallah
Ayy çok teşekkür ederim sağol aldığımda sana danışırım mutlaka. Ya bide biz eşimle çok sık birliktelik yaşıyoruz olsu diye galiba oda yanlış.İnsallah canm. Test alip her gun bana atabilirsin yardimci olurum ben. Amaç yumurtlamayi yakalayıp şansı arttirmak