Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikolojik olmasini istedigimiz icin butun belirtileri kednimize yukluyoruz ve yasiyoruz

Aslında kararsızdım soğankürümü çörekotumu diye bugüne kadar bu tarz şeyler kullanmadım soğana başlayım en iyisi kiste iyi gelebilir dediğin gibi... adetim ağrılı geçiyor evet rahimden polipte aldırdım bayağı sorunum varmış ama pozitifim

Bu yazilarimdan bir tanesi minik mucizeme yazmistim cok rahatlatiyor gercekten

Eklentiler

• Screenshot_20200513-030403_Chrome.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200513-030408_Chrome.jpg
    166,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20200513-030415_Chrome.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 26
Ahhh sancıları bana soorrr 17 yaşımdan berii cekiyorm her ay duzenli yatalak oluyorm resmen. Adet bitimi basladm ben sabah aksam taze yapip su kaynadikdan sonra 5 dk tutup kaynatip ılık ictim. Saracoglunu izle youtbe da aynisini yap. Biraz zorluyor ilk gunler ama alisirsn koku almadan ic ama yudum yudum. İnsallah sifa olur

Bu yazilarimdan bir tanesi minik mucizeme yazmistim cok rahatlatiyor gercekten
İçimdekileri yazman peki ? Demekki axilarimiz ayni.. anne olmak isteyen her kadinin ici böyle yaniyor iste rabbim sabir veriyor dayanıyoruz ve mukafatini gorecegiz insallah
Cocuk ne zaman diyenlere hep kiziyorm icimden cok hadsizce bir soru dusunmeden etmeden sakdiye soruyorlar. Bilmiyorlar ki içimizdeki yangını

Malesef ki cok aci.Bu soruyu soranlarla genelde mesafe koyuyorum cok sey yasadim genc yasima ragmen ve sunu cok iyi anladim bu konuda en yakin arkadasim dedigine bile bahsetmiceksin

Malesef ki cok aci.Bu soruyu soranlarla genelde mesafe koyuyorum cok sey yasadim genc yasima ragmen ve sunu cok iyi anladim bu konuda en yakin arkadasim dedigine bile bahsetmiceksin
Bende mesafe koyuyorum. Kimseye anlatılmaz ki zaten anlatamadigimz icin buraya dokuyoruz icimizi. Öğrenen olsa tuzu alir gelir basar yaramiza aman eksik kalsinlar.

Bende mesafe koyuyorum. Kimseye anlatılmaz ki zaten anlatamadigimz icin buraya dokuyoruz icimizi. Öğrenen olsa tuzu alir gelir basar yaramiza aman eksik kalsinlar.
Evet oyleymis arkadasim bana mesaj atmisti durumumu bile hamileyim kiziyimmm diye bir mesaj hic unutmuyorum saglikla kucagina al yazdim git sende doktora ne bekliyorsun tedavini ol bu baska bir duygu gibi birsuru mesaj uzun sure gorusmedim 2 ay sonra bebegini dusurdugunu ogrendigimde yaninda bi tek ben vardim ve simdi tekrar hamile kalamiyor cok uzuluyorum onada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…