Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alirim tabi simdi. Burda cogu kisi senin gibi canm bende 9 ay olcak olmuyoe ovulasyon testi kullan önerim. Doktor muayenesi oldun mu hiç sen veya esin
Ovulasyonu hiç bilmiyorum çık bir bilgim yok bu konuda canım. Evet gittim ben doktor çok sağlıklı yumurtaların var herşey çok temiz dedi bakalım rabbşm hepimize en kısa zamanda verir inşallah

Çok bilgili değilim canım ya ama adetim çok düzenli olduğu için öyle tahmin etmiştim haklısın belkide kullanmam lazım

Ovulasyonu hiç bilmiyorum çık bir bilgim yok bu konuda canım. Evet gittim ben doktor çok sağlıklı yumurtaların var herşey çok temiz dedi bakalım rabbşm hepimize en kısa zamanda verir inşallah
İnsallah canm. Test alip her gun bana atabilirsin yardimci olurum ben. Amaç yumurtlamayi yakalayıp şansı arttirmak. Youtube da ebru ceylan ve gulbahar olcu videolari var ovulasyon için bi bak izle

Benide eklermisiniz son adetim 1 mayıstı ama beklenen adetim nezaman bende bilmiyorum çünkü çok düzensizim muhtemelen haziran 10d olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…