Hahahahaa utandım kızO zaman normal canm her kadinda olabiliyor. Sol gogsunu esinden uzak tut bende oule yapiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaa utandım kızO zaman normal canm her kadinda olabiliyor. Sol gogsunu esinden uzak tut bende oule yapiyorm
Kaç yaşındasın buarada benim 11 yaşında Bi kızım var çok şükür, ona kardeş düşünüyoruz ama uzun zamandır olmadıO zaman normal canm her kadinda olabiliyor. Sol gogsunu esinden uzak tut bende oule yapiyorm
Insallah tutar da hamileyim diye buraya sevincle yazarsınBizde haziranda insAllah asilama yaptircaz
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsinBizde haziranda insAllah asilama yaptircaz
Aaa ne guzel anneligi tatmissin bi kere. Sen ununu eleyip eleğini asmissin biz yeni elek aldikKaç yaşındasın buarada benim 11 yaşında Bi kızım var çok şükür, ona kardeş düşünüyoruz ama uzun zamandır olmadı
25Kaç yaşındasın buarada benim 11 yaşında Bi kızım var çok şükür, ona kardeş düşünüyoruz ama uzun zamandır olmadı
Ay insAllah Rabbim isteyen herkese nasio etsin adetimi bekliorum bu ay rahim filmi cekincez bakalimInsallah tutar da hamileyim diye buraya sevincle yazarsın ♥
Allahim herkese nasip etsinİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Çok şükür rabbime nasip etti inşallah sizde eder ama çocuk kardeşsiz olmuo canım ya şimdiki aklım olsa kırkım çıkar çıkmaz yapardım bitane daha ama nasip bakalım. Daha unumuzu elemedik kız gömdün hemenAaa ne guzel anneligi tatmissin bi kere. Sen ununu eleyip eleğini asmissin biz yeni elek aldik
Amin inşallahAllahim herkese nasip etsin
Ben rabbim nasip ederse ard arda yapacam valla beklemem derdi kederi perisanligi beraber cekeyim buyusunler beraber yuvarlanip giderizzÇok şükür rabbime nasip etti inşallah sizde eder ama çocuk kardeşsiz olmuo canım ya şimdiki aklım olsa kırkım çıkar çıkmaz yapardım bitane daha ama nasip bakalım. Daha unumuzu elemedik kız gömdün hemen
Maalesef bundan 9 ay öncesine kadar hic bir bilgim yoktu yasayarak tecrübe oldu hepCok zorlu bir surec bu cidden yasamadikca anlasilmiormus
HaklısınCok zorlu bir surec bu cidden yasamadikca anlasilmiormus
Yap kız valla hiç araya mesafe koyma nasılsa büyüyorBen rabbim nasip ederse ard arda yapacam valla beklemem derdi kederi perisanligi beraber cekeyim buyusunler beraber yuvarlanip giderizz
Canm sen endometriozissin o zaman ama sende kisy var bende kist yok. Regl zamanlarin agrili geciyor mu ? Benim bugun ikinci günüm ben de çörek bal tarcina baslicam yarin insallah. Nisan da sogan kuru denedim 15 gun sabah aksam sende ona mi başlasan önce? Kistlere iyi geliyor. Ekliyorm seni8 haziran bat benide yazarmısınız prolaktinim yüksek çikolata kistimde var 1 yıldır deniyoruz aklınıza gelecek bütün testler yapıldı filmler çekildi hiç kür denemedim çörekotu kürüne başlıcam yarın Allahın izniyle ve ovulasyon testine devam..
Halamin 8 senedir cocugu olmuyor ya nie zorluyorsun diyordum hep bi rahat birak stres yapma diye ona mizardim simdi 10 aydir ayni surecin icindeyim simdi halamla stresi beraber yapioruz ya ben biraz tez canliyim aslinda asilama icin bile cok aceleci davrandim ama haziranda denemek istiyorum biliyorum hissediyorum olcak ama olmazsada sanirim beklemeden agustos ayinda direk tup bebege baslicamMaalesef bundan 9 ay öncesine kadar hic bir bilgim yoktu yasayarak tecrübe oldu hep
3125
Sen ?