Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa ne guzel anneligi tatmissin bi kere. Sen ununu eleyip eleğini asmissin biz yeni elek aldik 😂😂
Çok şükür rabbime nasip etti inşallah sizde eder ama çocuk kardeşsiz olmuo canım ya şimdiki aklım olsa kırkım çıkar çıkmaz yapardım bitane daha ama nasip bakalım. Daha unumuzu elemedik kız gömdün hemen 🤣

8 haziran bat benide yazarmısınız 😔 prolaktinim yüksek çikolata kistimde var 1 yıldır deniyoruz aklınıza gelecek bütün testler yapıldı filmler çekildi hiç kür denemedim çörekotu kürüne başlıcam yarın Allahın izniyle ve ovulasyon testine devam..:anne:

Çok şükür rabbime nasip etti inşallah sizde eder ama çocuk kardeşsiz olmuo canım ya şimdiki aklım olsa kırkım çıkar çıkmaz yapardım bitane daha ama nasip bakalım. Daha unumuzu elemedik kız gömdün hemen 🤣
Ben rabbim nasip ederse ard arda yapacam valla beklemem derdi kederi perisanligi beraber cekeyim buyusunler beraber yuvarlanip giderizz 😂😂😂

Cok zorlu bir surec bu cidden yasamadikca anlasilmiormus
Haklısın
Millet stres yapma düşünme filan dio da insanın elinde olan bişe diil ister istemez takıosun ufacık Bi belirti de acaba diosun çünkü istediğin başka bişey yok gündemin belli. Ben geçen ay 17gün geciktim bütn belirtileri yaşadım ama adet oldum artık kimyasalmı rahim kendinimi hazırlıo bilemedimde buay desen fazla şeetmedim kafamda büyümesin die bakalım artık.
Sadece şukadarını net söyleyebilirim kendinizi buay yada bidaki ay die şartlandırmayın herkesin her dediği tarifi yapmayın çünkü herkesin bünyesi farklı ona ii gelen sizde başka hasar bırakabilir Allah korusun

8 haziran bat benide yazarmısınız 😔 prolaktinim yüksek çikolata kistimde var 1 yıldır deniyoruz aklınıza gelecek bütün testler yapıldı filmler çekildi hiç kür denemedim çörekotu kürüne başlıcam yarın Allahın izniyle ve ovulasyon testine devam..:anne:
Canm sen endometriozissin o zaman ama sende kisy var bende kist yok. Regl zamanlarin agrili geciyor mu ? Benim bugun ikinci günüm ben de çörek bal tarcina baslicam yarin insallah. Nisan da sogan kuru denedim 15 gun sabah aksam sende ona mi başlasan önce? Kistlere iyi geliyor. Ekliyorm seni

Maalesef bundan 9 ay öncesine kadar hic bir bilgim yoktu yasayarak tecrübe oldu hep
Halamin 8 senedir cocugu olmuyor ya nie zorluyorsun diyordum hep bi rahat birak stres yapma diye ona mizardim simdi 10 aydir ayni surecin icindeyim simdi halamla stresi beraber yapioruz ya ben biraz tez canliyim aslinda asilama icin bile cok aceleci davrandim ama haziranda denemek istiyorum biliyorum hissediyorum olcak ama olmazsada sanirim beklemeden agustos ayinda direk tup bebege baslicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X