- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
Hapin adinnedir acabaTeşekkür ederim canım geçmiyor geçmiş gibi davranıyoruz maalesef
Onları ot olarak değil de hayıtın hapı var mesela onu alabilirsin Almanya'da da vardır.
Bal tarçın çörek otunda ara kanama falan oluyor dediler korktum açıkçasıo yüzden yapamadım
Bu kuru nasil yaptin acaba?19 Haziran, bu ay yok belli zaten. Lekelenme olmadı. Beklediğim ovulasyon tarihinden 2gin önce şeffaf akıntı oldu. Bundan önce hiç olmazdı. Olumlu etki diyebilirim buna.
Bal tarcin corek otunu mu soruyorsun can ?Bu kuru nasil yaptin acaba?
Evet caksir tutmazsa gelecek aybbuna gecerimBal tarcin corek otunu mu soruyorsun can ?
Ben yarın bal alip baslicam insallah. Esime de vercem erkek de kullanabilirmis. Bi ona bi banaEvet caksir tutmazsa gelecek aybbuna gecerim
Ben 10 kaşık bala 10 çay kaşığı tarçın 12 çay kaşığı çörek otu koydum. Çörek otu toz değildi ama. Toz halde uçucu yağların etkisi azalıyor diye düşünüyorum. Çiğneyip yuttum her seferinde. Adetin 4.gunu başladım. 9gun kullandım. Normalde 2.gun başlayıp 10 gün kullanmak gerekiyor. Ama normalde su ünlü sünen şeffaf akıntıyı çatlatma iğnesi dahil hiç görmemiştim. İlk bu ay gördüm. Umut olduBu kuru nasil yaptin acaba?
İsmi agnucastonHapin adinnedir acaba
Canım hangi testleri yaptılar sizeBiz eşimle cocuk istedigimizden beri ilk isimiz gidip muayene olmak oldu. Ikimizde testler yaptik yani bu gerekli herkes için.
Bende muhtemelen yarın buraya gelirim diye düşünüyorum
Canim Ben artik belirtileri umursamiyorum sonra adet goruyorum uzuluyorum beklemekteyim adet gunune kadar ovu gunlerini pes pese degerlendirdim ovu testlerle insallah hamis oluruz daha once tel uygulamasindan degerlendirdiydim olmadi bakalim nasipYa sizin de mi kaşık ağrınız var enim de tek yumurtalık bölgesinde ve göğüs ağrısıyla ovülasyondan beri böyleyim daha önce dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum
Bu bal corek otu tarcini yemeklerden sonra bi tatli kasigi yiyoruz icine ceviz de koyup karistirdim ovu gunlerim gecti hala devam kullanalimmi canimBal tarcin corek otunu mu soruyorsun can ?
Hormon testi yaptik ay basi ay ortasi ay sonu kan verdim. Butun değerler bakildi.Canım hangi testleri yaptılar size
Canim testin noldu yaptinmiBende muhtemelen yarın buraya gelirim diye düşünüyorum
Ceviz olayini bilmiyorm ama çörek otu fazlasi zararlı. 12 gun tek kullanılıyor yani yumurtlama gorene kadar fazla kullanma canm ve ac karna olmaliBu bal corek otu tarcini yemeklerden sonra bi tatli kasigi yiyoruz icine ceviz de koyup karistirdim ovu gunlerim gecti hala devam kullanalimmi canim
Sağlıklı hamile olacaksak olalım diyelim ona
Canim Ben artik belirtileri umursamiyorum sonra adet goruyorum uzuluyorum beklemekteyim adet gunune kadar ovu gunlerini pes pese degerlendirdim ovu testlerle insallah hamis oluruz daha once tel uygulamasindan degerlendirdiydim olmadi bakalim nasip
Oylemiiii ben de hala kullaniyorum tsk ederimCeviz olayini bilmiyorm ama çörek otu fazlasi zararlı. 12 gun tek kullanılıyor yani yumurtlama gorene kadar fazla kullanma canm ve ac karna olmali
Valla en onemlisi o saglikli olsunda haklisinSağlıklı hamile olacaksak olalım diyelim ona
Fazla kullanma birak artk. Zaten tarif anca yetiyor o kadarinaOylemiiii ben de hala kullaniyorum tsk ederim