- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
Aynı beenn ben de öyle yumurtlamam bitti 14 haziran adet tarihimm geçmiyor günlerHerkese merhaba. Yumurtlama dönemim yeni bitti bata 13 gün var heyecanla bekliyorum günler nasıl geçecek bilmiyorum bu ay çok taktım kafama devamlı forumda biseyler okuyorum çok stress oldum
İnşallah canımÇatlama olmus artık gerek yokinşallah tutmustr
Gün asırı devam edebilir, ikinci bi yumurta olasılığına karsıYumurtlama sonrası da bir sonraki adet baslangıcına kadar çalışmalara devam etmeli yani değil mi yanlış anlamadıysam
İlk denememiz bizim o yüzden buraları okuyarak bilgi ediniyorum da tesekkür ederiimGün asırı devam edebilir, ikinci bi yumurta olasılığına karsı
O zaman aklına takılan herseyı sorabılırsınİlk denememiz bizim o yüzden buraları okuyarak bilgi ediniyorum da tesekkür ederiim
Yok regl takvimi kullanıyorum adetim bittiğinden sonra nerdeyse her gün çalıştıkO zaman aklına takılan herseyı sorabılırsın ❤ ovulasyon testı kullanıyor musun
Sperm kalıtesi acısından gun asırı olmasında fayda var, adetlerin düzenliyse kullanmayabılırsın, ama duzenszse mutlaka kullan, tam gununu bulabılrsın.. Ben de bu ay test yapmadım gün aşırı şimdilikYok regl takvimi kullanıyorum adetim bittiğinden sonra nerdeyse her gün çalıştıkbugün yumurtlama günümdü bos gecmedk bir sonraki adetime kadar da gün asırı devam ederiz, bos gecmediğimiz icin ovulasyon kullanmadım ama bir sonraki aya alsam mı ki
Adetlerim 26 günde bir çok düzenlidir takvimde ne yazıyosa tam o gün gelir şaşmaz insallah hamişizdirSperm kalıtesi acısından gun asırı olmasında fayda var, adetlerin düzenliyse kullanmayabılırsın, ama duzenszse mutlaka kullan, tam gununu bulabılrsın.. Ben de bu ay test yapmadım gün aşırı şimdilik
Evet cok heyecanlı beklemekAdetlerim 26 günde bir çok düzenlidir takvimde ne yazıyosa tam o gün gelir şaşmaz insallah hamişizdirsperm kalitesi evet öyleymiş bidahakine dikkat edicem (insallah gerek kalmaz da) adetime daha 14 gün var nasıl beklicez böyle ya heyecanlıymış
Ayy insallah canım yazarız buraya hamileyim diye senin regl tarihin ne zaman haber verelim birbirimize bari hamiş olursakEvet cok heyecanlı beklemek☺inşallah ilk aydan olur ıgrastırmaz bebiş seni
Düzenli ilişkiniz varsa gerek yok gibi.Yok regl takvimi kullanıyorum adetim bittiğinden sonra nerdeyse her gün çalıştıkbugün yumurtlama günümdü bos gecmedk bir sonraki adetime kadar da gün asırı devam ederiz, bos gecmediğimiz icin ovulasyon kullanmadım ama bir sonraki aya alsam mı ki
Bana daha cookkk 23 haziran daAyy insallah canım yazarız buraya hamileyim diye senin regl tarihin ne zaman haber verelim birbirimize bari hamiş olursak
Bende öyle inanılmaz ağırlık var . Benim de ovu biteli 2 gün oluyor 13 gün kaldı adetime .Ovülasyon dönemim yeni bitti artık bekleme dönemindeyim. Bir ağırlık çöktü bananedense böyle bi uyku hali var. Sizde de öyle oluyor mu?
Canım ne işe yarıyormuş soğan suyuBen de içiyorum ama nasılkokuyu alınca afedersiniz öğürme geliyor bir hafta dayanabılseydım
canım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya olurKızlar selam napıyorsunuz? Benim de bat yarındı bugün kahve akıntı gibi küçük lekeler geliyor sanırım yarın sökülecek
Üç gün daha bekleyin döllenme olmuşsa üzerinden en azından 14 gün geçmesi lazımYarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
Bende negatifi gorunce umudumu yitirmiştim inşallah pozitife donerCanım ne işe yarıyormuş soğan suyu
canım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya olur
Üç gün daha bekleyin döllenme olmuşsa üzerinden en azından 14 gün geçmesi lazım
Kist enfeksiyon rahım de kötü ne varsa temizleyip atıyormuş cnm, bi çok kişi bunu uyguladığı ay hamıle kalmıs, saracoglundan dinledim, saglıklı her kadın bunu senede bir kere yapmalı diyor.. 3 gün bitti benim 10 gün içicem, normalde 15 diyor ama yumurtlamaya denk geliyor, zaten tadından ötürü dayanmaıcam 10 gün içip birakıcam inşallah faydası olur adet bitiminden 2 gün sonra baslamak gerek hemen basla ıstersen senın de adetım yenı bittiCanım ne işe yarıyormuş soğan suyu
canım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya olur
Üç gün daha bekleyin döllenme olmuşsa üzerinden en azından 14 gün geçmesi lazım