Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman aklına takılan herseyı sorabılırsın ❤ ovulasyon testı kullanıyor musun
Yok regl takvimi kullanıyorum adetim bittiğinden sonra nerdeyse her gün çalıştık bugün yumurtlama günümdü bos gecmedk bir sonraki adetime kadar da gün asırı devam ederiz, bos gecmediğimiz icin ovulasyon kullanmadım ama bir sonraki aya alsam mı ki

Sperm kalıtesi acısından gun asırı olmasında fayda var, adetlerin düzenliyse kullanmayabılırsın, ama duzenszse mutlaka kullan, tam gununu bulabılrsın.. Ben de bu ay test yapmadım gün aşırı şimdilik

Adetlerim 26 günde bir çok düzenlidir takvimde ne yazıyosa tam o gün gelir şaşmaz insallah hamişizdir sperm kalitesi evet öyleymiş bidahakine dikkat edicem (insallah gerek kalmaz da) adetime daha 14 gün var nasıl beklicez böyle ya heyecanlıymış

Evet cok heyecanlı beklemekinşallah ilk aydan olur ıgrastırmaz bebiş seni

Düzenli ilişkiniz varsa gerek yok gibi.

Ben de içiyorum ama nasıl kokuyu alınca afedersiniz öğürme geliyor bir hafta dayanabılseydım
Canım ne işe yarıyormuş soğan suyu
Kızlar selam napıyorsunuz? Benim de bat yarındı bugün kahve akıntı gibi küçük lekeler geliyor sanırım yarın sökülecek
canım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya olur
Yarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
Üç gün daha bekleyin döllenme olmuşsa üzerinden en azından 14 gün geçmesi lazım

Bende negatifi gorunce umudumu yitirmiştim inşallah pozitife doner

Kızlar geçen ay piki 14 ve 15. günler görmüştüm bu ay 18. gün ve hala pik olmadı...testler çok az koyulsa ertesi gün tekrar açılıyo..adete yaklaşık bi 10 gün kaldı...döngüye göre daha da yumurtlama olmaz gibime geliyor...bu ay yumurtlama olmucak demekki...en iyisi adette doktora gitmek benim icin

Kist enfeksiyon rahım de kötü ne varsa temizleyip atıyormuş cnm, bi çok kişi bunu uyguladığı ay hamıle kalmıs, saracoglundan dinledim, saglıklı her kadın bunu senede bir kere yapmalı diyor.. 3 gün bitti benim 10 gün içicem, normalde 15 diyor ama yumurtlamaya denk geliyor, zaten tadından ötürü dayanmaıcam 10 gün içip birakıcam inşallah faydası olur adet bitiminden 2 gün sonra baslamak gerek hemen basla ıstersen senın de adetım yenı bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…