Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayanamadım kasetlede az önce yaptım ondada silik cizgi cıktı :) yarın kan vermeye gidicem inşallah testler yanılmıyodur inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız kucağımıza alırız canım 😊😘
Ayy inş cnm bu çift çizgileri görünce bende çok heycanlanıyorum.Benim daha beş gün var bat’a zaman geçmiyor bi türlü

Evet çatlama olmuş :) yarını ve sonraki günü de değerlendirin:KK48:
Yumurta 24 saat yaşıyor o yüzden 3 gün olması şart mı? Benim de bugün çatlama oldu. O yüzden yaşıyorum. Sonuçta yumurta belki saba 5 te salındı ve yarın sabah 5e kadar ömrü var. Bu durumda bugünü değerlendirmek yeterli olmuyor mu?

Herkese merhaba. Yumurtlama dönemim yeni bitti bata 13 gün var heyecanla bekliyorum günler nasıl geçecek bilmiyorum bu ay çok taktım kafama devamlı forumda biseyler okuyorum çok stress oldum :KK43:

Yumurta 24 saat yaşıyor o yüzden 3 gün olması şart mı? Benim de bugün çatlama oldu. O yüzden yaşıyorum. Sonuçta yumurta belki saba 5 te salındı ve yarın sabah 5e kadar ömrü var. Bu durumda bugünü değerlendirmek yeterli olmuyor mu?

Eklentiler

• Screenshot_20200531_151922.jpg
    Screenshot_20200531_151922.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar selam napıyorsunuz? Benim de bat yarındı bugün kahve akıntı gibi küçük lekeler geliyor sanırım yarın sökülecek 👊

Kızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı

Eklentiler

• IMG_20200531_152324.jpg
    IMG_20200531_152324.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 51
Yarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya

Son üç aya bakarak bugün yumurtlama olur diye bekledim ama emin olamadım iki resimde aynı test biri gün ışığında . Sizce pik olmuş mu ? Geçen ay net iki çizgi koyuydu ama bu sefer olmadı sanki

Eklentiler

• PhotoGrid_1590933572098.jpg
    PhotoGrid_1590933572098.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı
Çatlama olmus artık gerek yok ☺️inşallah tutmustr

Son üç aya bakarak bugün yumurtlama olur diye bekledim ama emin olamadım iki resimde aynı test biri gün ışığında . Sizce pik olmuş mu ? Geçen ay net iki çizgi koyuydu ama bu sefer olmadı sanki
Henüz pik olmamış gibi devam edin bence

Selamın aleyküm kızlar bende aranıza katıldım artık ama benim ümidim temmuz ayında bat haziran 6 fakat rahmimde iltihap çıktı adeti bekliyorum ilaç kullanıcam mecburen temmuza kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X