Düzenli ilişkiniz varsa gerek yok gibi.
Düzenli ilişkiniz varsa gerek yok gibi.
Ay hadi hayırlısı olsunn canıımBana daha cookkk 23 haziran da ☺
Ama gün aşırı basladık 2 çalısma yaptık bile
15 Haziran da benım dogum gunumAy hadi hayırlısı olsunn canıımtamam ilk haberi ben veririm insallahhh 14 haziranı bekliyorum şimdilik
Olsun kuzum hakkımızda hayırlısı ınsallah bende de kasık batması var yumurtam yeni mi çatlaması oluyor acaba bugun yumurtlama günüm de15 Haziran da benım dogum gunum ☺keske benımkı de o zamana denk gelseydi ❤
Olabılır, takvımde görülen tarıhten sonra en az 3 gun daha devam etmelısın.. Sonrasında da gun asırı yapınOlsun kuzum hakkımızda hayırlısı ınsallah bende de kasık batması var yumurtam yeni mi çatlaması oluyor acaba bugun yumurtlama günüm de
Adetim yarın bugün sarı bir akıntı geldi ve belim kopacak derece ağrıyor kramplar giriyorBekleyin derim. Adetiniz gecikmeden test yapmayın
Adet bitince hemen başladınız mı testlereKızlar geçen ay piki 14 ve 15. günler görmüştüm bu ay 18. gün ve hala pik olmadı...testler çok az koyulsa ertesi gün tekrar açılıyo..adete yaklaşık bi 10 gün kaldı...döngüye göre daha da yumurtlama olmaz gibime geliyor...bu ay yumurtlama olmucak demekki...en iyisi adette doktora gitmek benim icin
Merhaba hayırlı olsun ben yaşayamadım ama siz umarım yaşarsınızArkadaslar merhaba..29.05.2020 de asilama oldum..ilk asilamada mutlu soni yasayan var mi
Canım ben korkuyorum böyle kürlerden ya yapamam heraldeKist enfeksiyon rahım de kötü ne varsa temizleyip atıyormuş cnm, bi çok kişi bunu uyguladığı ay hamıle kalmıs, saracoglundan dinledim, saglıklı her kadın bunu senede bir kere yapmalı diyor.. 3 gün bitti benim 10 gün içicem, normalde 15 diyor ama yumurtlamaya denk geliyor, zaten tadından ötürü dayanmaıcam 10 gün içip birakıcam inşallah faydası olur adet bitiminden 2 gün sonra baslamak gerek hemen basla ıstersen senın de adetım yenı bitti
Çok enterasan oldu seninki, inşallah gelmez
Off sorma valla ben de anlamadım gittiÇok enterasan oldu seninki, inşallah gelmez
Bi araştır bakCanım ben korkuyorum böyle kürlerden ya yapamam heraldeinşallah faydası olur sana
Adetim bugün bitti bakalım hayırlısı artık hakkımda ovulasyon testi aldım gelince başlıcam onlara
Evet başladımAdet bitince hemen başladınız mı testlere
Tamam tesekkur ederm ya boyle danıscak bı ınsan buldum cok ıyı oldu yas kac bu arada ben 23Olabılır, takvımde görülen tarıhten sonra en az 3 gun daha devam etmelısın.. Sonrasında da gun asırı yapın
Daha çok gencsinnTamam tesekkur ederm ya boyle danıscak bı ınsan buldum cok ıyı oldu yas kac bu arada ben 23
Inşallah hayirlisi diyelim..siz tedaviye devam ettiniz mi ..2. Asilamada basari orani artiyormusMerhaba hayırlı olsun ben yaşayamadım ama siz umarım yaşarsınız❤
Benim de 7gunum kaldı. Ama hamile değilim sanırım en küçük bir belirti yok.Bat a 7 gün kaldı umutla bekliyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Yok artıkk abart istersenDaha çok gencsinn ☺ 30 yaşındayım teyze diyebilrsin bana