Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba folik asit konuşulmuş benim de bat 5 Haziran kullanmasak olur mu
Bebegin beyin gelisimi için en onemli etken folik asit. Spina bfida gibi bir cok hastaligin sebebi o vitaminin eksikligi. Kullanilmasi sart

Kizlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz bide günde kaç tane aç karna mi tok mi pandemi doneminde Dr maalesef gidemiyorum

Kizlar hangi marka folik asit kullanıyorsunuz bide günde kaç tane aç karna mi tok mi pandemi doneminde Dr maalesef gidemiyorum
Solgar folic acid (folacin) 400mcg kullanıyorum canım ben. Ben de doktora gidemedim, içeriği çok doğal olduğu için bir tanıdık doktor tavsiyesiyle aldim. Günde bir kez tok karna içiyorum.

Kızlar bu ay ovulasyon takip edemedim ama gün aşırı ilişki oldu gebe kalmış mıyımdır acaba çok meraktayım

Bat 11.06.2020

canım bende bekliyorum inşallahh herkesle beraber allahın izniyle çift çizgiyi görürz

Soğan suyunda 3.günüm bugun, bayılacak gibi oluyorum içerken 10 gün içip bırakıcam

Bende gördüm canım yarın da normal kaset test yap istersen hayırlısı olsun darısı başımıza inş
Dayanamadım kasetlede az önce yaptım ondada silik cizgi cıktı :) yarın kan vermeye gidicem inşallah testler yanılmıyodur inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız kucağımıza alırız canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…