İnşallah canınÇizgiyi ben de gördüm canım. İnşallah hamilesindir❤
Ayy inş cnm bu çift çizgileri görünce bende çok heycanlanıyorum.Benim daha beş gün var bat’a zaman geçmiyor bi türlüDayanamadım kasetlede az önce yaptım ondada silik cizgi cıktı :) yarın kan vermeye gidicem inşallah testler yanılmıyodur inşallah hepimiz sağlıkla hamile kalırız kucağımıza alırız canım
İnşallah görürsün sende canım :)Ayy inş cnm bu çift çizgileri görünce bende çok heycanlanıyorum.Benim daha beş gün var bat’a zaman geçmiyor bi türlü
Yumurta 24 saat yaşıyor o yüzden 3 gün olması şart mı? Benim de bugün çatlama oldu. O yüzden yaşıyorum. Sonuçta yumurta belki saba 5 te salındı ve yarın sabah 5e kadar ömrü var. Bu durumda bugünü değerlendirmek yeterli olmuyor mu?Evet çatlama olmuş :) yarını ve sonraki günü de değerlendirin
Ben icemedim ya onu nasıl korkunç bir tadı varSoğan suyunda 3.günüm bugun, bayılacak gibi oluyorum içerken10 gün içip bırakıcam
Yumurta 24 saat yaşıyor o yüzden 3 gün olması şart mı? Benim de bugün çatlama oldu. O yüzden yaşıyorum. Sonuçta yumurta belki saba 5 te salındı ve yarın sabah 5e kadar ömrü var. Bu durumda bugünü değerlendirmek yeterli olmuyor mu?
Ben de içiyorum ama nasılBen icemedim ya onu nasıl korkunç bir tadı var
Yumurta 24 saat yaşıyor o yüzden 3 gün olması şart mı? Benim de bugün çatlama oldu. O yüzden yaşıyorum. Sonuçta yumurta belki saba 5 te salındı ve yarın sabah 5e kadar ömrü var. Bu durumda bugünü değerlendirmek yeterli olmuyor mu?
Çatlama olmus artık gerek yokKızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı
Henüz pik olmamış gibi devam edin benceSon üç aya bakarak bugün yumurtlama olur diye bekledim ama emin olamadım iki resimde aynı test biri gün ışığında . Sizce pik olmuş mu ? Geçen ay net iki çizgi koyuydu ama bu sefer olmadı sanki
Ben pikten sonra 2 gün çatlamayı görüp bıraktımKızlar 29 mayıs pik olmuştu pik olduğu gün eşim çalıştığı için değerlendiremedik 30 ve 31 mayısı değerlendirdik yani dün ve bugunü sorum şu ovulasyon testine devam etmeme gerek var mı
Aynı ben de çok heyecanlı bekliyorumAyy inş cnm bu çift çizgileri görünce bende çok heycanlanıyorum.Benim daha beş gün var bat’a zaman geçmiyor bi türlü