Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun kuzum hakkımızda hayırlısı ınsallah bende de kasık batması var yumurtam yeni mi çatlaması oluyor acaba bugun yumurtlama günüm de
Olabılır, takvımde görülen tarıhten sonra en az 3 gun daha devam etmelısın.. Sonrasında da gun asırı yapın

Kızlar geçen ay piki 14 ve 15. günler görmüştüm bu ay 18. gün ve hala pik olmadı...testler çok az koyulsa ertesi gün tekrar açılıyo..adete yaklaşık bi 10 gün kaldı...döngüye göre daha da yumurtlama olmaz gibime geliyor...bu ay yumurtlama olmucak demekki...en iyisi adette doktora gitmek benim icin😔
Adet bitince hemen başladınız mı testlere 🤔

Kist enfeksiyon rahım de kötü ne varsa temizleyip atıyormuş cnm, bi çok kişi bunu uyguladığı ay hamıle kalmıs, saracoglundan dinledim, saglıklı her kadın bunu senede bir kere yapmalı diyor.. 3 gün bitti benim 10 gün içicem, normalde 15 diyor ama yumurtlamaya denk geliyor, zaten tadından ötürü dayanmaıcam 10 gün içip birakıcam inşallah faydası olur adet bitiminden 2 gün sonra baslamak gerek hemen basla ıstersen senın de adetım yenı bitti
Canım ben korkuyorum böyle kürlerden ya yapamam heralde 🙄 inşallah faydası olur sana
Adetim bugün bitti bakalım hayırlısı artık hakkımda ovulasyon testi aldım gelince başlıcam onlara 😊

Canım ben korkuyorum böyle kürlerden ya yapamam heralde 🙄 inşallah faydası olur sana
Adetim bugün bitti bakalım hayırlısı artık hakkımda ovulasyon testi aldım gelince başlıcam onlara 😊
Bi araştır bak☺️ saol canm benm ben bu ay ovulasyon yapmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X