Catlama gunu ve sonraki gun de değerlendirilmeli aklinda olsun mutlakaTeşekkür ederim canım evet yarın evde yarın değerlendiriz
Anladım canım ben pik olduğu gün mutlaka değerlendirilmeli diye biliyordumCatlama gunu ve sonraki gun de değerlendirilmeli aklinda olsun mutlaka
İnositol’dan bahsetmedi hiç doktorum..Stromega Q10’u eşimle birlikte kullanıyoruz çok pahalı gerçekten bunların yanında D vitamini de verdi biraz da kilo vermen gerek dedi ama çok zor kilo veriyorum benEvet sadece maxijuno kullaniyorum.Bende pko var bu nedenle inositol kullanmak istiyordum araştırırken bunu buldum stromega yi da eşim için alacaktım pahalı geldi alamadım. Zaten omega ve Q10 ikisinde de var bu ay olmazsa stromegayi da eşim için alacağım inşallah gerek kalmaz.
İnositol zaten maxijuno nün içinde var. Bana çok yaradı aylardır yumurtlama görmemiştim onun sayesinde yumurtladim. Malesef çok pahalilar haklısınız.İnositol’dan bahsetmedi hiç doktorum..Stromega Q10’u eşimle birlikte kullanıyoruz çok pahalı gerçekten bunların yanında D vitamini de verdi biraz da kilo vermen gerek dedi ama çok zor kilo veriyorum ben
Günaydın kizlar bunu arkadaşım gönderdi de bu yumurtlama mi sizce
Kızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.Benim de bat 2 haziran canım. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama gecikmesini bekliyorum şu an. İnşallah test yanılmıyordur.
Sonuçta 3 gün kala böyle çıkmış artık siliklesmezse kimyasal değildir bence. Hergun tekrar edin isterseniz ama stres yapmamaya çalışın bebeğiniz varsa onu etkilememek için.Saglikla kucağınıza almanızı dilerimKızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.
Evet yumurtlama ama devam etsin yapmaya siliklestigi gün catladigi gündür o günü kaçırmamak lazım
Teşekkür ederim inşallahSonuçta 3 gün kala böyle çıkmış artık siliklesmezse kimyasal değildir bence. Hergun tekrar edin isterseniz ama stres yapmamaya çalışın bebeğiniz varsa onu etkilememek için.Saglikla kucağınıza almanızı dilerim
Tebrik ederim cnm da çok yeni olduğu için silik gözüküyor. erken gebelik testlerinden mi yaptın ikinci çizgi bariz belli oluyor.Benimde 5 gün var daha ama sabırsızlanıyorumKızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.
Teşekkür ederim canım. Adete 5 gün kala erken testlerden yapmıştım. Onu da atmıştım dün akşam. O silik çıkmıştı. Onunla beraber 5 liralık normal test de yapmıştım 5 gün kala onda çizgi yoktu hiç. Bugün adete 3 gün var. Yine 5 liralık test yaptım bu sabah paylaştığım fotoğraflarda var. Çizgi görünüyor biraz. İnşallah gittikçe koyulaşırTebrik ederim cnm da çok yeni olduğu için silik gözüküyor. erken gebelik testlerinden mi yaptın ikinci çizgi bariz belli oluyor.Benimde 5 gün var daha ama sabırsızlanıyorum
İnşallah hamilesinizdir ve bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın canımKızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.
Tam da ümitle test yapmaya giderken olması kötü olmuş inşallah bi daha ki ay hamile kalırsınız bende olcam mı test mi yapsam arasındayım ama negatifi görmek istemiyorumKızlar ben bugün tam diğer testi yapmaya giderken benim kırmızılar geldi hiç belirti vermeyen adet bu ay bağıra bağıra gelmiş
İnşallah canım. Allah hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin anneliğiİnşallah hamilesinizdir ve bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın canım
Çoook amiin :)İnşallah canım. Allah hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin anneliği❤
Bekleyin derim gününüzden önce test yapmayın, test yaptım yine dünden silik çıktı büyük ihtimalle kimyasal oldu. Kısmet değilmiş artıkTam da ümitle test yapmaya giderken olması kötü olmuş inşallah bi daha ki ay hamile kalırsınız bende olcam mı test mi yapsam arasındayım ama negatifi görmek istemiyorum
Günüm yarın en azından yarını beklicem dayanabilirsem 2 gün daha beklerim kırmızı gelmezse tabi gelcek gibi bi ağrıda var bugün. Kısmet ne zamansa o zaman olcak inşallah herşeyin hayırlısıBekleyin derim gününüzden önce test yapmayın, test yaptım yine dünden silik çıktı büyük ihtimalle kimyasal oldu. Kısmet değilmiş artık