Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen canim daha var 23-24 mayis ama sanki kasiklarimda bi hareketlilik var bide bacak agrisi cekiyorum ama ben napiyorum hic umursamiyorum cunku bu beden neler hissetti de olmadi hihihi insallah bu sefer guzel haberleri birbirimize veririz
Merhaba Benim çok ağrım var adet olcam sandım kahverengi akıntı geldi bugün geçti karnımda aşırı gaz var Böyle belirti yaşayan oldumu Ama erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetim olmazsa tekrar test yapsam pozitf çıkabilirmi

Kızlar Günaydınnnn
İçeriğinde B8 (inositol) olan anne adayları için bildiğiniz balık yağı var mı?

Kızlar ben bugün tam diğer testi yapmaya giderken benim kırmızılar geldi hiç belirti vermeyen adet bu ay bağıra bağıra gelmiş
Olsun canım üzülme. Benim de geçen ay öyle olmuştu. Ergenlikten beri ağrımayan göğüslerim geçen ay ağrıyınca bir acaba mi demiştim ama reglim sağolsun gecikmeyi geçtim erkenden geldi

Çıkma ihtimali var

Olsun canım üzülme. Benim de geçen ay öyle olmuştu. Ergenlikten beri ağrımayan göğüslerim geçen ay ağrıyınca bir acaba mi demiştim ama reglim sağolsun gecikmeyi geçtim erkenden geldi
Kimyasal geçirmişim canım üstüne test yaptım bir daha pozitif gördüm ama dünden silikti. İçime oturdu ama hayırlısı böyleymiş

Bekleyin derim. Adetiniz gecikmeden test yapmayın
Evet ya kesinlikle bakın adetten önce çift çizgi gören ama adet günü regl olan arkadaşlar var kimyasal gebeliği görmek sizi üzmekten başka bir işe yaramaz. Yine başka bir örnek de reglden önce test yapıp negatif gören ve regl günü yaptığında pozitif gören arkadaşlarımız Var İçimizde Sabırla regl tarihini beklemeliyiz hatta 17. Gün en garanti sonucu veriyor sanırım Erkenden gebelik testi yapmaya başlayanlarla doktorlar bile dalga geçiyo ilişkinin ertesi günü test yapanı görmüşler youtube da izlemiştim sabredelim arkadaşlar erken çıkması bize bir şey kazandırmaz kan testine bile gitseniz regl tarihinizi bekleyin diye gönderirler yıpratmayın kendinizi

Kızlar dün pik olmuştu değerlendiremedik bugun değerlendirdik bugun de test yaptım çatlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20200530_163922.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 55
20.06.2020

Teşekkür ederim canım inşallah. Göğüs hassasiyeti hafif karın ağrısı ve halsizlik var. Ama benim adet öncesinde de oluyor hepsi. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum.
İnşallah bizde en yakın zamanda tadarız. Hayırlı olsun Belirti gibi mi yoksa şimdi düşününce mi halsizlik ya da ağrı olduğunu anladın

İnşallah bizde en yakın zamanda tadarız. Hayırlı olsun Belirti gibi mi yoksa şimdi düşününce mi halsizlik ya da ağrı olduğunu anladın
Teşekkür ederim canım inşallah. Hala var adet olacakmışım gibi karın ağrısı 5 gündür hafif hafif arttı. Halsizlik de 3-4 gündür var. Bilmiyorum belki de adet belirtileridir. Bekliyorum hala❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…