Ben de içmeyim artık allahtan hamile kalıp içmedimYani canım hala öneren doktorlar var ama dediğim gibi şuan durum bu şekilde dünyada. 400mcg içeren bir şey yeterli olacaktır
Benim ilk sorduğum doktor folbiol başla demişti canım, bir de biz doktor hatalarına da rastladığımız için kendim de yine bilirkişilere sorarak hareket ediyorum, eczacı doktor. Ama haklısın doktorun verdiği ilacı komşusu bırak dedi diye bırakan var o ayrı
Çok teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun bariz görünüyor yanılacağını sanmıyorum
Hayırlı olsun canım inş sonuç hep pozitif olur belirtilerin varmıydı pekiBenim de bat 2 haziran canım. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama gecikmesini bekliyorum şu an. İnşallah test yanılmıyordur.
Ben bi deneyim ne olacak bakalım dedim merakımdanBende de aynısı var yapmadım bata 2 gün var
Ben regl olacak gibiyim ya karnım ağrıyo o yüzden yapmadımBen bi deneyim ne olacak bakalım dedim merakımdan
Teşekkür ederim canım inşallah. Göğüs hassasiyeti hafif karın ağrısı ve halsizlik var. Ama benim adet öncesinde de oluyor hepsi. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum.Hayırlı olsun canım inş sonuç hep pozitif olur belirtilerin varmıydı peki
Çizgiyi gördüm ben insallah gebesindir listeye ekliyormBenim de bat 2 haziran canım. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama gecikmesini bekliyorum şu an. İnşallah test yanılmıyordur.
Hosgeldin ekliyorm
Hosgeldin canim adet tarihini yaz eklerimMerhaba arkadaşlar benide eklermisiniz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Hoşbulduk canım beklenen adet tarihim 6 haziranHosgeldin canim adet tarihini yaz eklerim
Hosgeldin canim adet tarihini yaz eklerim
İnşallah canım ❤Çizgiyi gördüm ben insallah gebesindir listeye ekliyorm
Hosgeldin ekliyorm
Önemli olan çatladığı gün canım moralini hiç bozmaBugun pik oldum teste ama eşim çalıştığu için bugunü değerlendiremedik ister istemez moralim çok bozuldu
Canım üzülme pik gördükten sonra 12-36 saat arası daha vaktiniz var. işten geldiğinde değerlendirirsinizBugun pik oldum teste ama eşim çalıştığu için bugunü değerlendiremedik ister istemez moralim çok bozuldu
Evet sadece maxijuno kullaniyorum.Bende pko var bu nedenle inositol kullanmak istiyordum araştırırken bunu buldum stromega yi da eşim için alacaktım pahalı geldi alamadım. Zaten omega ve Q10 ikisinde de var bu ay olmazsa stromegayi da eşim için alacağım inşallah gerek kalmaz.Sadece maxijuno mu kullanıyorsunuz ben beraberinde stromega Q10 ve gonamax kullanıyorum doktor tavsiye etti 9 aylık evliyim hiç korunmadık bu zamana kadar gebelik yaşamadım bütün tahliller yapıldı sadece pko olabilir yada yumurta tembelliği bunları kullan iyi gelir dedi bu ay başladım bakalım inş haziranda müjdeli haberi alırım
Yarin evdeyse sorun yok onemli olan catlaması pik değil. Yarinda pik devam eder buyuk ihtimalBugun pik oldum teste ama eşim çalıştığu için bugunü değerlendiremedik ister istemez moralim çok bozuldu
Teşekkür ederim canım yarın evde o zaman değerlendiririzÖnemli olan çatladığı gün canım moralini hiç bozma
Teşekkür ederim canım evet yarın evde yarın değerlendirizYarin evdeyse sorun yok onemli olan catlaması pik değil. Yarinda pik devam eder buyuk ihtimal
Çok teşekkür ederim canım biraz da olsa moralim yerine geldiCanım üzülme pik gördükten sonra 12-36 saat arası daha vaktiniz var. işten geldiğinde değerlendirirsinizçocuğunuz vs. yoksa sabah öğle akşam demeden değerlendirin illa gece olacak değil ya