Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de içmeyim artık allahtan hamile kalıp içmedim

Hayırlı olsun canım inş sonuç hep pozitif olur belirtilerin varmıydı peki
Teşekkür ederim canım inşallah. Göğüs hassasiyeti hafif karın ağrısı ve halsizlik var. Ama benim adet öncesinde de oluyor hepsi. Belirti diyebilir miyiz bilmiyorum.

İyi akşamlar herkese
Bebek bu ay düşünmeye başladım ve daha yeni yeni bilgiler ediniyorum yumurtlama dönemi vs.. mayısın 23 ünde hafif lekelenme başladı ama çok az bi şekilde geldi 26 sında ise adet kanı tam olarak sökülüp geldi. adet başlangıcı olarak 23 mü 26 mı baz almalıyım. lekelenme baya az olunca kafamı karıştırdı. yumurtlama dönemini hesaplamak için emin olmak gerekiyor sanırım

Bugun pik oldum teste ama eşim çalıştığu için bugunü değerlendiremedik ister istemez moralim çok bozuldu

Bugun pik oldum teste ama eşim çalıştığu için bugunü değerlendiremedik ister istemez moralim çok bozuldu
Canım üzülme pik gördükten sonra 12-36 saat arası daha vaktiniz var. işten geldiğinde değerlendirirsiniz çocuğunuz vs. yoksa sabah öğle akşam demeden değerlendirin illa gece olacak değil ya

Evet sadece maxijuno kullaniyorum.Bende pko var bu nedenle inositol kullanmak istiyordum araştırırken bunu buldum stromega yi da eşim için alacaktım pahalı geldi alamadım. Zaten omega ve Q10 ikisinde de var bu ay olmazsa stromegayi da eşim için alacağım inşallah gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…