Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sadece maxijuno kullaniyorum.Bende pko var bu nedenle inositol kullanmak istiyordum araştırırken bunu buldum stromega yi da eşim için alacaktım pahalı geldi alamadım. Zaten omega ve Q10 ikisinde de var bu ay olmazsa stromegayi da eşim için alacağım inşallah gerek kalmaz.
İnositol’dan bahsetmedi hiç doktorum..Stromega Q10’u eşimle birlikte kullanıyoruz çok pahalı gerçekten bunların yanında D vitamini de verdi biraz da kilo vermen gerek dedi ama çok zor kilo veriyorum ben 😔😔

İnositol’dan bahsetmedi hiç doktorum..Stromega Q10’u eşimle birlikte kullanıyoruz çok pahalı gerçekten bunların yanında D vitamini de verdi biraz da kilo vermen gerek dedi ama çok zor kilo veriyorum ben 😔😔
İnositol zaten maxijuno nün içinde var. Bana çok yaradı aylardır yumurtlama görmemiştim onun sayesinde yumurtladim. Malesef çok pahalilar haklısınız.

Screenshot_20200530-075837.png
Screenshot_20200530-075837.png

Benim de bat 2 haziran canım. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama gecikmesini bekliyorum şu an. İnşallah test yanılmıyordur.
Kızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.

Eklentiler

• 20200530_100013-01.jpeg
    20200530_100013-01.jpeg
    112 KB · Görüntüleme: 50
  • 20200530_100027.jpg
    20200530_100027.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bunu dün atmıştım. Adete 5 kala yaptığım test. Bu sabah dayanamdım normal kaset testlerden yaptım (adete 3 gün var). Çizgi daha belirgin oldu. İnşallah hamileyimdir. Kimyasaldan korkuyorum.
Sonuçta 3 gün kala böyle çıkmış artık siliklesmezse kimyasal değildir bence. Hergun tekrar edin isterseniz ama stres yapmamaya çalışın bebeğiniz varsa onu etkilememek için.Saglikla kucağınıza almanızı dilerim

Sonuçta 3 gün kala böyle çıkmış artık siliklesmezse kimyasal değildir bence. Hergun tekrar edin isterseniz ama stres yapmamaya çalışın bebeğiniz varsa onu etkilememek için.Saglikla kucağınıza almanızı dilerim
Teşekkür ederim inşallah 🙏❤ bir tane test kaldı elimde onu da 4 gün sonra yapmayı düşünüyorum. Sonra hastaneye giderim zaten. İnşallah süreç sağlıkla ilerler. Allah hepimize hayırla sağlıkla anne olmayı nasip etsin🙏

Tebrik ederim cnm da çok yeni olduğu için silik gözüküyor. erken gebelik testlerinden mi yaptın ikinci çizgi bariz belli oluyor.Benimde 5 gün var daha ama sabırsızlanıyorum :KK5:

Kızlar ben bugün tam diğer testi yapmaya giderken benim kırmızılar geldi hiç belirti vermeyen adet bu ay bağıra bağıra gelmiş 🙄

Tebrik ederim cnm da çok yeni olduğu için silik gözüküyor. erken gebelik testlerinden mi yaptın ikinci çizgi bariz belli oluyor.Benimde 5 gün var daha ama sabırsızlanıyorum :KK5:
Teşekkür ederim canım. Adete 5 gün kala erken testlerden yapmıştım. Onu da atmıştım dün akşam. O silik çıkmıştı. Onunla beraber 5 liralık normal test de yapmıştım 5 gün kala onda çizgi yoktu hiç. Bugün adete 3 gün var. Yine 5 liralık test yaptım bu sabah paylaştığım fotoğraflarda var. Çizgi görünüyor biraz. İnşallah gittikçe koyulaşır🙏

İnşallah hamilesinizdir ve bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsın canım

Kızlar ben bugün tam diğer testi yapmaya giderken benim kırmızılar geldi hiç belirti vermeyen adet bu ay bağıra bağıra gelmiş 🙄
Tam da ümitle test yapmaya giderken olması kötü olmuş inşallah bi daha ki ay hamile kalırsınız bende olcam mı test mi yapsam arasındayım ama negatifi görmek istemiyorum

Tam da ümitle test yapmaya giderken olması kötü olmuş inşallah bi daha ki ay hamile kalırsınız bende olcam mı test mi yapsam arasındayım ama negatifi görmek istemiyorum
Bekleyin derim gününüzden önce test yapmayın, test yaptım yine dünden silik çıktı büyük ihtimalle kimyasal oldu. Kısmet değilmiş artık :KK43:

Bekleyin derim gününüzden önce test yapmayın, test yaptım yine dünden silik çıktı büyük ihtimalle kimyasal oldu. Kısmet değilmiş artık :KK43:
Günüm yarın en azından yarını beklicem dayanabilirsem 2 gün daha beklerim kırmızı gelmezse tabi gelcek gibi bi ağrıda var bugün. Kısmet ne zamansa o zaman olcak inşallah herşeyin hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X