Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hamilelik düşündüğüm için folidoce ye başladım 2.kutudayım herhangi bir zararı yok kendimde sağlıkçı olduğum için kullanıyorum olası bi gebelikte bebegin omurga gelişimi için
Folidoce 400mcg içeriyor, evet bu miktar zaten çok faydalı ve yeterli

Ben folbiol kullandım bugüne kadar doktora sorduğumda devam et sıkıntı olmaz demişti

Ben Aralık ayında eeee ne zaman çocuk sorusunu soranlara tırnaklarımı çıkarır, herkes isine baksin yaa derdim
Ama şimdi inanılmaz bir şekilde istiyorum, sanırım biyolojik
Gerci o kadar çok doğum olayından korkuyorum ki anlatamam, herhalde hamile olduğumu öğrenince önce sevinçten sonra nasıl doğuracam deyip ağlayacam

Bence o zaman gelince de aynı şu an olduğumuz gibi olacaksın daha çok bilgi sahibi olup korkulacak bir durum olmadığını içselleştireceksin

Evet cnm her bayan 14. Gün yumurtlamaz daha erken ve geç olabılır

Bende maxijuno kullaniyorum ilk defa yumurtlamami sağladı kaç aydır. İnşallah fayda saglar size de
Sadece maxijuno mu kullanıyorsunuz ben beraberinde stromega Q10 ve gonamax kullanıyorum doktor tavsiye etti 9 aylık evliyim hiç korunmadık bu zamana kadar gebelik yaşamadım bütün tahliller yapıldı sadece pko olabilir yada yumurta tembelliği bunları kullan iyi gelir dedi bu ay başladım bakalım inş haziranda müjdeli haberi alırım

Evet doktorlar zaten hep 400 mcg öneriyor canım ondan problem yok farklı bişi kullanılmak istenirse arar konuşulur uygun gçrürse başlanır Bana da premesis verdi isim olarak ilk defa duyuyorum ama kompleksmiş doktoruma gözüm kapalı güvenirim ve sırf tavsiye yüzünden bırakmam mesela

Evet canım bence de göğüs hassasiyeti , ki zaten ben de hiç olmaz adet öncesi ah bir olsa umutlanacağım

Benim de bat 2 haziran canım. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama gecikmesini bekliyorum şu an. İnşallah test yanılmıyordur.

Eklentiler

• 20200529_112240.jpg
    304,4 KB · Görüntüleme: 61
Ben folbiol kullandım bugüne kadar doktora sorduğumda devam et sıkıntı olmaz demişti
Yani canım hala öneren doktorlar var ama dediğim gibi şuan durum bu şekilde dünyada. 400mcg içeren bir şey yeterli olacaktır
Benim ilk sorduğum doktor folbiol başla demişti canım, bir de biz doktor hatalarına da rastladığımız için kendim de yine bilirkişilere sorarak hareket ediyorum, eczacı doktor. Ama haklısın doktorun verdiği ilacı komşusu bırak dedi diye bırakan var o ayrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…