Teşekkür ederim canım sagolasin takip etmeye başladımÖncelikle aramıza hoşgeldin canım. Korunmayı bırakınca sancılar olabiliyor canım rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş o da kasıklarda ve Rahim bölgesinde ağrı yapıyormus. Ters rahim için birgebenin günlüğü instagram sayfasında pozisyon önerisinde bulundu. Deneyip hamile kalan çok var bir bak istersen canım
İnşallah canım bakalım umarım sebebim olurHadi bakalım hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın regl olursam bende pazartesi sipariş vereyim
Memnun kalırsam yazarım canım bakalım ilk defa kaset olmayan bir test kullanıcam çok daha iyi dediler bakalım ama haber ederimIyiymis fiyatı artı med kullandım ben 5li kutusu 40tl idi memnun kalırsan bende adetten sonra başlarım canım
Evet canım doktor arkadaşı onu öneriyormuş diye bana da onu önerdi günde bir kullanılacakmış pzartesi getirtecek bana daAcaba bahsettiğin mıyosıtol posıtıve isimli ürün de mi pko hastaları için yumurtlama ve çatlama için etken?
Her ay yumurtlama gününe kadar spor yapıp sonra bırakıyorum regl olana kadar canım, sadece yürüyüşe devam ediyorum ben. İçim rahat etmiyor yanlış bir hareket yaparsam düşüncesiyleKızlar en zengin folik asit kaynaklarından biri de hurmaymış. Ona göre ben Ramazan’dan beri günlük tüketiyorum. Bu arada bir şey soracağım ben yaklaşık 2,5 aydır haftada 3-4 gün olacak şekilde düzenli spor yapıyorum. Onun öncesinde düzenli spor geçmişim yok. Bu ay yumurtlama günüme kadar yapmaya devam ettim ama şimdiden sonra devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Siz ne diyorsunuz? İp atlama- dambıllarla cardio ve pilates yapıyorum
MaşallahSon hali bu kızlar inşallah yanılmıyordur
Inşallah canım çok sevindim senin adına net bi şekilde sağlıklı haberlerini bekliyoruzKızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın hala inanmıyorum yarın yapınca inanıcam sanırımBat normalde 10 Hazirandı ama çok erken yumurtladım bu ay bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden yok :) Belirtilerin de adet yaklaşınca hiç olmayan şeylerin olmasıydı bende, düpedüz ağrı bile çekmeden adet olurum normalde. Yumurtlama gününden beri ciddi anlamda rahatsız edecek kadar göğüs sızlamam oldu bata doğru azaldı gerçi ama hala var. Sol kasığımda batmalar fazlaydı sabah gerinmek aksam yatmak işkence gibiydi anlıkta olsa:) Şu iki gündür de belim ve adet olacakmış gibi ağrım oldu. Normalde hiç üşümem önceki mesajlarda da yazmıştım kısın bile çorap giymeyen ben corapla yatmaya basladım özellikle aksam saatleri çok üşüyorum hala. En sonda kirpik karışmasına bunda şahit oldum kirpiklerim hep karısık Rimel sürsem bile düzelmiyor. Belirtilerim bu kadardı hatta dün negatif çıktı diye üzülmüştüm bugün doktordan gelirken şeytan dürttü resmen alda yap bir tane daha diye, geldim idrar bile tutmadım eve geldiğim gibi yaptım sonuç bu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu ay, inşallah benim testimde yanılmamıstır ve yarında gösterir bana pozitifi tekrar
Çok güzel bi konuya değinmişsinKızlar ben sizin yazınız üzerine şimdi bir gebenin günlüğündeki olayı okudum. Çakşır suyundan ne kadar çok hastanelik olan varmış 10 günde yükseliyomuş enzimler. Ben bugüne kadar burda hiç kimseye hiçbir ilaç takviye veya yiyecek önermedim önerilen hiçbir şeyi de almadım,okuduktan sonra hayrete düştüm ve buraya kayıt olduğum günden beri herkes birbirine çakşır suları ilaçlar takviyeler bir şeyler aldırdı hep. Herkes bi umutla kim ne söylerse inanıyo. Ama incir yiyin bol bol dediğiniz kişinin Bile belki de insülini yüksek veya prolaktini yüksek test yaptırmadan kendi de bilemez yiyecek bile önerilse doktora söylemeden ölçüsüz yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Belki biz alıp içmeyiz ama burda yazdıklarımızı okuyup alıp içecek yiyecek çok insan Var. Daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum. Folik asiti bile burda okuduklarına göre bırakan kişiler gördüm neymiş çocuk otizm olurmuş fazla kullanınca böyle şeylere inanmayın ve doktorunuz önermediği bi yiyecek dahi olsa sürekli fazla fazla yEmeyin. Karaciğer enzimi çok önemli bi mevzu. Gidip okuyabilirsiniz storyleri.
Kesinlikle canım hele bu bitkisel ürünler ilaçtan bile daha etkili ürünler çok çok dikkatli olunması lazım hamileyken bitki çayı bile içilmesini yasaklıyor doktorlar ben çok korkarım böyle şeylerden Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmak resmenKızlar ben sizin yazınız üzerine şimdi bir gebenin günlüğündeki olayı okudum. Çakşır suyundan ne kadar çok hastanelik olan varmış 10 günde yükseliyomuş enzimler. Ben bugüne kadar burda hiç kimseye hiçbir ilaç takviye veya yiyecek önermedim önerilen hiçbir şeyi de almadım,okuduktan sonra hayrete düştüm ve buraya kayıt olduğum günden beri herkes birbirine çakşır suları ilaçlar takviyeler bir şeyler aldırdı hep. Herkes bi umutla kim ne söylerse inanıyo. Ama incir yiyin bol bol dediğiniz kişinin Bile belki de insülini yüksek veya prolaktini yüksek test yaptırmadan kendi de bilemez yiyecek bile önerilse doktora söylemeden ölçüsüz yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Belki biz alıp içmeyiz ama burda yazdıklarımızı okuyup alıp içecek yiyecek çok insan Var. Daha hassas olmalıyız diye düşünüyorum. Folik asiti bile burda okuduklarına göre bırakan kişiler gördüm neymiş çocuk otizm olurmuş fazla kullanınca böyle şeylere inanmayın ve doktorunuz önermediği bi yiyecek dahi olsa sürekli fazla fazla yEmeyin. Karaciğer enzimi çok önemli bi mevzu. Gidip okuyabilirsiniz storyleri.
Amin inşallahÇok güzel bi konuya değinmişsincanım gerçekten ümitsizliğe kapılıp türlü şeyler denemek istiyoruz ama sağlığımızı unutmamak gerekiyo sonuçları çok acı olabiliyo dr tavsiyesi olmadan sormadan kullanmamak gerek bende dahil olmak üzere lütfen göz karartıp yanlış şeyler yapmayalım hepimiz bi bebek istiyoruz Rabbim herkese hayırlısıyla versin inşallah
Kesinlikle belki bu tarz şeyleri kullanarak gebe kalınacak belki ama sağlıksız bi bebek olcak. Bunun vicdan azabı daha kötü. O yüzden ben daha 25 gündür falan bu işin içindeyim ama anladığım sağlıklı beslenmek biraz Hareket maksatlı yürüyüş Doktorunun verdiklerini ilaç vs düzenli kullanmak ovülasyonu kaçırmamak ve sabırla bat tarihini belirti aramadan beklemek.Kesinlikle canım hele bu bitkisel ürünler ilaçtan bile daha etkili ürünler çok çok dikkatli olunması lazım hamileyken bitki çayı bile içilmesini yasaklıyor doktorlar ben çok korkarım böyle şeylerden Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmak resmendoktorlar da bu tarz ürünleri kesinlikle önermiyorlar
Benimde 5 Haziran ama genelde gecikiyor ama her ay oluyorum mutlaka bu ay çok dikkat ettik bakalım nolucak şuana kadar kaşık ağrısından başka belirtim yok en belirgini göğüs ağrısıymış ama bende yok malesefKızlar hepinize merhabalar, evet benim bat 5 haziran daha var ama adeti yakın olanlar , yada benim gibi bir haftası kalanlar belirti var mi ? Daha önce gebe olablara da sorayım , çok heyecanlı zaman geçmiyor sanki bir de bu tedaviden önce son şansım
Canm yarin sabah ilk idrar ile yap net çıkar yarinda boyle olursa acile gidip kan ver inşallah gebesindir inşallahKızlar yardımİkinci çizginin tye daha yakın olması gerekmez miydi? Test tam kurumadan yıkadım acaba ondan mı oldu test çizgisi bile silikleşti. Kafam karıştı bugün adet olmadım
Hadi ya keşke almasaydım o zaman canım ya boşa para verdimDun sosyal medyada baya ikaz ettiler bi kac sayfa sakın doktoruna sormadan icme sakın
Canım resmen var çizgiSon hali bu kızlar inşallah yanılmıyordur
Plates evet ama dambıl ve ip atlama bana göre sakıncalı canımKızlar en zengin folik asit kaynaklarından biri de hurmaymış. Ona göre ben Ramazan’dan beri günlük tüketiyorum. Bu arada bir şey soracağım ben yaklaşık 2,5 aydır haftada 3-4 gün olacak şekilde düzenli spor yapıyorum. Onun öncesinde düzenli spor geçmişim yok. Bu ay yumurtlama günüme kadar yapmaya devam ettim ama şimdiden sonra devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Siz ne diyorsunuz? İp atlama- dambıllarla cardio ve pilates yapıyorum