- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Canım ben Bi çizgi gördüm ama erken yıkamışsın emin olamadım yarın ilk idrarla tekrarlama imkanın var mı?Kızlar yardımİkinci çizginin tye daha yakın olması gerekmez miydi? Test tam kurumadan yıkadım acaba ondan mı oldu test çizgisi bile silikleşti. Kafam karıştı bugün adet olmadım
Ben görüyorum çok silik bir çizgiKızlar yardımİkinci çizginin tye daha yakın olması gerekmez miydi? Test tam kurumadan yıkadım acaba ondan mı oldu test çizgisi bile silikleşti. Kafam karıştı bugün adet olmadım
Ben anlamadım bu hamilelik testi mi yoksa ovulasyon testi mi ve neden yıkanıyor ilk defa duydum mazur görünCanım ben Bi çizgi gördüm ama erken yıkamışsın emin olamadım yarın ilk idrarla tekrarlama imkanın var mı?
Bence kullanma canım valla sen bilirsin ama ben bitkisel şeylerden korkuyorum çok etkili oluyorlarYa karaciğer yağlanmam var ben de bu ay çakşır kullanacaktım kullanmayım mı yani
Canm pik değil daha yarin obur gun daha da koyulasir sabirli olKızlar ilk defa ovulasyon yapıyorum bu yumurtlamam başladı mı demek oluyor. Yoksa ikinci çizginin az daha koyulaşmadı mı gerekir
Yapıcam canım 3 tane almıştım haftasonu iki kere daha yapıcam son halini de ekliyorum simdi sonaCanım ben Bi çizgi gördüm ama erken yıkamışsın emin olamadım yarın ilk idrarla tekrarlama imkanın var mı?
Dun sosyal medyada baya ikaz ettiler bi kac sayfa sakın doktoruna sormadan icme sakınYa karaciğer yağlanmam var ben de bu ay çakşır kullanacaktım kullanmayım mı yani
Son halini de ekliyorum simdi inşallah test yanılmamıstırBen görüyorum çok silik bir çizgi
Gebelik testi kuzum, çizgiler çok dağınıktı fazla damlatmamdan dolayı suya tuttum bu hali aldı en son işte :)Ben anlamadım bu hamilelik testi mi yoksa ovulasyon testi mi ve neden yıkanıyor ilk defa duydum mazur görün
Çizgi net görünüyor canım hayırlı uğurlu olsunSon hali bu kızlar inşallah yanılmıyordur
Evet canım fakat hamilelikte önerilmiyor düşüğe sebep oluyor hurma. Çok hoplamalı zıplamalı şeyler yapma bence pilates yürüyüşten bişey olmazKızlar en zengin folik asit kaynaklarından biri de hurmaymış. Ona göre ben Ramazan’dan beri günlük tüketiyorum. Bu arada bir şey soracağım ben yaklaşık 2,5 aydır haftada 3-4 gün olacak şekilde düzenli spor yapıyorum. Onun öncesinde düzenli spor geçmişim yok. Bu ay yumurtlama günüme kadar yapmaya devam ettim ama şimdiden sonra devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Siz ne diyorsunuz? İp atlama- dambıllarla cardio ve pilates yapıyorum
Hayırlı olsuuuuunSon hali bu kızlar inşallah yanılmıyordur
Harika çok net burda , inşallah sağlıkla ilerler ,bat ne zaman belirtiler nelerdiSon hali bu kızlar inşallah yanılmıyordur
Canım banada doktor bunları önerdi yumurta tembelliği için biraz pahalı ama çok etkili dediİnofolic ten daha mı etkili olur bilmediğim için soruyorum :)
Öyle mi onu bilmiyordum sağolasın. O zaman hurmaya ara vereyim biraz. O halde bir müddet pilatesle idare edeyim.. tamamen bırakmak istemiyorum çünkü bana çok iyi geliyor.Evet canım fakat hamilelikte önerilmiyor düşüğe sebep oluyor hurma. Çok hoplamalı zıplamalı şeyler yapma bence pilates yürüyüşten bişey olmaz
Yani ben öyle duymuştum canım hamileliğin son aylarında genelde doğumu hızlandırmak için hurma yiyor hamilelerÖyle mi onu bilmiyordum sağolasın. O zaman hurmaya ara vereyim biraz. O halde bir müddet pilatesle idare edeyim.. tamamen bırakmak istemiyorum çünkü bana çok iyi geliyor.
İnofolic mi önerdi canımCanım banada doktor bunları önerdi yumurta tembelliği için biraz pahalı ama çok etkili dedi
Hayırlı olsun diyelim o zaman inşallah sağlıkla geçer hamileliğin darısı başımıza canım bat ne zamandı belirtiler neydi herkes sormuş bende sorayimGebelik testi kuzum, çizgiler çok dağınıktı fazla damlatmamdan dolayı suya tuttum bu hali aldı en son işte :)