Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ilk defa ovulasyon yapıyorum bu yumurtlamam başladı mı demek oluyor. Yoksa ikinci çizginin az daha koyulaşmadı mı gerekir
Canm pik değil daha yarin obur gun daha da koyulasir sabirli ol onemli olaj çatlama iyice degerlendir

Kızlar en zengin folik asit kaynaklarından biri de hurmaymış. Ona göre ben Ramazan’dan beri günlük tüketiyorum. Bu arada bir şey soracağım ben yaklaşık 2,5 aydır haftada 3-4 gün olacak şekilde düzenli spor yapıyorum. Onun öncesinde düzenli spor geçmişim yok. Bu ay yumurtlama günüme kadar yapmaya devam ettim ama şimdiden sonra devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Siz ne diyorsunuz? İp atlama- dambıllarla cardio ve pilates yapıyorum

Evet canım fakat hamilelikte önerilmiyor düşüğe sebep oluyor hurma. Çok hoplamalı zıplamalı şeyler yapma bence pilates yürüyüşten bişey olmaz

Evet canım fakat hamilelikte önerilmiyor düşüğe sebep oluyor hurma. Çok hoplamalı zıplamalı şeyler yapma bence pilates yürüyüşten bişey olmaz
Öyle mi onu bilmiyordum sağolasın. O zaman hurmaya ara vereyim biraz. O halde bir müddet pilatesle idare edeyim.. tamamen bırakmak istemiyorum çünkü bana çok iyi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…