Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Benimde bat 1 haziran kasık ağrısı var bende de ama normal adet belirtisi olduğu için heyecanlanmak istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah canım birlikte güzel haber alırız inşallah sende mi bat ı bekliyorsun

İnşallah canım birlikte güzel haber alırız inşallah sende mi bat ı bekliyorsun
Evet canım 6 aydır korunmuyoruz ama çalışıyorken zor oluyordu günü denk getirmek fln ilk defa bu ay ovulasyon günlerini değerlendirdik evde olduğumuz için hic dr gitmedik belki de bi sorun var karantina gunleri bitince dr gitcez umutlu değilim açıkçası hayırlısı diyorum eğer olmazsa çakşır koku suyuna baslatcam eşimi olana kadar deneyeceğiz

Sogan suyu ve incir birde iliskiden sonra ayaklari yuksek bir yere koyup 1 saat kalkmamak etkili olmus olabilir farkli olarak bunlari yaptim.ovulasyonla da pik gununu degerlendirdim..daha oncesinde bunlari yapmamistim

Canım çaksırı kesinlikle doktor kontrolünde olmadan kullanmayın karaciğer enzimlerini yükseltiyormuş bu yüzden ölümden dönen insanlar var bitkisel şeyler çok tehlikeli aman dikkat benim de şubatta kimyasal oldu Nisan mayıs deniyoruz 2 aydır bakalım

Bu arada ovulasyon testi instragramda minnak kurabiyelerden sipariş verdim kızlar, innovita marka test kaset değil. 30 adet ovu 4 adet gebelik 70tl aldım.
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah memnun kalırsın regl olursam bende pazartesi sipariş vereyim

Sogan suyu ve incir birde iliskiden sonra ayaklari yuksek bir yere koyup 1 saat kalkmamak etkili olmus olabilir farkli olarak bunlari yaptim.ovulasyonla da pik gununu degerlendirdim..daha oncesinde bunlari yapmamistim
Kesinlikle etkisi vardir mesela bende daha once hemen kalkip dusa giriyordum ama bu ay yarim saat kalkmamaya calistim sabahında duş aldım vs soğan suyunun bi zararı olurmu acaba

Eşime içireyim dedim ama zararı varsa kullanmaz canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için. Ayy inşallah olur senin adına çok sevinirim dua edicem sana

Kesinlikle etkisi vardir mesela bende daha once hemen kalkip dusa giriyordum ama bu ay yarim saat kalkmamaya calistim sabahında duş aldım vs soğan suyunun bi zararı olurmu acaba
Sogan suyunu sadece 2 gun adet bitiminde yaptim canim..iliskiden sonra asla yapmadim cunku tavsiye etmiyorlar..onun yerine incir tuketebilirsin.incirin bebegin tutunmasi icinde faydali oldugunu duymustum

Eşime içireyim dedim ama zararı varsa kullanmaz canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için. Ayy inşallah olur senin adına çok sevinirim dua edicem sana
İnstagramda birgebeningunlugu storylerini izle canım hastanelik olanlar yazmış hep kadının biri ölüyormuş nerdeyse kocası ile hastanelik olmuşlar ben de senin için edicem canım çok teşekkür ederim

Bu arada ovulasyon testi instragramda minnak kurabiyelerden sipariş verdim kızlar, innovita marka test kaset değil. 30 adet ovu 4 adet gebelik 70tl aldım.
Iyiymis fiyatı artı med kullandım ben 5li kutusu 40tl idi memnun kalırsan bende adetten sonra başlarım canım

Ya karaciğer yağlanmam var ben de bu ay çakşır kullanacaktım kullanmayım mı yani

Acaba bahsettiğin mıyosıtol posıtıve isimli ürün de mi pko hastaları için yumurtlama ve çatlama için etken?

Evet haklısın ,inşallah tez zamanda sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza . Benim hafif hafif kasık ve bel ağrısu oluyor sizde var mi

Kızlar yardım İkinci çizginin tye daha yakın olması gerekmez miydi? Test tam kurumadan yıkadım acaba ondan mı oldu test çizgisi bile silikleşti. Kafam karıştı bugün adet olmadım

Eklentiler

• IMG_20200529_160247_856.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 36
Benim de şuan için bir sonraki bat 3 temmuz, ama olurda geç yumurtlama olursa filan daha ileriki bir tarihe atacaktır bat tarihimde.
Tabi hiç olmayıp hamile olduğumuzu öğrensek daha iyi :):):)
Ahhh ne güzel olur ne güzel olur yani bebek istediğinin bir anda içime düşmesini çok garip buluyorum, 3 ay önceye kadar daha çok zaman var diyen ben şimdi sabırsızlanıyorum. Pandemiden mi etkilendim yoksa içgüdüsel olarak zaman geçiyor moduna mı girdim hiç bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…