Evet haklısın akşam tekrar deneyeyimtam anlayamadım canım fotodan ama eşit koyulukta veya daha koyu oluyor burda gördüğüm diğer testlerde. belki akşama daha da koyulaşabilir tekrar yap bence.
Henüz zamanı tam gelmemiş canım. Birkaç sayfa önce benim paylaştığım foto var oradan referans alabilirsin canımKızlar ilk defa ovulasyon yapıyorum bu yumurtlamam başladı mı demek oluyor. Yoksa ikinci çizginin az daha koyulaşmadı mı gerekir
e tamam bekle o zaman ya nasıl için rahat edecekseEvde var canım test ama elim gitmiyor
Ben de o yüzden bekleme taraftarıyım canım işte yani işte ne kadar belirti denir bilmiyorum Göğüslerde dolgunluk büyüme var (acı yok), kasıklarımda geçen hafta baya batma ve regl krampları gibi oldu 2 gün önce bata 5 gün kala regl olacak gibi karnıma ağrı girdi ve akşamına 1 damla kahve leke geldi devamı olmadı ara ara kasıklarımda batmalar oluyor regl yaklaştığı için regl belirtisi de olabilir bilmiyorum kafam çok karıştıBelirtiler var mı? Eğer ciddi belirtiniz yoksa bekleyin derim. O testte negatifi görmek gelen regli görmekten daha moral bozucu olmuyor bence.
Bakalım canım psikolojimi takip ediyorume tamam bekle o zaman ya nasıl için rahat edecekse
İnşallah hamilesindir canım.Ben de o yüzden bekleme taraftarıyım canım işte yani işte ne kadar belirti denir bilmiyorum Göğüslerde dolgunluk büyüme var (acı yok), kasıklarımda geçen hafta baya batma ve regl krampları gibi oldu 2 gün önce bata 5 gün kala regl olacak gibi karnıma ağrı girdi ve akşamına 1 damla kahve leke geldi devamı olmadı ara ara kasıklarımda batmalar oluyor regl yaklaştığı için regl belirtisi de olabilir bilmiyorum kafam çok karıştı
Hayırlı olsunHanimlar hepinize saglikli hamilelik diliyorum oncelikle.insallah gonlunuzdeki bebislere kavusursunuz..ben bugun test yaptim sonuc pozitif.gecen ay iki kez denemistim tutmamisti.
Ovulasyonla takip yaptim.2 gun sogan suyu ictim fazlasina dayanamadim.birde bol kuru incir tukettim..iliskiden sonra yattim ayaklarima corabimi giydim 1 saat kalkmadim...sizlerdende guzel haberleri en kisa zamanda duymak dilegiyle
Yaa harikaHanimlar hepinize saglikli hamilelik diliyorum oncelikle.insallah gonlunuzdeki bebislere kavusursunuz..ben bugun test yaptim sonuc pozitif.gecen ay iki kez denemistim tutmamisti.
Ovulasyonla takip yaptim.2 gun sogan suyu ictim fazlasina dayanamadim.birde bol kuru incir tukettim..iliskiden sonra yattim ayaklarima corabimi giydim 1 saat kalkmadim...sizlerdende guzel haberleri en kisa zamanda duymak dilegiyle
Evet canım ben kendimi regl olacak gibi programladım hamilelik beklentisi en düşük düzeyde bakalım sonuç ne olacakİnşallah hamilesindir canım.Belirtiler var ama yine de temkinli olmak lazım
Olmuş benceKızlar pik olmuş mu
Evet canim pik olmusKızlar pik olmuş mu
Aaa o zaman ben de batı bekleyeyimGüzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum..
Evet belirtiler vardi kasık agrisi ve goguste dolgunlasma..bat gunu ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi.ertesi gunu yine yaptim yine oyleydi.nihayetinde bugun gebelik testi yaptim cok sukur pozitifi gordum..bat dan once erken gebelik testi yapmistim 3 kez maalesef cikmamisti.
Aaa o zaman ben de batı bekleyeyimbende de göğüs dolgunlaşmadı ve kasık ta batma şeklinde ağrılar oluyor ama göğsüm acımadığı için hamile değilmişim gibi geliyor
[/Q
Hic ona takilma ben gecen ay goguslerim o kadar dolgunlasmisti ve aciyorduki kesin hamileyim diyordum hatta buralara da yazmistim..ama olmamisti o ay..belirtiler gebelikle regli birbirine cok benziyor sen icini ferah tut olur insallah hayirlisiyla..bat gununu beklemek en dogrusu oluyor
Amin inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız.Nedense bu ay çok umutluyum.
aa siz yazmıştınız değil mi testim kalmadı evde eczanede tanıdık diye. çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnnGüzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum..
Evet belirtiler vardi kasık agrisi ve goguste dolgunlasma..bat gunu ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi.ertesi gunu yine yaptim yine oyleydi.nihayetinde bugun gebelik testi yaptim cok sukur pozitifi gordum..bat dan once erken gebelik testi yapmistim 3 kez maalesef cikmamisti.
Cok tesekkur ederim..aynen o bendimaa siz yazmıştınız değil mi testim kalmadı evde eczanede tanıdık diye. çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn
Inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım. Benimde bat 1 haziran kasık ağrısı var bende de ama normal adet belirtisi olduğu için heyecanlanmak istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz için