Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanın hala inanmıyorum yarın yapınca inanıcam sanırım
Bat normalde 10 Hazirandı ama çok erken yumurtladım bu ay bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden yok :) Belirtilerin de adet yaklaşınca hiç olmayan şeylerin olmasıydı bende, düpedüz ağrı bile çekmeden adet olurum normalde. Yumurtlama gününden beri ciddi anlamda rahatsız edecek kadar göğüs sızlamam oldu bata doğru azaldı gerçi ama hala var. Sol kasığımda batmalar fazlaydı sabah gerinmek aksam yatmak işkence gibiydi anlıkta olsa:) Şu iki gündür de belim ve adet olacakmış gibi ağrım oldu. Normalde hiç üşümem önceki mesajlarda da yazmıştım kısın bile çorap giymeyen ben corapla yatmaya basladım özellikle aksam saatleri çok üşüyorum hala. En sonda kirpik karışmasına bunda şahit oldum kirpiklerim hep karısık
Rimel sürsem bile düzelmiyor. Belirtilerim bu kadardı hatta dün negatif çıktı diye üzülmüştüm bugün doktordan gelirken şeytan dürttü resmen alda yap bir tane daha diye, geldim idrar bile tutmadım eve geldiğim gibi yaptım sonuç bu
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu ay, inşallah benim testimde yanılmamıstır ve yarında gösterir bana pozitifi tekrar