- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi Childdevelopment
Canım inanki bilmiyorum adet üçüncü günü verdim testi daha doktora göstermedim yetişmedi doktora test geç ciktiKaç yumurt oldu şuanda iki mi değer iyi görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inanki bilmiyorum adet üçüncü günü verdim testi daha doktora göstermedim yetişmedi doktora test geç ciktiKaç yumurt oldu şuanda iki mi değer iyi görünüyor
Sabret dua et canım Allah'tan ümit kesilmez ben nelere şahit oldumİnşallah inşallah ama dün ve bugün laboquick test yaptım negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi oldu ikisinde de
Haşa asla umudumu kaybetmiyorum her zaman bir umut vardır bir gün kavuşucaz yavrularımıza biliyorumSabret dua et canım Allah'tan ümit kesilmez ben nelere şahit oldum
Amin inşallahHaşa asla umudumu kaybetmiyorum her zaman bir umut vardır bir gün kavuşucaz yavrularımıza biliyorum
Doktorum bana olgunlaşmamiş yumurtan var dedi seni ve eşini tedaviye cagiricam gelin dedi
İnşallah inşallah ama dün ve bugün laboquick test yaptım negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi oldu ikisinde de
Kaç yumurt oldu şuanda iki mi değer iyi görünüyor
Progesteron un yüksek cikmasi gebelik için olumlu diye biliyorumCuma günü de 20. Günümdü ve progesteron 29.3 çıktı
Kaçıncı Gündesin canim bat geçti miİnşallah inşallah ama dün ve bugün laboquick test yaptım negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi oldu ikisinde de
Evet kavuşacağiz inşallah o güzel günlerin sancılarını çekiyoruzHaşa asla umudumu kaybetmiyorum her zaman bir umut vardır bir gün kavuşucaz yavrularımıza biliyorum
Bende 24.gundeyim letu kullandım ben siz ne kullandınız probleminiz ne acabaMerhaba ben de bu ay klomen kullandım döngümün 24. Günündeyim
Benim hiç bilmediğim konular maalesefKızlar kontrolde benim 1 yumurta çatlaması döngünün 10. Günü femara bittikten 3 gün sonra 23 mm olmus dedi endometrium da 8 mmydi bilmiyorum ne anlama geliyor
Progesteron un yüksek cikmasi gebelik için olumlu diye biliyorum
Evet canım öyle ama kesin gebelik denemiyor maalesef şu an 24. Günümdeyim bata 4 gün daha varKaçıncı Gündesin canim bat geçti mi
Merhabaa ben ilk kez klomen kullandım bu ay, hormonlarımda bir sıkıntı yok ama ultrasonda pco görüntüsü var sadece başka hiçbir sıkıntım yok ama 2 yıldır hiç gebe kalamadım daha , sizin ne sıkıntınız var acabaa ?Bende 24.gundeyim letu kullandım ben siz ne kullandınız probleminiz ne acaba
11. Gün hala devam eder mi ki etki ?Benimde iğnenin 11.günü kızlar iğne etkisi hala var malesef
19 yaşında mısımız? Femara tarzı ilaçlar veriliyor mu bu yaş içinKızlar merhaba ben de klomen kullanıyorum doktor verdi beş gün süreli adetin dördüncü günün den baslati cuma doktora gidicem siz bu ilaç yumurta olgunlaşmasi için iyimidir içtiğim günden beri kasik ağrısı çekiyorum adetim dört gün sürüyor ama dün yine lekelenme oldu bugünde ilaç içtim lekelenme oldu acaba niye merak ediyorum kötü bir şey değildir inşallah
Canım bak burda kesin Gebeyim dedim.9.gün silikleşeceğine daha da koyu oldu.ams ertesi günü böyle çıktı11. Gün hala devam eder mi ki etki ?
Yarın sabah yaparım ama umudum yok açıkçası11. Gün hala devam eder mi ki etki ?
Ya aslında bunu etkileyen bir sürü sebep olabilir yani su içme durumun idrarının yoğunluğu vs. İğne konusunda çok bir fikrim yok ama burdaki kullananlarda hangi gün geçmiş etkisi acaba baktın mı hiç ?Canım bak burda kesin Gebeyim dedim.9.gün silikleşeceğine daha da koyu oldu.ams ertesi günü böyle çıktı
Benim prpgeston 5 gündür bekliyorum hala çıkmadı é nabızda yaCuma günü de 20. Günümdü ve progesteron 29.3 çıktı
Umutsuzluğa yer yok her daim var gibi düşünelim inşallah bebeğin seninledir ,Yarın sabah yaparım ama umudum yok açıkçası