- Konu Sahibi mavispreyboya
Aşılama nasıl oluyor bilmiyorum da kusura bakma bende ondan mı istesem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı denemendi canım bu kadar kendine stres yapma hamilelik için bir yumurta gerekli zaten biliyorsun şuan yumurtan gelişiyor stres yapmaman gereken bi zamandasın günde 1 yada 2 mm büyüyormuş istenilen boyuta gelmiştir o beklediğin sürede canım bu kadar kendine yüklenmeSeninde hayırlısı olsun kuzum inş güzel haberler alırız ya anlamadım yani nerde yanlış bişey yok diyor olmuyor yumurta büyüyüp gelişmiyor herhalde bilmem anlamadım klomen yine içtim bugün gittim sağda yumurta var ama az daha büyüsün dedi bu akşam olma iğne yarın akşam ol dedi sonraki akşam gün aşırı ilişki başla dedi habire başa sar çok sıkıldım valla artık
Canım aşılama iğneden 2 gün sonra oldu benim ilişki perhizi yapacaksınız 3 gün felan sonra eşin tahlil veriyor sabah 8 gibi verdi benim eşim saat 11 de çağırdılar sperm yıkama yapılıyor daha sonrada Doğum hanede aşılama yapıyor kadın doğum doktorun yapıyor 5 dakikalık bi işlemAşılama nasıl oluyor bilmiyorum da kusura bakma bende ondan mı istesem
Üçüncü klomen hap canım iğne ikinci olcak yarın akşam vuruncağımKaçıncı denemendi canım bu kadar kendine stres yapma hamilelik için bir yumurta gerekli zaten biliyorsun şuan yumurtan gelişiyor stres yapmaman gereken bi zamandasın günde 1 yada 2 mm büyüyormuş istenilen boyuta gelmiştir o beklediğin sürede canım bu kadar kendine yüklenme
İnşâAllâh olur bu ay canım aşılamada deneyebilirsin şans artırmak içinÜçüncü klomen hap canım iğne ikinci olcak yarın akşam vuruncağım
Canım bana doktor 12.gün kan testi ver dedi. idrarda geç çıkabiliyormuş. 14.güne kadar umut var benceBenim bugün aşılama gününü sayarsam 11. Gündü negatif çıktı dört gün önce felan yaptığım da silik de olsa çıkmıştı şimdi hiç birşey yok eşimde bekleyelim belki pozitif olur diyor ama benim ümidim kalmadı dönmez artık demi burdan
Bekleyim adet olmazsam kan verecem kuzum inşallah öyledir inşallah vardır çok teşekkür ederimCanım bana doktor 12.gün kan testi ver dedi. idrarda geç çıkabiliyormuş. 14.güne kadar umut var bence
İnşaallah canımBekleyim adet olmazsam kan verecem kuzum inşallah öyledir inşallah vardır çok teşekkür ederim
13 veya 14 pozitif görenler var inşallah vardır stres yapma (demesi kolay biliyorum)Benim bugün aşılama gününü sayarsam 11. Gündü negatif çıktı dört gün önce felan yaptığım da silik de olsa çıkmıştı şimdi hiç birşey yok eşimde bekleyelim belki pozitif olur diyor ama benim ümidim kalmadı dönmez artık demi burdan
Canım merhaba benimde 10. Günüm aşılama olalı 2 gündür adet ağrısı gibi çok fena ağrım var. Normalmi bilmiyorum. Pcosluyum bu arada. Bel ağrısıda var.. İlk günden beri gögüslerim de çok kötü acıyor.. Ne yapacağımı bilemedim. Sizce durum ne olur?3 yumurta vardı canım benim pko olduğu için çok az doz kullandık. Dün ağrım çok fazlaydı yürürken bile zorlandım. Bugün kontrole gittim yumurtalar çatlamış sıvı var istersen hemen yapalım dedi.sperm sorunu da olduğu için yapalım dedik. İnşallah kopkoyu pozitif görürsün bir dahaki testte. Ben oviterelle kullandığımda benim de çok ağrım olmuştu. Ama bebiş tutunurken de ağrı oluyomuş inşallah senin tytunma ağrısıdır
Yok kuzum olsun çarşamba adet günüm o zamana kadar bekleyim diyorum13 veya 14 pozitif görenler var inşallah vardır stres yapma (demesi kolay biliyorum)
Ilk aşılaman miYok kuzum olsun çarşamba adet günüm o zamana kadar bekleyim diyorum
Canım ilaç kullanıyor musun progestan gibi onun yan etkileri olabilir.ama bebiş tutunurken de adet olacak gibi ağrı oluyo sanırım, senin de öyledir inşallah. İnşallah güzel haberlerinizi alırızCanım merhaba benimde 10. Günüm aşılama olalı 2 gündür adet ağrısı gibi çok fena ağrım var. Normalmi bilmiyorum. Pcosluyum bu arada. Bel ağrısıda var.. İlk günden beri gögüslerim de çok kötü acıyor.. Ne yapacağımı bilemedim. Sizce durum ne olur?
Evet canım ilkdiIlk aşılaman mi
Hayırla sonuçlanır inşallah bende düşünüyorum ama 2 ay sonra bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum bugün adetin 14.günü ama testte hiç çizgi çıkmıyor demekki yumurtlama yokEvet canım ilkdi
Canım merhaba benimde 10. Günüm aşılama olalı 2 gündür adet ağrısı gibi çok fena ağrım var. Normalmi bilmiyorum. Pcosluyum bu arada. Bel ağrısıda var.. İlk günden beri gögüslerim de çok kötü acıyor.. Ne yapacağımı bilemedim. Sizce durum ne olur?