- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi Childdevelopment
Peki yumurta olgunlaşmasini kendimiz anlayabiliyorsunuz acaba catladigini falan hormun testi verdim daha göstermedim doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende bugün başladım çok heyecanlıyım 1 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu 9 ay çok istiyorum ama olmadı yumurtalarim catlamiyor Muş inşallah bu sefer tutarMerhaba kızlar Haziran ayinda femara kullanan var mi ? Hadi herkes neler hissettiğini yazsin
Prospektusu falan okumadınız mi ben ne kullanıyorum diyeBende korktum ya dedim acaba kötü nir bir şey mi diye ilk defa kullandım bu perşembe günü bitiyor cuma kontrol sizce ne gibi bir şey bekliyor artık beni bir bilginiz varmı ya doktorlardan korkuyorum başıma kötü şeyler geldi için bu arada yorum için sağolun içim rahatladi
Merhaba inşallah hepimiz güzel haberleri aliriz nasip canim hepimiz bekliyoruz bakalim ne zaman hayırlısıyla inşallah bizi cok bekletmez meleklerimizMerhaba bende bugün başladım çok heyecanlıyım 1 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu 9 ay çok istiyorum ama olmadı yumurtalarim catlamiyor Muş inşallah bu sefer tutar
Yumurta olgulaştirici kullanıyorum onu verdi cuma günü konuşcam dedi seninle o zaman herşeyi anlatam dediProspektusu falan okumadınız mi ben ne kullanıyorum diye
Bnd 10aydıe evliyim çocuk olmuyordu bi femara bi klomen denedim ama olmadi yine femaraya döndük inş. Bu kez olur burdaki tüm anne adaylarınınMerhaba bende bugün başladım çok heyecanlıyım 1 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu 9 ay çok istiyorum ama olmadı yumurtalarim catlamiyor Muş inşallah bu sefer tutar
Yumurta bu ay kaliteli sizde estradiole adetin kaçinci gnü bakıldı 21.gün müBuda hormun testim kızlar aranızda bilen varmı acaba çok soru sordum ama bilmek istedim
Adetin üçüncü günü test yaptılarYumurta bu ay kaliteli sizde estradiole adetin kaçinci gnü bakıldı 21.gün mü
Canım sence bunlar ne anlamda yani iyimi acaba hormunlarimYumurta bu ay kaliteli sizde estradiole adetin kaçinci gnü bakıldı 21.gün mü
Hepsi gayet iyi canım kötü bi durum yok yumurtan bu ay çok iyi değerlendirinCanım sence bunlar ne anlamda yani iyimi acaba hormunlarim
Doktor hiç degerlendirmeden bahsetmedi şuan klomen kullanıyorum perşembe biticek cuma konrtolHepsi gayet iyi canım kötü bi durum yok yumurtan bu ay çok iyi değerlendirin
Doktorum bana olgunlaşmamiş yumurtan var dedi seni ve eşini tedaviye cagiricam gelin dediHepsi gayet iyi canım kötü bi durum yok yumurtan bu ay çok iyi değerlendirin
İnşallah canım bu ay bizim için güzel olurCuma günü de 20. Günümdü ve progesteron 29.3 çıktı
Kaç yumurt oldu şuanda iki mi değer iyi görünüyorDoktorum bana olgunlaşmamiş yumurtan var dedi seni ve eşini tedaviye cagiricam gelin dedi
İnşallah inşallah ama dün ve bugün laboquick test yaptım negatif çıktı sonradan kuruma çizgisi oldu ikisinde deİnşallah canım bu ay bizim için güzel olur