Aşılama HAZİRAN VE TEMMUZ'DA AŞILAMA YAPTIRANLAR GELİN BİRLİKTE BEKLEYELİM 🐣🤗🌺

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba inşallah açtığım topik uğurlu gelir Nisan da klomen +ovitrelle kullandım aynı zamanda pko da var bende 1 yumurtam gelişti 19 mm gebelik oluşmadı ve aşırı ağrım olmuştu ilk kullanım olduğu için galiba bir ay ara verdim 12 haziran da Femara başladı bı sefer doktorum klomen den daha güçlüymüş 5 gün günde 2 tane kullandım 3 tane yumurtam oluştu en büyüğü 17 mm olduğu için 2 gün sonra ovitrelle iğnesini vurdum iğnemi 20 haziran pazar gece 12 de vurdum 22 haziran salıda aşılamamı oldum aşılamanın 5. Günü dayanamayıp test yaptım pozitif çıktı iğne etkiside olabilir benim gibi olanlar birlikte bekleyelim belirtileriniz varsa paylaşalım birbirimize destek olalım 🥰🌹🌺🌺🤗
Sonuç ne peki şuan gebe misin bende Haziran'da ilk catlatma iğnemi oldum ama tutmadı şuan ikinci ignemin 16. Günü deyim ve adet olacakmisim hissi var çok berbat bı duygu :KK43:

Sonuç ne peki şuan gebe misin bende Haziran'da ilk catlatma iğnemi oldum ama tutmadı şuan ikinci ignemin 16. Günü deyim ve adet olacakmisim hissi var çok berbat bı duygu :KK43:
Canım ben 7 temmuzda adet oldum ama normal adetim den farklıydı iki üç gün sürdü sonrası hep lekelenme şeklinde oldu bugünde test yaptım çok silik çizgi çıktı erken gebelik testi alacam akşam onu bekliyorum hamilemiyim değilmiyim bendr bilmiyorum kasık ağrılarımda hiç geçmedi benim 16.Günündeysen test yap canım çıkar büyük ihtimal varsa bilirim o duyguyu ama hayırlsı herşeyin canım inşallah vardır bebeğin 🤲🏻

Canım ben 7 temmuzda adet oldum ama normal adetim den farklıydı iki üç gün sürdü sonrası hep lekelenme şeklinde oldu bugünde test yaptım çok silik çizgi çıktı erken gebelik testi alacam akşam onu bekliyorum hamilemiyim değilmiyim bendr bilmiyorum kasık ağrılarımda hiç geçmedi benim 16.Günündeysen test yap canım çıkar büyük ihtimal varsa bilirim o duyguyu ama hayırlsı herşeyin canım inşallah vardır bebeğin 🤲🏻
Anladım cnm inşallah seninde bebeğin vardır ama idrar testi yerine kan testi yapsan daha iyi olur senin için

İnşallah pozitif sonuç almışsınızdır

Merhbalar kızlar aşılamamın 6 günü kahve rengi lekelenme yaşadım 1 cisinde hiç böyle birşey olmadı bugun 9 günüm test yapayımmı yada yaşayıp negatitif sonuc alan varmı

X