- 10 Eylül 2022
- 1.398
- 935
- 32
- Konu Sahibi Kullanici061
Hamileyim canııımmm çoğul gebelik bekleniyor hemde 19.1 olmuş 27 Haziran 02.00 den 28 Haziran 21.00 e kadarDurumunuz nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim canııımmm çoğul gebelik bekleniyor hemde 19.1 olmuş 27 Haziran 02.00 den 28 Haziran 21.00 e kadarDurumunuz nedir
Çok mutlu oldum Allah sağ Salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah çok çok mutluyum gözün AydınHamileyim canııımmm çoğul gebelik bekleniyor hemde 19.1 olmuş 27 Haziran 02.00 den 28 Haziran 21.00 e kadar
Benim 4 yumurtam gelisti catladi 3 tanesi tıkalı olan taraf da 1 tanesi açık olan tarafta ins benim de cogul olur bana sa dua edin lütfen ilk defa vu kadar çok yumurtam gelisti ama hepsi kapalı yöndeHamileyim canııımmm çoğul gebelik bekleniyor hemde 19.1 olmuş 27 Haziran 02.00 den 28 Haziran 21.00 e kadar
Aminn ben hala olmadım bekliyorumRegl oldum ovitrella 17 günü hiç umudum yok çok yoruldum ama çok istiyorum Allah yardımcımız olsun
Canııım çok teşekkür ederim inşallah sağıkla gelsinler deÇok mutlu oldum Allah sağ Salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah çok çok mutluyum gözün Aydın
Kapalı tarafta niçin yumurta geliştirdi ve takip etti anlamadım? Ama hiiiiç içinizi kötüye yormayın tek yumurtayla tek yumurta ikiziniz olsun inşallahBenim 4 yumurtam gelisti catladi 3 tanesi tıkalı olan taraf da 1 tanesi açık olan tarafta ins benim de cogul olur bana sa dua edin lütfen ilk defa vu kadar çok yumurtam gelisti ama hepsi kapalı yönde
Benim 4 yumurtam gelisti catladi 3 tanesi tıkalı olan taraf da 1 tanesi açık olan tarafta ins benim de cogul olur bana sa dua edin lütfen ilk defa vu kadar çok yumurtam gelisti ama hepsi kapalı yönde
Ben dün 11. Gün akşam kaset test yaptım negatif çıktı gece kan testi yaptırdım 0.36 çıktı benim umutlar bitti kısmet değilmişÇok mutlu oldum Allah sağ Salim kucağına almayı nasip eylesin inşallah çok çok mutluyum gözün Aydın
Cnm 3 tanesi kapalı tarafta 1 tanesi açık tarafta bakalım 1 tane ile olcak mi ama bütün doktor lar neredeyse diyor ki nerden yumurtladiginizin önemi yok tek tüp unuz açıksa diğer yumurtaları tutabilir diyor bakalım ne olcak qsiri merak ediyorum ortalama 22 mm idi igne vuruldugumda ve igneden 36 saat sonra iliski oldu ondan önce olmamisti ama igneden 36 saat sonra aşırı kasiklarim şişti ve agridi yerimde duramadım ağrıdan acaba o agri da catladigi icin miydiCanııım çok teşekkür ederim inşallah sağıkla gelsinler de
Kapalı tarafta niçin yumurta geliştirdi ve takip etti anlamadım? Ama hiiiiç içinizi kötüye yormayın tek yumurtayla tek yumurta ikiziniz olsun inşallah
Cnm ben 11. Gün kan verdim 2 çıktı sonuc 12. Gün kan verdim 12 çıktıBen dün 11. Gün akşam kaset test yaptım negatif çıktı gece kan testi yaptırdım 0.36 çıktı benim umutlar bitti kısmet değilmiş
Umut oldunuz bana fakat değerim 0.36 olunca ve 11. Günü 12 ye bağlayan gece yaptırdığım için umutsuzum…kaset testtede birşey çıkmadı 12. Gün kan vermeden kaset test yaptınız mi o kadar çaresiz hissediyorum ki kusuruma bakmayınCnm ben 11. Gün kan verdim 2 çıktı sonuc 12. Gün kan verdim 12 çıktı
12. Gün gittik acil deki doktor iki saat beklememe rağmen test yaptırmadı kovar gibi davrandı hamile falan değilsin dedi dün yapmışsın dedi ağlayarak eve geldimCnm ben 11. Gün kan verdim 2 çıktı sonuc 12. Gün kan verdim 12 çıktı
Boyu devrilsin o ne biçim laf ben özel de yaptırıyorum cnm kimyasal gebeligim çok oluyor kontrol için sürekli yaptırıyorum12. Gün gittik acil deki doktor iki saat beklememe rağmen test yaptırmadı kovar gibi davrandı hamile falan değilsin dedi dün yapmışsın dedi ağlayarak eve geldim
Evet tan 10 la 12. Gün arası tutunur amaMerhaba kızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 10. Günü ve kasıklarımda ağrım çok fazla var hapşurunca sanki kaslar geriliyo orda bu tutma belirtisimidir yaşayanınız var mı
Desteğiniz için tşk ederim bugün 13. Gündü sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine zaten ümidim kalmadı pazar adet günüm ama adetim sinyal veriyor geliyorum diye acım tarifsizBoyu devrilsin o ne biçim laf ben özel de yaptırıyorum cnm kimyasal gebeligim çok oluyor kontrol için sürekli yaptırıyorum
Selam kızlar, 19Haziranda çatlatma iğnesi oldum. Gebelik testler artık negatif yani etkisi geçti, dün öylesine kan verdim 1.2 çıktı. Şimdi 2-3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum, bakalım çizgi belirecek mi ona göre kan verecem. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
12. Kanda 0.36 13. Gün kaset tesi negatifSelam kızlar, 19Haziranda çatlatma iğnesi oldum. Gebelik testler artık negatif yani etkisi geçti, dün öylesine kan verdim 1.2 çıktı. Şimdi 2-3 gün daha bekleyip test yapmayı düşünüyorum, bakalım çizgi belirecek mi ona göre kan verecem. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu?
Hiç umudunu kaybetme rahim filmi cekmismiydin Rabbım zamanını biliyor onunDesteğiniz için tşk ederim bugün 13. Gündü sabah ilk idrarla test yaptım negatif yine zaten ümidim kalmadı pazar adet günüm ama adetim sinyal veriyor geliyorum diye acım tarifsiz