- 5 Mayıs 2024
- 51
- 11
- 30
Adet oldum maalesef bu ayda olmadıİnşallah olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet oldum maalesef bu ayda olmadıİnşallah olur
Merhaba bende letu tedavisine geçcicem çok araştırdım bı arkadaş letu ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldı ama 4 . üncü denemesinde ve hiç belirtisi olmadığını söyledi şuan 9 haftalık inşallah bizlerede nasip olur vazgeçmeyin2 kez çatlatma iğnesi deneme Leto kullanma 2 ay önce çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı ikincisi için ilaç kullandım Yumurtam gelişmedi üçüncüsü için tekrar ilaç kullandım 3 Yumurtam gelişti bugün Çatlatma iğnesini yaptırdım olumlu sonuç alan var mı bu sefer olcakmıs gibi hissediyorum siz nasılsınız 25 temmuz
İnşallah ama bugün 13 günüm Yarın son artık bekleme umudum da olmayacakMerhaba bende letu tedavisine geçcicem çok araştırdım bı arkadaş letu ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldı ama 4 . üncü denemesinde ve hiç belirtisi olmadığını söyledi şuan 9 haftalık inşallah bizlerede nasip olur vazgeçmeyin
tekrar test yaptınız mıİnşallah ama bugün 13 günüm Yarın son artık bekleme umudum da olmayacak
Çoğu kişi 16.inci günde öğreniyor umudunuzu kaybetmeyin varsada çok Yenidirİnşallah ama bugün 13 günüm Yarın son artık bekleme umudum da olmayacak
Yapmadım adetımr son 4 gün 11 ağustos adet günüm inşallah dediğiniz gibi 16 pozitif çıkar ama yok brlirtıde sadece hafif adet belirtin varTest yaptınız mı
Yok adetımr de 4 gün kaldıtekrar test yaptınız mı
Belirti yaşamadı arkadaşım letu ile hamile kaldı 16. İnci günde öğrendiYapmadım adetımr son 4 gün 11 ağustos adet günüm inşallah dediğiniz gibi 16 pozitif çıkar ama yok brlirtıde sadece hafif adet belirtin var
Benımds bu son 3 deneme rahım filmi cekıcek adet olursam yarın son kez test yapıcam 14 gün testiDoktorunuz kaç deneme önerdi size bende 3 çatlatma yapmıştım tutmadı. Herkesin deneyimi farklıdır ilaçların etkisi bi süre devam ediyor siz ilişkiyi adete kadar devam ettirin zorlu süreçler tabi kolay değil sabırlı olmak lazım..
Hayırlısı olsun rahim filmi sonrası hamile kalanlar var bende çektirdim henüz kalmadım ama olsun tüplerim açık çıktı şükürBenımds bu son 3 deneme rahım filmi cekıcek adet olursam yarın son kez test yapıcam 14 gün testi
Ne kadarda cetirdınız ücretli dıyolar dgr mu ben şimdi test yaptım kesin kırmızı tek çizgi cıktıHayırlısı olsun rahim filmi sonrası hamile kalanlar var bende çektirdim henüz kalmadım ama olsun tüplerim açık çıktı şükür
Bende ilk2 kez çatlatma iğnesi deneme Leto kullanma 2 ay önce çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı ikincisi için ilaç kullandım Yumurtam gelişmedi üçüncüsü için tekrar ilaç kullandım 3 Yumurtam gelişti bugün Çatlatma iğnesini yaptırdım olumlu sonuç alan var mı bu sefer olcakmıs gibi hissediyorum siz nasılsınız 25 temmuz
Bende letu kullandım 23 temmüzda ilk çatlatma iğnemi oldum bugün test yaptım olmadı inşallah birdahakine olur umarım sende güzel sonuçlar alırsın bizi haberdar et2 kez çatlatma iğnesi deneme Leto kullanma 2 ay önce çatlatma iğnesi yaptırdım tutmadı ikincisi için ilaç kullandım Yumurtam gelişmedi üçüncüsü için tekrar ilaç kullandım 3 Yumurtam gelişti bugün Çatlatma iğnesini yaptırdım olumlu sonuç alan var mı bu sefer olcakmıs gibi hissediyorum siz nasılsınız 25 temmuz
Nerde çektirceğinize bağlı ben özel görüntülenme merkezinde çektirdim sıfır ağrıyla çıktım boşuna korktum ama devlet hastaneleri öyle değil 3 bin tl ile 5 bin arası bişeydi ama değer bence Kadiköy İstanbul’da.Ne kadarda cetirdınız ücretli dıyolar dgr mu ben şimdi test yaptım kesin kırmızı tek çizgi cıktı
Ben burada bir yere sordum 15.000 lira dediNerde çektirceğinize bağlı ben özel görüntülenme merkezinde çektirdim sıfır ağrıyla çıktım boşuna korktum ama devlet hastaneleri öyle değil 3 bin tl ile 5 bin arası bişeydi ama değer bence Kadiköy İstanbul’da.
Ben de dün yaptım negatif Bugün hem 15 günü büyük ihtimal ben de Adet olacağım 2 günüm kaldı cumartesi günü Adet olmam gerekiyor tutmadı belliBende ilk
Bende letu kullandım 23 temmüzda ilk çatlatma iğnemi oldum bugün test yaptım olmadı inşallah birdahakine olur umarım sende güzel sonuçlar alırsın bizi haberdar et