• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarınız nedir ?

Kesinlikle heveslendirmek için yazmadım ama bende 2 yıldır tedavi görüyorum herşeyi yaşadım zor günlerde geçirdim ama umut bitince herşey bitiyor. Sayfa da kaç bir kaç kişi de okumuştum böyle durumlar o yüzden söyledim. Ama dediğiniz gibi eminseniz olmaz artık diye inşallah önümüzde ki günler de pozitif sağlıklı gebelik haberleri alırsınız inşallah 🌸🌼
İnşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırız

Kesinlikle heveslendirmek için yazmadım ama bende 2 yıldır tedavi görüyorum herşeyi yaşadım zor günlerde geçirdim ama umut bitince herşey bitiyor. Sayfa da kaç bir kaç kişi de okumuştum böyle durumlar o yüzden söyledim. Ama dediğiniz gibi eminseniz olmaz artık diye inşallah önümüzde ki günler de pozitif sağlıklı gebelik haberleri alırsınız inşallah 🌸🌼
Çok haklısınız. Ama boşa umutlanıp sonra çok coktugum için bende sanırım kimse böyle yaşasın istemiyorum 😔 şimdi neredeyse hiç dinlemiyorum kendimi direk adet gecikmesi ile aa acaba demek istiyorum . Gectigimiz aylar ne yaşasam aaa hamilelik mi demek sonra negatifleri görmek beni inanılmaz yıprattı. Gerçi hoş bana doktor direk tüp bebek demişti zaten ama yinede işte umut insan her ay acaba mi diyor. Dediginiz gibi inşallah önümüzdeki günlerde pozitif ve sağlıklı gebelik haberlerini alırız 💙

Senin belirtilerin yokmuydu
Yokmuş demek ki adet belşrtisiymiş onlar 😔 Ama kasık ağrısı falan da kalmadı. Göğüs hassasiyetim tam gaz devam ediyor..anlam veremedim. Bazıları daha erken yapmışsın diyor bazıları da 12. Günde olsa bile 3-5 bişy çıkardı diyor. Ben de olduğunu düşünmüyorum

Benim de 14 haziranda aşılamam yapıldı. Hiçbir belirtim yok, muhtemelen olmadı . Pazartesi beklenen adet tarihim tam 14 gün olmuş oluyor. Pazartesi kan veririm diyordum da umudum o kadar yok ki ondan da vazgeçtim.

Benim de 14 haziranda aşılamam yapıldı. Hiçbir belirtim yok, muhtemelen olmadı . Pazartesi beklenen adet tarihim tam 14 gün olmuş oluyor. Pazartesi kan veririm diyordum da umudum o kadar yok ki ondan da vazgeçtim.
Benim de yok canım belirtim aynı anda olmuşsuz ben umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme lütfen

Benim de yok canım belirtim aynı anda olmuşsuz ben umudumu kaybetmiyorum sende kaybetme lütfen
Eğer hiç belirtim olmadan hamile kalırsam her yere yazacağım bunu. Gerçi şöyle ki benim ovitrelle vurulduğunda bile hiç belirti olmaz . Her seferinde çatlamadı mı acaba diye şüpheye düşerim. Ama yine de insan arıyor yani.
Sen ne zaman test yapacaksın canım .
Bizim sebepsiz infertilite 2 yıldır mucizemi bekliyorum 😥

Bende okadar ağrılar çektim bugun sanki ne ağrıları yaşamışım nede çekmişim hiç birşeyim yok

Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün var. Aşılamanın üstünden de 7 gün geçti. Ama bugün adet sancım var. Kasik ağrısı ve bacak ağrısı. Ama çok erken sizce nedendir? Protestan yapar mi böyle yoksa gerçekten
Sen nasıl oldun gittin tekrar kan verdin mi görüştün mü doktorunla. İnşallah iyidir bebiş

Ben hamile değilim daha cnm pazartesi öğrenice ağrım adetten başka birşey gibi görünmediği için ben öyle dedim

Eğer hiç belirtim olmadan hamile kalırsam her yere yazacağım bunu. Gerçi şöyle ki benim ovitrelle vurulduğunda bile hiç belirti olmaz . Her seferinde çatlamadı mı acaba diye şüpheye düşerim. Ama yine de insan arıyor yani.
Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün kaldı. Aşılamanın da 7.gunu. Ama sanki bugün adet olacağım öyle kasıklarım ve bacağım ağrıyor. Protestan yapar mi normal mi yoksa adet mi olacağım 😔

Beniöde sebepsiz inferlite canım maalesef bizde 2 yıldır bi umut bekliyoruz 2ci aşılamam da pozitifdi ama kimyasal gebelik oldu bu 3cü aşılamam 🤗ben test yapmaya başladım durduramadım kendimi ama ne zaman ki kan verip artışını görücem o zaman heveslendim. Pozitif almakla bitmediğini yaşadım o daha zor ☹️

Beniöde sebepsiz inferlite canım maalesef bizde 2 yıldır bi umut bekliyoruz 2ci aşılamam da pozitifdi ama kimyasal gebelik oldu bu 3cü aşılamam 🤗ben test yapmaya başladım durduramadım kendimi ama ne zaman ki kan verip artışını görücem o zaman heveslendim. Pozitif almakla bitmediğini yaşadım o daha zor ☹️
Aaa hayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Şimdi 3.aşılaman pozitif ve değer artışın var öyle mi?
Kaçıncı gün ilk test yaptın peki ?

Aaa hayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Şimdi 3.aşılaman pozitif ve değer artışın var öyle mi?
Kaçıncı gün ilk test yaptın peki ?
Hayır hayır pozitif demedim. Daha çok erken eğer olursa pozitif görürsem hemen umutlanmıcam artış olursa öyle umutlanıcam demek istedim 🤗

Hayır hayır pozitif demedim. Daha çok erken eğer olursa pozitif görürsem hemen umutlanmıcam artış olursa öyle umutlanıcam demek istedim 🤗
Ay kusura bakma , yanlış anladım . Çalışırken olaylara yetişemiyorum. Rabbim inşallah pozitif , artan değerleri görmeyi nasip eder . Beklemek çok zor . Hele böyle sebepsiz ve belirtisiz olunca daha zor

Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün var. Aşılamanın üstünden de 7 gün geçti. Ama bugün adet sancım var. Kasik ağrısı ve bacak ağrısı. Ama çok erken sizce nedendir? Protestan yapar mi böyle yoksa gerçekten

Kızlar benim bugün itibari ile adetime 7 gün kaldı. Aşılamanın da 7.gunu. Ama sanki bugün adet olacağım öyle kasıklarım ve bacağım ağrıyor. Protestan yapar mi normal mi yoksa adet mi olacağım 😔
Aynısı bende yaşadım cnm progestanı kestim genede devam etti 12 günüm bugun gayet iyim sanki hiç birşeyim yok

Merhabalar bende 23 haziranda aşılama oldum ama hala kasıklarım ağrıyor ve sancı yapıyor sanki hala yumurtalar çatlıyormuş gibi hissediyorum aşırı derecede merak var üstmde acaba ne olcak diye diye kendimi yiyiyorum ayrca bu kullandığım progestan yüzünden mi bilmiyorum ama akıntım var beyaz beyaz bekliyorum bakalım aşılamadan beri uzanıyorum korkudan sadece lavabo ve yemek için kalkıyorum sizce doğru mu yapıyorum yoksa yanlış mı

Back