• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarınız nedir ?

Canım hala göğüs hassasiyetiniz var mi
Uclarımda vardı değdiğiöde sızı hissediyordum ama bugun iyim benim sabah acayip gaz sıkışmam ve sancım oluyor ayıptır söylemesi ama öksürüp ani haret ettiğimde bıcak gibi birşey batıyor bana, büyük apdestiö yeşil e döndü araştırdım gebelikle alakalı olabilirmiş ama gene kendimi her ihtimale hazırlıyorum

Uclarımda vardı değdiğiöde sızı hissediyordum ama bugun iyim benim sabah acayip gaz sıkışmam ve sancım oluyor ayıptır söylemesi ama öksürüp ani haret ettiğimde bıcak gibi birşey batıyor bana, büyük apdestiö yeşil e döndü araştırdım gebelikle alakalı olabilirmiş ama gene kendimi her ihtimale hazırlıyorum
Ayy hadi insallah🤲

Ümizsizleşme insnalar 9 ay boyunca gebelik belirtisi yaşamıyor sabret yarın kan ver çıkar
İnşallah vardır. Aşılama olduğm günden beri göğüsleriö deli gibi acıyo hala öyle. Yürürken bile acıyo

Canım , progesteron kullanıyorum haliyle goguslerim dolgun ,bide 3 gündür çok özür dilerim genirme var ,mide sorunu bugüne kadarda yaşamadım,başka da birşey yok canim

Bende hic yok ya. Gerci benim göğüslerim adet zamani bile şişmez ağrımaz ama insan yinede.bi belirti istiyor 😟

Göğüs hassasiyetin bile varmis en buyuk gebelik belirtisi bence sende var bi pozitiflik hadi insallah 😄
Ya ne bilim kuzum ama sabah olan kadık ağrılarımı anlatamam bide ani hareketlerde sancı giriyor diyelim uzanıyorum ya sanki birşey çekiliyor gibi hissediyorum hayırlısı cogu gitti azı kaldı

Aşılama olduğun günden beri nasıl acır ya 🤔 benim göğüslerimin hiç bir şeyden haberi yok bence 😂😂😂
İğnelerden oldu diye düşünüyorum ben. Yarın kan versem mi acaba 13. Günüm aşılamadan sonra

Bende 5 gündem somra oldu o sızlama gibi bide peynir kesiği akıntı gördüm baya yoğun sadece 1 kere
Bende hiç akıntı lekelenme hiç bişey yok. Swdece göğüs acısı ve ara ara giren kasık ağrıları. Adet öncesi belirtilerden bi farkı yok gibi

Bekle bence 15 gün diyorlar pazaresi vericem bende
Beklemek çok zor 15. Gün cumartesiye geliyor daha 3 gün var ama haklısın beklemek lazım 14 gün geçsin

Bende hiç akıntı lekelenme hiç bişey yok. Swdece göğüs acısı ve ara ara giren kasık ağrıları. Adet öncesi belirtilerden bi farkı yok gibi
Ya inan ben öyle sövülmüş gibi oldum ki ağrımla lavaboya gittim dedim ben adet oldum baktım hiç birşey yok test günü gelmeden adet olanlar var

Beklemek çok zor 15. Gün cumartesiye geliyor daha 3 gün var ama haklısın beklemek lazım 14 gün geçsin
14 tede bakbilşyorlar ama yasakta yola düşmek anlamsız sende pazartesi ver bende bakalım kim güzel haber alacak inaşşallah totem yaparız herkez gebe olur

14 tede bakbilşyorlar ama yasakta yola düşmek anlamsız sende pazartesi ver bende bakalım kim güzel haber alacak inaşşallah totem yaparız herkez gebe olur
İnşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Back