• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarınız nedir ?

Acaba ilaçların etkisi yüzünden mi böyle oldu ama siz kan tahlili yapmadınız mi bence kan tahliliyle kesinleştirin
Ovitrelle defalarca kullandım hiç adetim şaşmazdı ama bilemiyorum ki . Progestanı da bırakınca bir iki güne olurdum. Kan vereyim artık kesinleşsin sökülemiyorsam ilaç falan içerim. İnsanın umudu kalmayınca da test yaptırmak istemiyor . Acaba başına gelen oldu mu dedim

10 gün kullan bırak demişti doktoe bana ben 12 gün kullandım ama akan verene kadar
Hımm anladım bana belirli süre vermedi ama 2 kutu yazmış bilemedim o yüzden bugün 9.günüm ama sanırım tutmadı çünkü adet olcakmış gibi hissediyorum ve göğüslerim de aynı adet zamanındaki gibi hassasiyet var 😟😕

Hımm anladım bana belirli süre vermedi ama 2 kutu yazmış bilemedim o yüzden bugün 9.günüm ama sanırım tutmadı çünkü adet olcakmış gibi hissediyorum ve göğüslerim de aynı adet zamanındaki gibi hassasiyet var 😟😕
Sen yine de 12 gün kullan bence. Bebek varsa bilemeyiz inşallah vardır. 12 ya da 13. Gün kan ver belli olur yoksa bırakırsın

Bugün benim 10 günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı ama şuan adet sancısı gibi ağrı çekiyrum ve iğne batar gibi sancılar çekiyorum yani bilmiyorum adetime daha 9 gün var ne yapmalıyım sizce

Bugün benim 10 günüm sabah test yaptım ama negatif çıktı ama şuan adet sancısı gibi ağrı çekiyrum ve iğne batar gibi sancılar çekiyorum yani bilmiyorum adetime daha 9 gün var ne yapmalıyım sizce
10. Gününüzse adete 9 gün olamaz. Çatlatma iğnesi olduysanız iğneden sonra 14 ve 15. Gün adet geliyo bebek yoksa. Yani adetinize 2 ya da 3 gün vardır şuan

Back