• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayı aşılama yaptıranlar sonuçlarınız nedir ?

Ya inan ben öyle sövülmüş gibi oldum ki ağrımla lavaboya gittim dedim ben adet oldum baktım hiç birşey yok test günü gelmeden adet olanlar var
Valla beklemekten başka çaremiz yok herşeyi denedik. Belirtiler belki psikolojik belki dr gerçektrn bebiş var. Adet olmamayı düşünüyoruz ya bi de sürekli adet oluyomuş gibi hissediyoruz sanırım

Valla beklemekten başka çaremiz yok herşeyi denedik. Belirtiler belki psikolojik belki dr gerçektrn bebiş var. Adet olmamayı düşünüyoruz ya bi de sürekli adet oluyomuş gibi hissediyoruz sanırım
Ya benim ağrılarım cok ciddiydi doktorumu aradım parol al dedi çaylıyprdur dedi 7 gün ne çatlamasıysa artık

Ya benim ağrılarım cok ciddiydi doktorumu aradım parol al dedi çaylıyprdur dedi 7 gün ne çatlamasıysa artık
Geç de çatlayabiliyormuş bazen yumoşlar. Daha neler öğreneceğiz bakalım bu süreçlerde?

Ya ne bilim kuzum ama sabah olan kadık ağrılarımı anlatamam bide ani hareketlerde sancı giriyor diyelim uzanıyorum ya sanki birşey çekiliyor gibi hissediyorum hayırlısı cogu gitti azı kaldı
Kaç günün kaldı canım ne zaman test yapacaksın?vallahi senin yerine ben heyecan yaptım ne güzel belirtiler bunlar 💙

Bende 5 gündem somra oldu o sızlama gibi bide peynir kesiği akıntı gördüm baya yoğun sadece 1 kere
Akıntı benimde var ama protestan kullanıyorum diye. O akıyor geri. Kasık ağrısı desen neredeyse yok gibi. Yani gaz sancısı gibi azıcık oluyor gidiyor bask a bir şey yok. Peynir kesigi akıntı yumurtlama zamanı derlerdi aslında öyle değil miydi 🤔🤔

Hayırlısı kuzum kendimi çok pozitif fe yöneltmiyorum ama dış gebelik ihtimalim yüksek gece uyutmayacak bir sancı çektim kıvrandım ağladım korkuyorum açıkcası
Aaa ciddi misin o nasıl sancı ya. Doktora sordun mu peki yani o mu dedi dış gebelik olabilir diye. Normal değil yani o derece sanci

12. Günüm kan verdim bugn negatif. Adet belirtilerim de yok oldu. Hayırlısı önümüzdeki maçlara bakıcaz

Ben de öyle düşündüm. Ama herkes erken diyo kafam karıştı
Kan için erken değil bence ama yinede siz bilirsiniz. Yani inşallah yanılıyorumdur inşallah geç dollenmedir ama 2 yıldır çocuk için hastanelere gidip gelen biri olarak 13 bence erken degildi 😕 geç döllenmeyse baska

Kan için erken değil bence ama yinede siz bilirsiniz. Yani inşallah yanılıyorumdur inşallah geç dollenmedir ama 2 yıldır çocuk için hastanelere gidip gelen biri olarak 13 bence erken degildi 😕 geç döllenmeyse baska
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Bu aydan da umut yok. Nasip artık

Kesinlikle heveslendirmek için yazmadım ama bende 2 yıldır tedavi görüyorum herşeyi yaşadım zor günlerde geçirdim ama umut bitince herşey bitiyor. Sayfa da kaç bir kaç kişi de okumuştum böyle durumlar o yüzden söyledim. Ama dediğiniz gibi eminseniz olmaz artık diye inşallah önümüzde ki günler de pozitif sağlıklı gebelik haberleri alırsınız inşallah 🌸🌼

Back