Aşılama olanlar ve sonuç bekleyenler

Bugun çıkacak kan tahlilim, progestan kullandım ayın 15 inde bitti o mu geciktiriyor diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar. 7. Günü test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı. Dün yani 11. Gün tekrar test yaptım tek çizgi 😞 o kadar üzüldüm ki anlatamam buradan da dönmez yani sanmıyorum. Çok ümitliydim dünden beri ağlıyorum. 😞😞 siz de durumlar nasıl
Lütfen üzülmeyin ben tiktoktan biriyle sohbet ettim tesleti negatif çıktı kan testi pozitif oldu sizde bekleyim kan testini

Merhaba hanımlar 25 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve ilk aşılamam bu. 20 Eylülde aşılama oldum bugün 4. Günüm. Pregeston verdi doktorum sabah öğle akşam vajinadan alıyorum bir de folik asit kullanıyorum. Aşılama gününden itibaren kasık ağrısı yaşıyorum. Onun dışında herhangi bir belirtim yok henüz daha erken diye düşünüyorum. Pozitif düşünüyorum pozitif sonuçlansın diye bu süreçte aşılama olan kişiler yazabilirler mi tecrübelerini neler yaşadıklarını birlikte güzel sonuçlar alalım inşallah
Benin gunun nekadif dedi doktor yasim 38 bide gobekten asilama yapalim dedi tup bebek dedi 50 bi dedi benim esim site gorevlisi nasil verecem bi parka oturdum tek basima gitmistim agladim agladim ve eve geldim hayirlisi olsun rabbim Sen buyuksun Sen olde olur guzel rabbim bide arkadaslar gobekten asilma ne acaba

Benin gunun nekadif dedi doktor yasim 38 bide gobekten asilama yapalim dedi tup bebek dedi 50 bi dedi benim esim site gorevlisi nasil verecem bi parka oturdum tek basima gitmistim agladim agladim ve eve geldim hayirlisi olsun rabbim Sen buyuksun Sen olde olur guzel rabbim bide arkadaslar gobekten asilma ne acaba
Merhaba öncelikle üzülmeyin Rabbim hayırlısını nasip etsin araştırın bu konuda çok güzel araştırma hastanelerimiz var çok küçük rakamlarla aşılama yaptırabilirsiniz. Tüp bebek de özele göre 3de1 fiyat alıyorlar. Bilginiz olsun pes etmeyin

X