- Konu Sahibi zorbey bebek
Anladım ilaçlar da pahalıymışEvet yalnızca ilaçlara ödüyorsunuz devlette zaten raporlu oluyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım ilaçlar da pahalıymışEvet yalnızca ilaçlara ödüyorsunuz devlette zaten raporlu oluyorsunuz
Rica edermTeşekkür ediyorum
Bence bu derece gitmiyor ben Şubat ayında başlamıştım. Şöyleki yüzdelik olarak sizden para alınıyor mesela gonalf iğnesinin fiyatı 7 bindi . 2 bin aldılar bizden toplamda ilaca beş bin gitmişti.Doğru mu anladım karıştı sanırım yazdıklarınızı sırası ile okumadım. Ben her türlü ilaçlara 40 bin civarı verecek miyim devlette
Teşekkür ediyorum bilgiler için umarım sağlıkla bir an evvel bebeğinizi kucağınıza alırsınızBence bu derece gitmiyor ben Şubat ayında başlamıştım. Şöyleki yüzdelik olarak sizden para alınıyor mesela gonalf iğnesinin fiyatı 7 bindi . 2 bin aldılar bizden toplamda ilaca beş bin gitmişti.
Opuya ya transfer toplamda 8 bin istediler . Ama yumurtam döllenmedigi için o parayı vermedim. Eğer labaratuvari iyiyse inanın özelden bir farkı yok . Benim iki tane özelde oldu sonra devlete geçtim. Devlette de üç hak veriyorlar benimki iki tane kaldı . Ve cokta uyguna geliyor ilaçlar transfer vs.
Ben özel para tuzağı gibi geldiği i icin devlet daha garanti olur diye düşündüm basladk bakalım ilk aşılama tutmadı ikinci içinde regl bekliyormBence bu derece gitmiyor ben Şubat ayında başlamıştım. Şöyleki yüzdelik olarak sizden para alınıyor mesela gonalf iğnesinin fiyatı 7 bindi . 2 bin aldılar bizden toplamda ilaca beş bin gitmişti.
Opuya ya transfer toplamda 8 bin istediler . Ama yumurtam döllenmedigi için o parayı vermedim. Eğer labaratuvari iyiyse inanın özelden bir farkı yok . Benim iki tane özelde oldu sonra devlete geçtim. Devlette de üç hak veriyorlar benimki iki tane kaldı . Ve cokta uyguna geliyor ilaçlar transfer vs.
Umarım tutar sağlıkla mutlulukla bebeğinize kavuşursunuzBen özel para tuzağı gibi geldiği i icin devlet daha garanti olur diye düşündüm basladk bakalım ilk aşılama tutmadı ikinci içinde regl bekliyorm
İnşallah son 3 denemem sonrasında rabbimin takdiri diycemUmarım tutar sağlıkla mutlulukla bebeğinize kavuşursunuz
Inşallah şuan bu duaya o kadar çok ihtiyacım var ki anlatamamTeşekkür ediyorum bilgiler için umarım sağlıkla bir an evvel bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ben aşılamayı özelde yapmıştım. benim Amh çok kötü. Geçte kaldım . Bakalım nasip artıkBen özel para tuzağı gibi geldiği i icin devlet daha garanti olur diye düşündüm basladk bakalım ilk aşılama tutmadı ikinci içinde regl bekliyorm
İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimizBen aşılamayı özelde yapmıştım. benim Amh çok kötü. Geçte kaldım . Bakalım nasip artık
Eğer rapor çıkarsa size ilaçlar toplam 10.000Doğru mu anladım karıştı sanırım yazdıklarınızı sırası ile okumadım. Ben her türlü ilaçlara 40 bin civarı verecek miyim devlette
Benin de amh 0,66; rapor aldım. Öyle olunca ilaçlar 10k tuttu 40 yerineBen aşılamayı özelde yapmıştım. benim Amh çok kötü. Geçte kaldım . Bakalım nasip artık
Teşekkür ediyorum bilgi içinEğer rapor çıkarsa size ilaçlar toplam 10.000
Yumurta toplama 30.000
15.000 transfer ücreti
3-5 ekstra ilaçlar belki. Toplam 60–65
Evet daha uygun oluyor. Olumsuz olursa da üç adet bekletiyorlarBenin de amh 0,66; rapor aldım. Öyle olunca ilaçlar 10k tuttu 40 yerine
Nasıl yani biraz anlatabilirseniz sevinirim gitmeden bilgim olsun isterim teşekkür ediyorumEvet daha uygun oluyor. Olumsuz olursa da üç adet bekletiyorlar
Kusuruma bakmayın . Yarın size daha detaylı anlatırım.ozelden de mesaj atabilirsiniz bana. Yarın sabah sınavım varda ona çalışıyorum. Son tekrarı yapıyorum.Nasıl yani biraz anlatabilirseniz sevinirim gitmeden bilgim olsun isterim teşekkür ediyorum
Tabiki başarılar diliyorum yazacağım yarınKusuruma bakmayın . Yarın size daha detaylı anlatırım.ozelden de mesaj atabilirsiniz bana. Yarın sabah sınavım varda ona çalışıyorum. Son tekrarı yapıyorum.
Sağ olun Allah razı olsun inşallahTabiki başarılar diliyorum yazacağım yarın