Merhaba bende 29 mahısta transfer yaptırdım.Bugün transfer günü ile birlikte 7. Günüm.Bende hiç bir velirti yok bel, kasık, lekelenme hiç biley hissetmiyorum.İlk denemem.Hani içimde bir his var.Tuttu sanki değişik bir hissiyat bu..Sonra bu tarz belirtiler olmayınca tedirgin oluyorum.Ne yapsam bilemedim.Herkese merhaba arkadaşlar 6 tane embriyomuz vardı 2 deneme yaptık ve sonuç negatifti 8 haziranda naturel siklus ile son kalan 2 embriyomuz transfer edilecek umarım herşey yolunda gider inanın o kadar çok heyecanlıyım ki ilk kez sanki bu defa olucak ve bebeklerimiz sımsıkı tutunacak gibi hissediyorum düşündükte heyecandan kalbim hızlanıyor resmeninşallah Umutlarım çabalarımız boşa gitmez
Doğal siklusuz nasıl ilerliyor bende dün adet oldum ve doğal izlenicek rahim kalınlığım siz ne durumdasınız kaç mm de kaçıncı günde transfer oluyorsunuz birde yumurta çatlatma falan yapıyorlar mı ben pcosluyum sorun çıkarıcak diyeHerkese merhaba arkadaşlar 6 tane embriyomuz vardı 2 deneme yaptık ve sonuç negatifti 8 haziranda naturel siklus ile son kalan 2 embriyomuz transfer edilecek umarım herşey yolunda gider inanın o kadar çok heyecanlıyım ki ilk kez sanki bu defa olucak ve bebeklerimiz sımsıkı tutunacak gibi hissediyorum düşündükte heyecandan kalbim hızlanıyor resmeninşallah Umutlarım çabalarımız boşa gitmez
Yarın sabah transferim en son bi kaç gün önce end kalınlığı 8.5 çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledik şuan sadece decavit kan sulandırıcı ve progeston kullanıyorum onun dışında başka ilaç yok umarım hayırlı sonuçlar alırız bu defaDoğal siklusuz nasıl ilerliyor bende dün adet oldum ve doğal izlenicek rahim kalınlığım siz ne durumdasınız kaç mm de kaçıncı günde transfer oluyorsunuz birde yumurta çatlatma falan yapıyorlar mı ben pcosluyum sorun çıkarıcak diye
Test yaptınız mı sonuç nedirMerhaba bende 29 mahısta transfer yaptırdım.Bugün transfer günü ile birlikte 7. Günüm.Bende hiç bir velirti yok bel, kasık, lekelenme hiç biley hissetmiyorum.İlk denemem.Hani içimde bir his var.Tuttu sanki değişik bir hissiyat bu..Sonra bu tarz belirtiler olmayınca tedirgin oluyorum.Ne yapsam bilemedim.
Adetinizin kaçıncı günü oluyor. Rabbim yardımcınız olsun tutundu sevincini yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallahYarın sabah transferim en son bi kaç gün önce end kalınlığı 8.5 çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlamasını bekledik şuan sadece decavit kan sulandırıcı ve progeston kullanıyorum onun dışında başka ilaç yok umarım hayırlı sonuçlar alırız bu defa
Amin inşallahAde
Adetinizin kaçıncı günü oluyor. Rabbim yardımcınız olsun tutundu sevincini yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah
Benimde bugun transferim oldu. 23'u test günümMerhaba kızlar bende dün transferimi oldum 3. Denememiz embriyolarım 5. Gün. İlki kimyasal oldu ikincisi hiç tutunamadı bu üçüncü denememiz dünden beri kasık batmanlarım var iyi düşünmek istiyorum. İlkinde de batmazlar olmuştu ama hafif kimyasal oldu ikincide hiç bişey hissetmedim. Bunda umutluyum çok
Evet ilkİlk denememii canımavokadoananas
İlk ve son olsun inşallah güzel haberlerini alırızEvet ilk
Test yaptın mi sonucun ne oldu 14. Gun galiba bugunMerhaba bende 29 mahısta transfer yaptırdım.Bugün transfer günü ile birlikte 7. Günüm.Bende hiç bir velirti yok bel, kasık, lekelenme hiç biley hissetmiyorum.İlk denemem.Hani içimde bir his var.Tuttu sanki değişik bir hissiyat bu..Sonra bu tarz belirtiler olmayınca tedirgin oluyorum.Ne yapsam bilemedim.
Evet sonuç pozitif çıktı.Test yaptın mi sonucun ne oldu 14. Gun galiba bugun
İyi çok şükür. :)Evet sonuç pozitif çıktı..Sadece 8. Gün bi kanama oldu sonrasında hiç leke kanama yaşamadım.
Hayırlı olsuuuunnn benimde transfer 3.günümdeyim belirti oldu mu hiçEvet sonuç pozitif çıktı..Sadece 8. Gün bi kanama oldu sonrasında hiç leke kanama yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?